Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » KDY SKLIDIT - Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 97

citace:
Původní příspěvek od zoe69
ak sa mi blizny zafarbili na červeno mám už sklidit??plssss poradte

Nene, to se ti jen kytka ukazuje v jinych barvach. Já sklízím při většině zhnědlých bliznách a je i víc faktorů podle kterých si vybereš čas sklizně. Jinak tady na to najdeš spoustu názorů

Old Post 25-09-2008 v 13:35 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 98

vím že todle patří trochu jinam ale nevim kde to najít prosím vás chte bych začit tak ze bych to mnel doma pod zářivkou ale s venkovní teplotou - na puuudě tak kdy bych to tak mněl nejdřív zasadit připadá v uuuuvahu i topení ale ...............

Old Post 25-09-2008 v 19:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
d!Ne74
Stálý Člen

Karma uživatele d!Ne74 - 42% PěstitelskáKarma uživatele d!Ne74 - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od cannabisman
vím že todle patří trochu jinam ale nevim kde to najít prosím vás chte bych začit tak ze bych to mnel doma pod zářivkou ale s venkovní teplotou - na puuudě tak kdy bych to tak mněl nejdřív zasadit připadá v uuuuvahu i topení ale ...............

Kup si pořádnou skříň nebo počkej na léto. Sorry za OT - Později smažu (nebo jestli se tu vyskytne mod tak tohle prosim smažte)

Old Post 25-09-2008 v 21:06 PM
d!Ne74 je offline   Profil uživatele d!Ne74   Find more posts by d!Ne74   Foto galerie člena d!Ne74   Click here to Send d!Ne74 a Private Message   Add d!Ne74 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

??sry ale léto?? to je treba srpen!nwm no asi pro mne by bylo ideál tak 1 brezna a 1,5 mnesíce tomu topit tak kolem 1 . dubna naklonovat samice a nechat se jednoho samca a .................

Old Post 26-09-2008 v 06:00 AM
vinczenzo
Stálý Člen

Karma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% PěstitelskáKarma uživatele vinczenzo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

tak co vy na to?? hodlám to kosit za týden.... bude to ok?

Old Post 26-09-2008 v 13:33 PM
vinczenzo je offline   Profil uživatele vinczenzo   Find more posts by vinczenzo   Foto galerie člena vinczenzo   Click here to Send vinczenzo a Private Message   Add vinczenzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malyfida
Nový Člen

Karma uživatele malyfida - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

broczech:ja byt tebou tak jeste tak 2-3 tydny necham...alezalezi na tobě:-)

"Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right.
Singin´: "Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right!"....malo pěkná písníička.jo bob marley to byl nekdo!!!peace

Old Post 26-09-2008 v 14:05 PM
malyfida je offline   Profil uživatele malyfida   Find more posts by malyfida   Foto galerie člena malyfida   Click here to Send malyfida a Private Message   Add malyfida to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 103

citace:
Původní příspěvek od vinczenzo
tak co vy na to?? hodlám to kosit za týden.... bude to ok?
no sice toho na fotce moc nepoznam, ale zraly je to asi dost.... ja bych kosil klidne i driv

Old Post 26-09-2008 v 14:53 PM
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

ja by som ju dal dole tiez. ked si na pochybach tak si trocha odstrihni z suchy vysuš a uvidis ci sa oplati.

Old Post 26-09-2008 v 15:02 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
broczech
Stálý Člen

Karma uživatele broczech - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Zdar, tak já jsem skosil jednu větev ,usušil a na to ,že je to noname ganja,která rostla na divoko,tak z toho na balkonku vyrostl slušnej mortuch....přikládám foto paličky a zejtra asi sklidim celou.....včera jsem si večer ubalil malýho saurona a výsledky překvapujicí.Chuť klasicky ganjová,trochu to škrábalo,ale to asi tim, že flushuju tejden a ta větev se tejden sušila, takže byla bez flushe. No dohulil jsem a nic moc, tak sem šel ke kompu a tak do 10 ti minut sem si uvědomil, že jsem v komatu...Měl jsem takový trochu tlaky a ani nevim, jak to popsat,prostě uplně jiný zhul, než po lampách...happy,funny a powerfull....jelikož "tuning"trávu kouřim již 11 let,tak mě todle hrozně překvapilo......

