Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Invisible
Nový Člen

Karma uživatele Invisible - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 97

To Robbie:
Co takhle jim na zahrádce vysadit neužitečnýho samce a čekat, co na to řeknou parents?

Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!

Old Post 27-08-2003 v 19:45 PM
Invisible je offline   Profil uživatele Invisible   Find more posts by Invisible   Foto galerie člena Invisible   Click here to Send Invisible a Private Message   Add Invisible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

POD SVÍCNEM JE NEJVĚTŠÍ TMA.

Old Post 27-08-2003 v 23:24 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

2 yTUmama: kamo nic v zlom ale zaujimalo by ma ( urcite nie len mna )preco pises take odveci prispevky?

to all: sorry ze som sa nevyjadril ku teme ale uz ma to fakt serie!

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 28-08-2003 v 11:27 AM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Invisible
Nový Člen

Karma uživatele Invisible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

to Wormitor: Víš, já si myslím, že abys pochopil jeho příspěvky, musíš bejt trochu víc modifikovanej. Potom ti třeba budou dávat i smysl.

Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!

Old Post 28-08-2003 v 18:55 PM
Invisible je offline   Profil uživatele Invisible   Find more posts by Invisible   Foto galerie člena Invisible   Click here to Send Invisible a Private Message   Add Invisible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

NEMUSÍŠ SE OMLOUVAT.
HODNĚ SEMÍNEK.HODNĚ VYTRVALÉ NOHY.HODNĚ NADHLEDU.
NEBÁT SE OŽELET NĚJAKÉ ZÁHUMENKY.

Old Post 28-08-2003 v 20:12 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

2 Invisible: kamo na groweri nejde o to aby prispevky pochopili iba modifikovani, ale co najviac ludi! Keby tu kazdy rozpraval v rovine alfa odkial by si nacerpal tolko informacii??!!

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 29-08-2003 v 09:04 AM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

2PiosOne:
No myslys, ze az do 3-5 cm?No neviem mne sa to nezda.Ja sadim do 1-2cm,alebo len zlahka semienka prekryjem zeminou aby ich nevyplavilo pri zalievani a je to. ked som zo zaciatku sadil tak hlboko bolo vela pripadou ked sa rastlinka nedokazala dostat na svetlo sveta z takej hlbky(3-5cm) a nemyslym si ze to dokazu len silne v tom to asi nebude rposte je to hlboko aj ked ty mas mozno ine skusenosti.Pri sadeni plytsie sa tento jav podstatne utlmil a klicivost bola radovo vyssia.
Nemate pocit,ze keby sa vsetci growaci na groweri zlucili do jedneho to by ale bola masina?

Old Post 29-08-2003 v 22:31 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trooper
Nový Člen

Karma uživatele Trooper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Tenhle rok co teď bude si chci vysadit kousek od Lužnice , ale mám strach z vodáků a kousek je pískovna kam se lidi choděj koupat ale je to docela odlehlý místo. Co si o tom myslíte?

Old Post 11-11-2003 v 18:56 PM
Trooper je offline   Profil uživatele Trooper   Find more posts by Trooper   Foto galerie člena Trooper   Click here to Send Trooper a Private Message   Add Trooper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trooper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trooper
Nový Člen

Karma uživatele Trooper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Tenhle rok co teď bude si chci vysadit kousek od Lužnice , ale mám strach z vodáků a kousek je pískovna kam se lidi choděj koupat ale je to docela odlehlý místo. Co si o tom myslíte?

Old Post 11-11-2003 v 19:04 PM
Trooper je offline   Profil uživatele Trooper   Find more posts by Trooper   Foto galerie člena Trooper   Click here to Send Trooper a Private Message   Add Trooper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trooper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raza_odiada
Nový Člen

Karma uživatele raza_odiada - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

ČuSKA
Jenom pro takavou jistoku. Sázení venku nepovažuji vůbec za objektivní.
Letos jsem ven vysázel přes 60 kýtí a co myslíte? Podle mně nejvychytanější místa co jsem měl a to bydlim na vesnici, kde každý pěstuje co hrdlo ráčí.
s těch kytek jsemn já nesklidil ani posranýho samce.
Nějací zmjrdi mi celou úrodu zatáhly a to se nepovažuji za začátečníka co se týče pěstování venku.
Podle mě se vyskytla část lidí, kteří jezdí do přírody a to docela rádi a jako houbaři hledají místa hřibů tak ty to zmrdi hledají místečka poctivejch pěstířů.
Jenom pěstujte ale přeji vám více štěstí než jsem měl já.
To to je poprvé co někdo sklidil za mně.

Old Post 26-11-2003 v 13:30 PM
raza_odiada je offline   Profil uživatele raza_odiada   Find more posts by raza_odiada   Foto galerie člena raza_odiada   Click here to Send raza_odiada a Private Message   Add raza_odiada to your buddy list     Navštiv homepage uživatele raza_odiada! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
work
Nový Člen

Karma uživatele work - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

halvne kdyz pestujete v lese tak je dulezite davit si bacha na srny ty kdyz to najdou tak to ohryzou a pak je cela uroda v p.....
ja to resim ze kousek od kytek zavesim mydlo oni se tam pak vubec nepriblizi

Old Post 28-12-2003 v 11:57 AM
work je offline   Profil uživatele work   Find more posts by work   Foto galerie člena work   Click here to Send work a Private Message   Add work to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

asi to je tym, ze zvierata poznaju ludi po voni mydla

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 03-01-2004 v 01:23 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raza_odiada
Nový Člen

Karma uživatele raza_odiada - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

podle mne je nejlepsi na srny a jinou vysokou hodit ke kytkam treba pouzite trenky nebo silne propocene triko.
A neprijdou

Old Post 04-01-2004 v 15:47 PM
raza_odiada je offline   Profil uživatele raza_odiada   Find more posts by raza_odiada   Foto galerie člena raza_odiada   Click here to Send raza_odiada a Private Message   Add raza_odiada to your buddy list     Navštiv homepage uživatele raza_odiada! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Tagže myslíteže to maliní je nejlepší?

Old Post 04-01-2004 v 20:00 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Příspěvek č. 111

V MALINÍ SI PĚSTUJ TAK JAHODÍ.

co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci

Old Post 05-01-2004 v 01:54 AM
TruMAN
Stálý Člen

Karma uživatele TruMAN - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Kamoš pestoval na streche 20 alebo viac poschodového paneláku. A vyrástli mu krásne trojmetrové palice. Tam mu to čorky moc neohrozujú, čo?

Nepi, nejedz, zahuľ si a odleť !!

Old Post 05-01-2004 v 20:33 PM
TruMAN je offline   Profil uživatele TruMAN   Find more posts by TruMAN   Foto galerie člena TruMAN   Click here to Send TruMAN a Private Message   Add TruMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás