Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Royal Queen Seeds - máte zkušenosti ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
thx1138
Stálý Člen

Karma uživatele thx1138 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

pomer cena vykon stabilni banka se seminky navic, jednou se mi ztratili 3 objednávky cestou, poslali i 4. bez problemu.

Old Post 20-05-2018 v 09:30 AM
thx1138 je offline   Profil uživatele thx1138   Find more posts by thx1138   Foto galerie člena thx1138   Click here to Send thx1138 a Private Message   Add thx1138 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thaavi
Stálý Člen

Karma uživatele thaavi - 77% PěstitelskáKarma uživatele thaavi - 77% PěstitelskáKarma uživatele thaavi - 77% PěstitelskáKarma uživatele thaavi - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Jedu od nich Royal Medical 3ks a kytky jdou velice dobře

Old Post 22-05-2018 v 12:19 PM
thaavi je offline   Profil uživatele thaavi   Find more posts by thaavi   Foto galerie člena thaavi   Click here to Send thaavi a Private Message   Add thaavi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightweek
Stálý Člen

Karma uživatele hightweek - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Po loňsku mám první outdoor (GH) zkušenost s:
Northern Lights
White Widdow
Northern Lights Auto
White Widdow Auto
Easy Bud
...vše od RQS.
Klíčívost: luxusní
Výnos: u fogtoperiod nemohu soudit, sadil jsem je velmi pozdě.
Jediné problémy jsem měl u WW, a to plíseň, která postihla jak fotoperiodu tak automat, ale nebylo to jinak dramatické.
u WW 2 phena, jedna nafialovělá.
Účinek: výborné

Old Post 12-01-2019 v 10:07 AM
hightweek je offline   Profil uživatele hightweek   Find more posts by hightweek   Foto galerie člena hightweek   Click here to Send hightweek a Private Message   Add hightweek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DreamForest
Stálý Člen

Karma uživatele DreamForest - 89% PěstitelskáKarma uživatele DreamForest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Zdravím,
mám zkušenosti s pár odrůdama:

Special Queen (250W HPS) - velké, málo listnaté palice, jednotné pevné rostliny, poměrně silný stav, dobrá pro začátečníky. Doporučuji!

Special Kush (250W HPS) - menši paličky, ale po celé rostlině, roste jako salát a zaroste všechen prostor.

Haze Berry (venek-zatmívání) - krásná silná rostlina, dost cukernatá a sladká. Doporučuji!

Chocolate Haze (venek zatmívání) - Krásná vytáhlá sativa, palice od shora až dolu, krásná vůně, jen třeba zvládnout výšku (zastřihnout na začátku FIM a kolínka). Doporučuji!

Moby Dick (venek-zatmívání) - hodně pevná rostlina, poměrně odolná plísním, chemická vůně, zvládá dobře hnojení i zastřihávání.

Critical Kush (venek) - chytl jsem fialové pheno, ale celkově byl náchylný na plíseň, zvláštní zatuchlá vůně, růst jinak bezproblémový, palice spíše menší zakulacené, ale stav silný

Power Flower (400W HPS) - Menší vzrůst, palice jsem čekal větší, ale jde spíše o zajímavou genetiku, fialové pheno, zakulacené paličky, stav průměrný

Lemon Shinning Silver Haze (400W HPS) - skvělá odrůda, vysoký výnos, pevná stavba, palice kompaktní, voňavé po citrónu, stav silný - energický! Doporučuji!

Green Gelato (480W Vero29) - Ne tak velké, ale extrémně osypané květy, pevná stavba a těžké palice.

Skunk XL (480W Vero29) - extrémní palice, dobře zvládá vyšší hnojení, pevná stavba, bezproblémová. Doporučuji!

Somango (480W Vero29) - krásná vůně, nižší rostlina, palice průměrné

AK47 (480W Vero29) - menší rostlina, tenké větve, menší palice. Sotva průměrná rostlina. Možná jen náhoda

Blue Cheese (venek-zatmívání) - vytáhlá, tenké větve, protáhlé listy, nákvět hrozně pozdě, paličky nedozrálé miniaturní. Vůbec neodpovídala popisu. Možná jen Krypl.

Za tu cenu, za kterou nakoupíte semena, si myslím, že jde o skvělou seedbanku. Jak pro začátečníky, tak pro zkušenější pěstitele. Ještě mám v plánu Gorrilu, vdovku a BubbleGumXL, tak uvidíme. Dodání mají obvykle okolo týdne a dávají free seeds a pár blbostí navíc. Klíčivost opravdu vysoká.

„Mnozí, kdo promilovali třeba celý
život, dovedou nás méně poučit o
tom, co je láska, než dítě, které
ztratilo pejska...“ Billy Wilder

Old Post 17-02-2019 v 12:58 PM
DreamForest je offline   Profil uživatele DreamForest   Find more posts by DreamForest   Foto galerie člena DreamForest   Click here to Send DreamForest a Private Message   Add DreamForest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RopakCZ
Nový Člen

Karma uživatele RopakCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Mně ted vyšlo 14 semen z patnácti za mně zatím spokojenost,

Old Post 17-02-2019 v 18:16 PM
RopakCZ je offline   Profil uživatele RopakCZ   Find more posts by RopakCZ   Foto galerie člena RopakCZ   Click here to Send RopakCZ a Private Message   Add RopakCZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Green Gelato - z 5ti semen vyklíčily 4
400 W HPS / 80x80x180
Jednou zaštipnuto nad třetím patrem, cca třetí týden růstu. Přepnuto na květ na konci 5 týdne růstu.
Kytky mají cca 90 cm, silné stonky, hodně listnaté
40. den květu, palice se začínají nafukovat, hodně pocukrovaný, vůně sladká
Zatím spokojenost.

