Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Robbie:
Co takhle jim na zahrádce vysadit neužitečnýho samce a čekat, co na to řeknou parents?
Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!
to Wormitor: Víš, já si myslím, že abys pochopil jeho příspěvky, musíš bejt trochu víc modifikovanej. Potom ti třeba budou dávat i smysl.
Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!
2 Invisible: kamo na groweri nejde o to aby prispevky pochopili iba modifikovani, ale co najviac ludi! Keby tu kazdy rozpraval v rovine alfa odkial by si nacerpal tolko informacii??!!
2PiosOne:
No myslys, ze az do 3-5 cm?No neviem mne sa to nezda.Ja sadim do 1-2cm,alebo len zlahka semienka prekryjem zeminou aby ich nevyplavilo pri zalievani a je to. ked som zo zaciatku sadil tak hlboko bolo vela pripadou ked sa rastlinka nedokazala dostat na svetlo sveta z takej hlbky(3-5cm) a nemyslym si ze to dokazu len silne v tom to asi nebude rposte je to hlboko aj ked ty mas mozno ine skusenosti.Pri sadeni plytsie sa tento jav podstatne utlmil a klicivost bola radovo vyssia.
Nemate pocit,ze keby sa vsetci growaci na groweri zlucili do jedneho to by ale bola masina?
Tenhle rok co teď bude si chci vysadit kousek od Lužnice , ale mám strach z vodáků a kousek je pískovna kam se lidi choděj koupat ale je to docela odlehlý místo. Co si o tom myslíte?
Tenhle rok co teď bude si chci vysadit kousek od Lužnice , ale mám strach z vodáků a kousek je pískovna kam se lidi choděj koupat ale je to docela odlehlý místo. Co si o tom myslíte?
ČuSKA
Jenom pro takavou jistoku. Sázení venku nepovažuji vůbec za objektivní.
Letos jsem ven vysázel přes 60 kýtí a co myslíte? Podle mně nejvychytanější místa co jsem měl a to bydlim na vesnici, kde každý pěstuje co hrdlo ráčí.
s těch kytek jsemn já nesklidil ani posranýho samce.
Nějací zmjrdi mi celou úrodu zatáhly a to se nepovažuji za začátečníka co se týče pěstování venku.
Podle mě se vyskytla část lidí, kteří jezdí do přírody a to docela rádi a jako houbaři hledají místa hřibů tak ty to zmrdi hledají místečka poctivejch pěstířů.
Jenom pěstujte ale přeji vám více štěstí než jsem měl já.
To to je poprvé co někdo sklidil za mně.
halvne kdyz pestujete v lese tak je dulezite davit si bacha na srny ty kdyz to najdou tak to ohryzou a pak je cela uroda v p.....
ja to resim ze kousek od kytek zavesim mydlo oni se tam pak vubec nepriblizi