Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Říjnovou kosou můj balkonový OUT skončil, i když sativu jsem musel strčit dozrát pod lampu.
O vánocích jsem zasadil pár semínek do skříně, ale prozatím jsem nestihnul založit nové téma do galerie IN, jak založím, dám sem odkaz.
Prozatím pokud to některým pomůže, tak budu rád.
Našel jsem v zahradnictví jeden přípravek od fy FLORIA jako prémium produkt.
Je to kapalné hnojivo N-P-K s poměrem 7-4-5 , které omezuje výskyt mušek smutnic a omezuje tvorbu povrchové plísně na povrchu substrátu.
Obsah prodávaného balení je ½ litru, doporučuji používat 1x týdně zálivkou vrchem na hlínu alespoň první měsíc, kdy jsou rostlinky ještě s malým kořenovým systémem, který právě larvy smutnic ve vývoji požírají. Tato zálivka likviduje larvy a vypudí mušky.
Balení je za cca 70 Kč a vhodné pro každý květináč IN.
Ať se daří .
Zdravím pěstitele na tomto fóru ,
v letošní sezóně sem přidám pár foteček s pěstu jediného modelu JACK HERER získaného v LIMITED EDITION balení.
Kdo procházel předešlé příspěvky tak ví co může očekávat a já se tady pokusím zdokumentovat průběh tohoto modelu až do úspěšného či neúspěšného konce.
Všem přeji dobrý a pohodový růst a hlavně s úsměvem, protože to většina dělá pro své zdraví a pohodu.
Původní příspěvek od Mard Moc hezký, kytičkám zjevně nic nechybí! Ale proč se nepokračuje v "Důchodce a kytičky IV" a došlo k návratu do 3. dílu?
IV byla zaměřena na dopěstování pod sodíkem IN a "trojka" byla poslední balkonový OUT a jelikož jsem nechtěl začínat s Jackem v letošním balkonu s novým vláknem, tak myslím že ty 3 - 4 stránky to letos tady snesou a V. pokračování si nechám na něco zajímavého.
Tady to bych dal jenom jako zajimavou informaci o tomto modelu, jak se to dá udělat v balkonových podmínkách a jestli tento model v naší geografické poloze dokáže volně dozrát.