Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak http://www.reefermanseeds.com/rmstrains.php ale je pomerne drahy (6USD za semeno a viac). mozes si objednat aj po jednom kuse. ak budes chciet objednat tak mi posli PM odkail a co a napisem ti ako alebo celu objednavku
ČAU hele nevíš někdo jak dlouho se semínka z holandský Nirvány plazej do čech ? počítal jsem to, a "Shipping to final depot" trvá už celých 9 pracovních dní, a stále to někde stojí. doufam že ne v květináči na celní stanici. Máte někdo zkušenosti s dodací lhůtou? je tam ještě naděje? dík.
Jednou sem udělal takovou blbost, respektive nedomyšlenost, že sem si objednal u Nirvany těsně před vánocama. Samozřejmě se semínka ve vánoční záplavě pošty naprosto ztratily, čekal sem 14 dní, měsíc, měsíc a půl a nic. Průběžně v nějakých intervalech sem psal Nirvaně, že mě furt nic nedošlo, i když kdykoliv před tím semínka dorazily docela rychle a v pořádku. Oni psali, že to dojde, že to má čas a tak dále. Po nějaké době mě poslali semínka sami od sebe znova, strašně se omlouvali za poštu, a semínka během týdne od odeslání byly doma. Takže Nirvana v klídku.
Poslal jsem 25euro v normalni obalce za 9Kč do Anglie na Gypsy Nirvana adresu a ze necelejch 14dni sem mel ve schrance to co vidite na fotce :c) (Early Misty | Nirvava + Skunk#1 Bonus]
Čau,
objednával jsem u Dr. Chronic a super. V sobotu jsem platil kartou VISA přes internet a ve středu to přišlo. Akorát mě naštvalo, že jedno semínko Shamana je prasklé.
Tuto chybku bych nejspíše přičetl Dutch passion, jelikož od Dr. Chronica to bylo skvěle zabalené. Ještě link: http://www.drchronic.com/
dObr
Pred 2 tejdnama jsem objednaval poprvy out z Nirvany.Granty jsem poslal v CD obalu,V patek email,ze granty maj(Parada,spadl me balvan ze srdce)V Pondeli poslaly zpatky.V patek me mamca prevzala krasnou propisku Nirvana a sweet secret Early Misty,Hawai,Hollands Hope.Akorat bonus fuck.Snad priste.Parada,ze furt posilaj emaily,co se deje,to je super.Nirvana-SUPER
to MCSOW: jj. cena je za 10 semínek, ale co já mám zkušenost s Nirvanou tak posílají i bonus, takže ti příjde s trochou štěstí např. místo 20 semínek cos objednal třeba 30
GOOD LUCK
jen tak na okraj, není tak trošku pozdě na objednávání semínek?
Pokud tedy nejedeš InDoor, pak není pozdě nikdy
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
to obel: právě že chci indoor proto chci investovat do semínek na out si myslim že stačej semena z hulení který si koupíš, ale ještě musim sehnat světlo a vymyslet přívod energie, poněvadž v místnosti která mi vyhovuje na schování skříně nemá zásuvku
2 mcsow: oki, tak hodně zdaru,a ať je z tebe good elektrikář, jen bych podoktl, že koupit seeds na out není vůbec špatná investice dělám to už 6 let a z vlastní zkušenosti musím říct, že nejsou seeds jako seeds, a navíc z kupovanýho hulení :-((
newím já nikdy nnic nekoupil, jenom semínka a to jen přes net, nebo osobně v Amstru po náležitém koštu z kámošema.
tak ještě jednou Good luck a a´t to roste
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))