Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koment od Kombíka k MANHUNTOVO pěstu http://grower.cz/forum/showthread.p...539#post1004539 : lovec po sto letech prezentuje dalsi zmaklej grow.kyti v dobe kosy 100% stav. nevim jak to lidi delaj, ze to maj ke konci vetsinou cely zluty.
IMHO plný souhlas s Kombíkem.. Já jsem v podstatě v outdooru nikdy žluté listy na konci neměl (samozřejmě kromě těch, které odumírají samy, těch je pár) a na kytky plné hnojiv jsem nikdy nenarazil.. A nikdy bych kytky takto cíleně nezabíjel, kor když se hnojí bio.... Samozřejmě chemie se musí vypláchnout, o tom žádná, ale ne do mrtvého listí..
Kolem tech 12dnu by to melo byt supr.taky davam cca stejnou dobu.Palky vypadaj velky .taky zacinam delat roplach ,jsme zhruba ve stejne fazi,proto sledujudrzim palce
já to už na grower dlouho nedávám.To mě bavilo první 3-4 sklizně ale tet už mám asi 10 nebo 11 a už mě to nějak nebereAle pokud chceš, přilepím ti 1-2 fotky sem?.Mám teda jen 250W.Měl jsem i 600 a 400,akorát sme se přestěhovali a tu mám málo místa.
V kolikátým dnu květu si sklízel?
CAu zahradko co nejka tipovacka??? Muj tip je vdyztak 223,6 preju vic zda se mi to celkem povedeny na prvni grow!! a hlavne tech skusenosti co jsi pozbiral...