Old Post 28-09-2008 v 09:06 AM
broczech je offline   Profil uživatele broczech   Find more posts by broczech   Foto galerie člena broczech   Click here to Send broczech a Private Message   Add broczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 106

citace:
Původní příspěvek od broczech
Zdar, tak já jsem skosil jednu větev ,usušil a na to ,že je to noname ganja,která rostla na divoko,tak z toho na balkonku vyrostl slušnej mortuch....přikládám foto paličky a zejtra asi sklidim celou.....včera jsem si večer ubalil malýho saurona a výsledky překvapujicí.Chuť klasicky ganjová,trochu to škrábalo,ale to asi tim, že flushuju tejden a ta větev se tejden sušila, takže byla bez flushe. No dohulil jsem a nic moc, tak sem šel ke kompu a tak do 10 ti minut sem si uvědomil, že jsem v komatu...Měl jsem takový trochu tlaky a ani nevim, jak to popsat,prostě uplně jiný zhul, než po lampách...happy,funny a powerfull....jelikož "tuning"trávu kouřim již 11 let,tak mě todle hrozně překvapilo......
jsem na tom stejne.... asi byl nejakej lepsi rok :-) ... hodne slunce, u nas az nezvykle teplo. Kdo zasadil vcas, tak je uz urcite vysmatej

Old Post 28-09-2008 v 14:24 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od Scotty Cameron
uz je cas? rek bych tak tyden a mohlo by to byt dobry ne?

Dle těch blizen není ještě ani v půlce.............

!

Po pár letech zpět.

Old Post 29-09-2008 v 07:18 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 108

citace:
Původní příspěvek od broczech
já bych to už seknul...jinak dobrej nounejmek

Old Post 29-09-2008 v 09:10 AM
Persi21
Nový Člen

Karma uživatele Persi21 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Myslíte,že je to dobry napad takto udelat s tím THC?
dám spařit kořeny do teplý vody, půjdu s ní do garáže, kde je docela tma i sucho, vezmu kýbl, napustim vodu tak 3l, přidám 50ml H2O2 technickýho 10% (z drogerie za 12Kč) a ještě k tomu hodim 6 tablet Thiaminu (z lékárny 20 tablet za dvacku). Kytku dám stonkem do kýblu a nechám +- 3dny v klidu ..

Skosené části nebo celou kytku je ideální ponořit stonkem do roztoku vody a H2O2 (peroxid 15ml na litr vody) na pět dní do naprosté tmy a sucha (vodu můžete buď osladit nebo do ní nalejt ochucenou minerálku, jelikož to má určitý vliv na chuť) a hlavně postříkat květy nebo přilít do vody B1 thyamin, který urcyhluje rozklad složitějších cukrů na jednodušší. Sucho je důležité, jelikož stimuluje tvorbu pryskyřice, tma je důležitá protože nedochazí k oxidaci THC na CBN, a zbylá část CBD se přemění na THC. Po té můžete sušit nebo dále školit, kde správnou metodou a načasováním vyždímete všechno CBD v THC.

Old Post 29-09-2008 v 10:43 AM
Persi21 je offline   Profil uživatele Persi21   Find more posts by Persi21   Foto galerie člena Persi21   Click here to Send Persi21 a Private Message   Add Persi21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Karma uživatele scene - 89% PěstitelskáKarma uživatele scene - 89% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 110

čau chci se zeptat na vaš názor už jsem přestal hnojit davam tomu tak týden,ale je to muj prvni grow tak nevíím poradte pls..místy tomu začínaj žloutnout listy(viz 1.foto vpravo dole)nechcou už dolů???díkes

http://img229.imageshack.us/my.php?...dsc01866nk6.jpg
http://img528.imageshack.us/my.php?...sc018733qw7.jpg
http://img229.imageshack.us/my.php?...sc018599fb6.jpg

Old Post 29-09-2008 v 11:36 AM
scene je offline   Profil uživatele scene   Find more posts by scene   Foto galerie člena scene   Click here to Send scene a Private Message   Add scene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

to scene: nech to ještě kvést...aspoň 14 dní spíš dýl

Naposledy upravil papaja 29-09-2008 v 14:59 PM

Old Post 29-09-2008 v 12:42 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
scene
Nový Člen

Karma uživatele scene - 89% PěstitelskáKarma uživatele scene - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

2papayak ješte to nechám..jsem se právě díval do encyklopedie na delku květu u této odrůdy(hashberry)a stálo tam cca 65dní,což už před pár dny bylo....koupim si lupu a budu sledovat krystalkydíík

Old Post 29-09-2008 v 12:57 PM
scene je offline   Profil uživatele scene   Find more posts by scene   Foto galerie člena scene   Click here to Send scene a Private Message   Add scene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - KDY SKLIDIT II. Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma - 699 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás