Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zoe69 ak sa mi blizny zafarbili na červeno mám už sklidit??plssss poradte
Nene, to se ti jen kytka ukazuje v jinych barvach. Já sklízím při většině zhnědlých bliznách a je i víc faktorů podle kterých si vybereš čas sklizně. Jinak tady na to najdeš spoustu názorů
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
vím že todle patří trochu jinam ale nevim kde to najít prosím vás chte bych začit tak ze bych to mnel doma pod zářivkou ale s venkovní teplotou - na puuudě tak kdy bych to tak mněl nejdřív zasadit připadá v uuuuvahu i topení ale ...............
Původní příspěvek od cannabisman vím že todle patří trochu jinam ale nevim kde to najít prosím vás chte bych začit tak ze bych to mnel doma pod zářivkou ale s venkovní teplotou - na puuudě tak kdy bych to tak mněl nejdřív zasadit připadá v uuuuvahu i topení ale ...............
Kup si pořádnou skříň nebo počkej na léto. Sorry za OT - Později smažu (nebo jestli se tu vyskytne mod tak tohle prosim smažte)
??sry ale léto?? to je treba srpen!nwm no asi pro mne by bylo ideál tak 1 brezna a 1,5 mnesíce tomu topit tak kolem 1 . dubna naklonovat samice a nechat se jednoho samca a .................
broczech:ja byt tebou tak jeste tak 2-3 tydny necham...alezalezi na tobě:-)
"Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right.
Singin´: "Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right!"....malo pěkná písníička.jo bob marley to byl nekdo!!!peace
Zdar, tak já jsem skosil jednu větev ,usušil a na to ,že je to noname ganja,která rostla na divoko,tak z toho na balkonku vyrostl slušnej mortuch....přikládám foto paličky a zejtra asi sklidim celou.....včera jsem si večer ubalil malýho saurona a výsledky překvapujicí.Chuť klasicky ganjová,trochu to škrábalo,ale to asi tim, že flushuju tejden a ta větev se tejden sušila, takže byla bez flushe. No dohulil jsem a nic moc, tak sem šel ke kompu a tak do 10 ti minut sem si uvědomil, že jsem v komatu...Měl jsem takový trochu tlaky a ani nevim, jak to popsat,prostě uplně jiný zhul, než po lampách...happy,funny a powerfull....jelikož "tuning"trávu kouřim již 11 let,tak mě todle hrozně překvapilo......
Původní příspěvek od broczech Zdar, tak já jsem skosil jednu větev ,usušil a na to ,že je to noname ganja,která rostla na divoko,tak z toho na balkonku vyrostl slušnej mortuch....přikládám foto paličky a zejtra asi sklidim celou.....včera jsem si večer ubalil malýho saurona a výsledky překvapujicí.Chuť klasicky ganjová,trochu to škrábalo,ale to asi tim, že flushuju tejden a ta větev se tejden sušila, takže byla bez flushe. No dohulil jsem a nic moc, tak sem šel ke kompu a tak do 10 ti minut sem si uvědomil, že jsem v komatu...Měl jsem takový trochu tlaky a ani nevim, jak to popsat,prostě uplně jiný zhul, než po lampách...happy,funny a powerfull....jelikož "tuning"trávu kouřim již 11 let,tak mě todle hrozně překvapilo......
jsem na tom stejne.... asi byl nejakej lepsi rok :-) ... hodne slunce, u nas az nezvykle teplo. Kdo zasadil vcas, tak je uz urcite vysmatej
Původní příspěvek od broczech Zdar, tak já jsem skosil jednu větev ,usušil a na to ,že je to noname ganja,která rostla na divoko,tak z toho na balkonku vyrostl slušnej mortuch....přikládám foto paličky a zejtra asi sklidim celou.....včera jsem si večer ubalil malýho saurona a výsledky překvapujicí.Chuť klasicky ganjová,trochu to škrábalo,ale to asi tim, že flushuju tejden a ta větev se tejden sušila, takže byla bez flushe. No dohulil jsem a nic moc, tak sem šel ke kompu a tak do 10 ti minut sem si uvědomil, že jsem v komatu...Měl jsem takový trochu tlaky a ani nevim, jak to popsat,prostě uplně jiný zhul, než po lampách...happy,funny a powerfull....jelikož "tuning"trávu kouřim již 11 let,tak mě todle hrozně překvapilo......
Myslíte,že je to dobry napad takto udelat s tím THC?
dám spařit kořeny do teplý vody, půjdu s ní do garáže, kde je docela tma i sucho, vezmu kýbl, napustim vodu tak 3l, přidám 50ml H2O2 technickýho 10% (z drogerie za 12Kč) a ještě k tomu hodim 6 tablet Thiaminu (z lékárny 20 tablet za dvacku). Kytku dám stonkem do kýblu a nechám +- 3dny v klidu ..
Skosené části nebo celou kytku je ideální ponořit stonkem do roztoku vody a H2O2 (peroxid 15ml na litr vody) na pět dní do naprosté tmy a sucha (vodu můžete buď osladit nebo do ní nalejt ochucenou minerálku, jelikož to má určitý vliv na chuť) a hlavně postříkat květy nebo přilít do vody B1 thyamin, který urcyhluje rozklad složitějších cukrů na jednodušší. Sucho je důležité, jelikož stimuluje tvorbu pryskyřice, tma je důležitá protože nedochazí k oxidaci THC na CBN, a zbylá část CBD se přemění na THC. Po té můžete sušit nebo dále školit, kde správnou metodou a načasováním vyždímete všechno CBD v THC.
čau chci se zeptat na vaš názor už jsem přestal hnojit davam tomu tak týden,ale je to muj prvni grow tak nevíím poradte pls..místy tomu začínaj žloutnout listy(viz 1.foto vpravo dole)nechcou už dolů???díkes
2papayak ješte to nechám..jsem se právě díval do encyklopedie na delku květu u této odrůdy(hashberry)a stálo tam cca 65dní,což už před pár dny bylo....koupim si lupu a budu sledovat krystalkydíík