Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přeju hodně štěstí! Protože o něm to nejspíš bude. Loni jsem měl AF Mazar a Syrup, ten byl proti Mazaru cca polovic výnosný, navíc extrémně olistěný gigantickými "slunečními clonami" v květech. Jejich odstranění pak vedlo k vzniku plísně v palicích, jak z pahýlů stopek vytékala míza.
Mazar dal v průměru 53 g opracovaných paliček + cca 35 g odpadu z palic na výrobu masti a výtažku z jedné rostliny.
Původní příspěvek od roden zdarec !
muj plan je automazar od dutche,deimos mozna syrup od buddhy.
napada vas jeste neco silneho a snad i plodneho ?
deimos od buddha seeds můžu jen doporučit... klíčivost pět z pěti, silné, vitální, pěkně se větvící rostliny, pěkný výnos... ohledně finálního produktu - mnozí to považovali za podlampovku...
hoj, pro Tebe to same co pro pana rodena (článek nade..).. buddha seeds = kvalita, a to samé platí o klečkovi - při každé objednávce jsem měl super servis (třeba volali kvůli nejasnostem v objednávce, atd..)...
jj, četla jsem tu na Klečku tu největší chválu Objednávka proběhla ve čtvrtek (brala jsem toho víc, většinu neměli na skladě) a dneska e-mail, že pokud všechno půjde dobře, v pátek to mám doma
Ty semena mají jedinou vadu.... Nejsou popsaný....Ani ty novinky, ani White Dwarf, Red Dwarf, Deimos a Syrup (alespoň tak mi to napsali u Klečky) Takže během květení budu spíš hádat, co je co...
Původní příspěvek od Bublajzna jj, četla jsem tu na Klečku tu největší chválu Objednávka proběhla ve čtvrtek (brala jsem toho víc, většinu neměli na skladě) a dneska e-mail, že pokud všechno půjde dobře, v pátek to mám doma
Ty semena mají jedinou vadu.... Nejsou popsaný....Ani ty novinky, ani White Dwarf, Red Dwarf, Deimos a Syrup (alespoň tak mi to napsali u Klečky) Takže během květení budu spíš hádat, co je co...
Tak to asi budeš hádat, tenhle pakl mám taky, mohly ty semena nějak poznačit.
V této směsi je zastoupen každý z našich samonakvétacích strainů,White Dwarf,Red Dwarf,Deimos a Syrup po jednom kuse plus dalších šest různých,které budou uvedeny na trh v budoucnu.
ja som posadil auto osiris 1 a auto super hash 2x zatial len 1 vyslo maju 5 cm cca som zvedavy co to bude hlavne ten osiris vraj ovocna vona, zatial dnu ked bude pekne pojdu von :P