Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslíš?To já určitě neusínam s tim a netěšim se na novej den jenom kvůli tomu, že otevřu ráno oči a hned nabíjim šlukovku....Třeba se těšim nea svýho starýho, nebo jen tak že sem....
Hulím protože byt zhulenej je jako žít druhej život první je ten nezhulenej na hov*o a ten druhej je ten lepší zhulenej!!!Navíc mam pocit že když hulím tak jsem v pohodě a nic mě nese*e to jsou hlavní duvody proč hulím!!!!
No tak těď sem nahranej. Končim se zelím, se zelím kyselím...Končim, páč už sem zapomněl proč hulim. Sbohem ganjo, ty drogo jedna, ty buldozere a vymývači lidských mozků!!!!!!
Všetci hulíme zhruba preto isté, pre ten pocit na duši ,na srdci, v pľúcach, v hlave, v mozgu.Podla mňa má každý zhruba rovnaký dôvod, ale neexistuje na neho slovo. Treba ho vymyslieť!
Shotone, asi takhle:
Když budou Vánoce každej den, taky to pak nebude ono.
Kouzelné slovíčko zní: KONZUM. V tomto případě konzum libosti
po zakouření si konopí, To co všichni z nás odsuzujeme u těch pitomců,
co se chodí obden procházet do Globusu a Hypernovy,
tak to samé je s tím každodenním hulením. Jen bezpracné
přijímání libosti, nic tak záhadnýho.
ja hulim lebo mam rad stav HIGH, co vypoveda sam o sebe ... sediet si niekde hore na konari a sledovat to vsetko s nadhladom, da sa ist aj vyssie na iny strom, vacsi prehlad, vacsia pohoda
... na tom strome sa da sediet cely zivot alebo iba sem tam ked clovek potrebuje ten prehlad a pohlad na svet, ktory sa mu casto zda fadny a sivy a nie prilis stasny. kazdodenne hulenie je konzum.
ja hulim preto lebo nemam nic lepsie... zatia.
kazdopadne ako povedal JXD (parafrazujem) ... uzivanie konope si ma samo pod sebou pílit ten konar. Dodavam, teda sam uzivatel by to mal robit poznanim ktore mu bolo dane.
... ak sa tak necini, moze sa stat ze sa zahladime do neznama, do blba, do pocitu strasnej pohody, do seba same, do rastliny samotne a ona predsa nie je Boh ... ona nie je vsemocna ... ona ma pomahat a nie sluzit ako modla.
PS: na tom konari sa moze stat ze sa zapozerame jednym smerom, napriklad na mravca co nam lezie po ruke, na listy ako rastu, na zapad slnka ... a budeme sa na to pozerat cely ten cas co sme mohli ... neviem ... kazdy svoje ... nieco lepsie.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Zjistil jsem, za mi huleni posledni dobou spis bere nez dava - takze pro me je vymalovano. Davam casove neohranicenou pauzu a kdyz zjistim, ze mi to nechybi, tak je to definitivni konec s hulenim.
Hulim protže mě to fuck baví Hlavně dělám s lidma a některý dokážou člověka pěkně vytočit. Takže když přijdu večer domů nasranej, dám si sklíčko a nasrání je pryč a sqělej pocit uvolnění.
Protoze me to uklidnuje stava se ze me takovej flegmatik ... protoze moje rodina a spousty veci co je tady na te zemi me sralo ale ted se tomu tak leda vytlemim a nebo si toho nevsimam ... co huleni je pohodovy kdyby hulil kazdej to by byla pohoda bych sla po ulici nekdo by dal na brcko ... a zadny ty hulis ses vymastena to by se rikalo cernejm vyjimkam ktery nehulej ...
hulim, protoze je to super stav, pekne se sprasit a pak si treba behat po lese a skakat a blbnout s kamosema, nebo jen tak sedet doma, speka v ruce, hezkou muziku, a nejakou mareknu, to neni tak zly...nebo jen tak s kamosema okolo ohne s bubnama a atd
Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...