Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja s kamosom idem pestit khola.passion, durban poison, a holland hope tu KHOLU a hollands hope to ideme prvz rok ted tak sme yvedavz co to bude zac:P a all seeds mame od Dutch Passion.
S ktoreho modelu bude najvacsia uroda co myslite?(Pestovat sa chystam na balkone a nieco aj v prirode .) LightxShiva , Shiva , alebo White Widow? (semienka chcem objednat cez eastseeds od nirvany.)
to adam73: Od Nirvány jsme jeli Durban Poison, Early Misty a Maroc x Afgan. Durban paráda na venek, Early Misty nic moc, MxA strašně náchylný na plíseň. Loni mě potěšil Mind Bender od KC Brains a hlavně Chronic(z řezu). MB dozrál docela v poho a naprosto bez plísně, Chronic dozrával déle, ale měl mnohem větší paličky a také žádná plíseň. Letos ho pojedu ze semen, sice je to ojeb nějakým nonamem, ale aspoň bude třeba dříve zralý. Přemýšlím, jestli objednat nějakou origo genetiku na letošek, ale asi se na to vybodnu. Jedině zase něco od KC Brains. Je to levný a dají se najít dobří jedinci. Sice každá kytky jiná, ale aspoň to není na jedno brdo
no tento rok by som chcel skusit Hashbery alebo taky niaky zaujimavy model ide my hlavne o vynos a chut..zbitocne moze makak dobre slapat ked mi cely stav kazi skrabanie v hrdle nie ?? a uvidim mozno zopar rezov na balkon tento rok mi to uz musi vist
tento rok budu sázet out poprvé...rád bych vyzkoušel DP(někde splaším řezy nebo semínka), Mexican Sativa(objednám od sensi seeds) + nějaký no name co sem dostal....growu zdar:-)
ahoj letos se chystam kuopit semnika z www.nirvana-shop.com.... a to seminka Afghan,PPP....zeminu se chystam koupit Royalty-Mix Plagron 50L a hnojit budu asi Guanokalong.
Zdarec,
-letos budu sázet seeds z podlampy název nevím,
po zkušenostech z minulého roku vím, že nezáleží až tak na kvalitě seeds, ale taky co té kytičce dáte na "výkrm".
-Hodlám taky zakoupit dva řízky (můžete doporučit odrůdu), budu shánět přez kámoše záleží co budu v menu. 8o)
Jeden bych chtěl dát do homemade "fóliovníku", druhej k bratránkovy na balkón.
Dohromady bych se asi nechtěl starat víc jak o 10 rostlinek.
-Určitě bych nesázel žádnej no name, kterej pěstujete venku už několik let stále dokola, to se mi zdá mrhání času (ikdyž tžeba někdo ví víc)
takze ja idem 10 ks Hashberry-od mandaly objednavat idem z hemcy.at
a este nejake nounejmya ked budu peniaze objednam dalsie seeds zasa naky iny vzorekvsetko pojde pravdepodobne out...hnojit budem kuracimi srackami a este dokupim nake dobre hnojky
k.c. brains - K.C. 36
k.c. brains - leda uno
k.c. brains - california special
k.c. brains - spontanica
nirvana - B-52
nirvana - pure power plant
nirvana - hawai x skunk 1
nirvana - silver pearl
nirvana - ice
dutch passion - passion
dutch passion - shaman
sensi seed - early skunk
seedsman - hawaiian skunk
highquality seed - super Thai x skunk
de sjamaan - ingemars punch
možná něco ještě změním
+ asi 20 seed F2 Early durban od ZEN seeds z loňskýho OUTu
+ nějakej ten noname
jsem moooc šťastnej za nynější kurz eura 28,40... že jsem to sakra nekoupil před půl rokem
to vojtax:tak take modeli ti fakt zavidim
ja budem tento rok asi 20 semien white widov X jack herrer a vela nonane semiacok od kamosov a z hulenia a tak