Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To záleží na tom, kolik si toho včera vybumbal a kolikrát vyho***, jestli je moje sestra lezba a jestli se to bude líbit P. Podlahovi?
Sorry, nějak mi to ujelo... mám trochu upito. Budu to muset několikrát přečíst:
Den, dva, tři, 4... čekej. Sem ti moc neporadil, viď?
Tak zkus hledat.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Database error: Invalid SQL: SELECT latin1,firstname,lastname,country,website,email,showemail,perms,rooms,ip,gender FROM user WHERE username='Jokerrr' LIMIT 1
MySQL error: 1054 (Unknown column 'firstname' in 'field list')
Session halted.
Ať jdu na chat kdykoliv je tam max. jeden nebo dva lidi,takže mi to přijde trošku suchý! Chtělo by to víc komunikace lidi a o něčem ne o tom jestli zrovna spíš nebo ne! Ten kdo se Groweru věnuje a skéro doma pěstuje,ten by na tom chatu měl být,protože tam to musí ŽÍT!!!
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Black: no mě zas přijdou dva tři lidi akorát, pak je v tom zas guláš
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
tak sem sjetej a nechci to cist cely tak to tu muze bejt uz napsany
--nezobrazuje se v stavovy radce kdo odesel a je tam jenom kdo vstoupil. kdyz se zadivate vic tak zjistite ze ste sam ale bylo by lepsi to tam doplnit....
Hi.
IE ver. 6.0.2800
Jo to mi připomnělo, nešla by udělat nějaká Firefoxácká aktualizace obou chatů?
Né že by mě nebavilo na velkym chatu dělat refresh tečkou (místo automatický aktualizace stránky) a na miniChatu neustále promazávat chatovací řádek...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."