Old Post 17-02-2019 v 20:53 PM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

minluej rok skleník Special Queen a Special Kush

pro mě teda velice příjemný překvapení, velký tvrdý palice, dost silnej zhul a žádná plíseň, za ty prachy paráda, letos je dám znova

akorát pozdější dozrání, sklízel sem začátkem října a ještě to tak 1-2 týdny chtělo, ale už to bylo i ve skleníku moc nápadný, všichni kolem mě skleníky prázdný a já dvě obrovský zelený koule, měl jsem z toho už blbej pocit

Old Post 29-03-2019 v 12:21 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skoroduchodce
Stálý Člen

Karma uživatele skoroduchodce - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

odruda Royal Gorilla fotoperiodicka femka- kytka ze semene ok. Řízky zhermily.

Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.

Old Post 15-05-2019 v 19:02 PM
skoroduchodce je offline   Profil uživatele skoroduchodce   Find more posts by skoroduchodce   Foto galerie člena skoroduchodce   Click here to Send skoroduchodce a Private Message   Add skoroduchodce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanWalk
Stálý Člen

Karma uživatele DanWalk - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

mne vzdy vysli vsetky semienka aj ked ich bolo malo

2014- Moj prvy grow

Old Post 17-02-2020 v 12:48 PM
DanWalk je offline   Profil uživatele DanWalk   Find more posts by DanWalk   Foto galerie člena DanWalk   Click here to Send DanWalk a Private Message   Add DanWalk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KOZEL1428
Nový Člen

Karma uživatele KOZEL1428 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

Top,kliceni vždy ok.
Speciál queen supr!!

Old Post 23-02-2020 v 08:38 AM
KOZEL1428 je offline   Profil uživatele KOZEL1428   Find more posts by KOZEL1428   Foto galerie člena KOZEL1428   Click here to Send KOZEL1428 a Private Message   Add KOZEL1428 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shivasambhu
Stálý Člen

Karma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% PěstitelskáKarma uživatele shivasambhu - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

RQS sú super. Majú viacero skvelých vecí....

Old Post 10-03-2020 v 19:45 PM
shivasambhu je offline   Profil uživatele shivasambhu   Find more posts by shivasambhu   Foto galerie člena shivasambhu   Click here to Send shivasambhu a Private Message   Add shivasambhu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chicolo
Stálý Člen

Karma uživatele chicolo - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

mel jsem Royal AK a nedoporucuju, vsechny tri male kytky, slabe, sice krizenec wdowy ale nic moc

Royal OG KUSH - super libovka

Old Post 21-04-2020 v 22:31 PM
chicolo je offline   Profil uživatele chicolo   Find more posts by chicolo   Foto galerie člena chicolo   Click here to Send chicolo a Private Message   Add chicolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Critical od RQS je taky super!

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Freedom is a state of mind

Old Post 22-04-2020 v 08:41 AM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeadBrain
Stálý Člen

Karma uživatele DeadBrain - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

RQS- WW.Ze 14 semen vyklíčily všechny.Z toho jeden mrzák.
RQS Hulkberry 3 ze 3.
Takže zatím u mě 100% klíčivost.A slušný výnosy.

Old Post 01-10-2020 v 06:39 AM
DeadBrain je offline   Profil uživatele DeadBrain   Find more posts by DeadBrain   Foto galerie člena DeadBrain   Click here to Send DeadBrain a Private Message   Add DeadBrain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YngwieM
Stálý Člen

Karma uživatele YngwieM - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Mother Gorilla - vyklíčilo 5/5.

Old Post 09-11-2020 v 10:18 AM
YngwieM je offline   Profil uživatele YngwieM   Find more posts by YngwieM   Foto galerie člena YngwieM   Click here to Send YngwieM a Private Message   Add YngwieM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thx1138
Stálý Člen

Karma uživatele thx1138 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

pridavam neco do tanku zkusenosti. klicivost jako vzdy na 1*.
Hulkberry- doporucuju, kratka perioda, poctivy stonek, zajimave voni, stav sativovy, silna kytka po vsech strankach.
Somango- opet nezklamalo. doporucuju. netahne se. proste indika jak se patri. smrad omracujici.
Critical- dobre prekvapil, vcelku odolny na ven, slusny vynos, s koncem zari krasne, dobry model, dobra chut, proste jako critical.

Old Post 13-11-2020 v 16:33 PM
thx1138 je offline   Profil uživatele thx1138   Find more posts by thx1138   Foto galerie člena thx1138   Click here to Send thx1138 a Private Message   Add thx1138 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-01-2016 - semena-ostrava.com máte zkušenosti ? - 2 odpovědí
16-02-2024 - Natural seeds - zkušenosti - 220 odpovědí
01-07-2019 - Fair Seeds - zkušenosti (?) - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás