Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po loňsku mám první outdoor (GH) zkušenost s:
Northern Lights
White Widdow
Northern Lights Auto
White Widdow Auto
Easy Bud
...vše od RQS.
Klíčívost: luxusní
Výnos: u fogtoperiod nemohu soudit, sadil jsem je velmi pozdě.
Jediné problémy jsem měl u WW, a to plíseň, která postihla jak fotoperiodu tak automat, ale nebylo to jinak dramatické.
u WW 2 phena, jedna nafialovělá.
Účinek: výborné
Special Queen (250W HPS) - velké, málo listnaté palice, jednotné pevné rostliny, poměrně silný stav, dobrá pro začátečníky. Doporučuji!
Special Kush (250W HPS) - menši paličky, ale po celé rostlině, roste jako salát a zaroste všechen prostor.
Haze Berry (venek-zatmívání) - krásná silná rostlina, dost cukernatá a sladká. Doporučuji!
Chocolate Haze (venek zatmívání) - Krásná vytáhlá sativa, palice od shora až dolu, krásná vůně, jen třeba zvládnout výšku (zastřihnout na začátku FIM a kolínka). Doporučuji!
Moby Dick (venek-zatmívání) - hodně pevná rostlina, poměrně odolná plísním, chemická vůně, zvládá dobře hnojení i zastřihávání.
Critical Kush (venek) - chytl jsem fialové pheno, ale celkově byl náchylný na plíseň, zvláštní zatuchlá vůně, růst jinak bezproblémový, palice spíše menší zakulacené, ale stav silný
Power Flower (400W HPS) - Menší vzrůst, palice jsem čekal větší, ale jde spíše o zajímavou genetiku, fialové pheno, zakulacené paličky, stav průměrný
Lemon Shinning Silver Haze (400W HPS) - skvělá odrůda, vysoký výnos, pevná stavba, palice kompaktní, voňavé po citrónu, stav silný - energický! Doporučuji!
Green Gelato (480W Vero29) - Ne tak velké, ale extrémně osypané květy, pevná stavba a těžké palice.
Skunk XL (480W Vero29) - extrémní palice, dobře zvládá vyšší hnojení, pevná stavba, bezproblémová. Doporučuji!
Somango (480W Vero29) - krásná vůně, nižší rostlina, palice průměrné
AK47 (480W Vero29) - menší rostlina, tenké větve, menší palice. Sotva průměrná rostlina. Možná jen náhoda
Blue Cheese (venek-zatmívání) - vytáhlá, tenké větve, protáhlé listy, nákvět hrozně pozdě, paličky nedozrálé miniaturní. Vůbec neodpovídala popisu. Možná jen Krypl.
Za tu cenu, za kterou nakoupíte semena, si myslím, že jde o skvělou seedbanku. Jak pro začátečníky, tak pro zkušenější pěstitele. Ještě mám v plánu Gorrilu, vdovku a BubbleGumXL, tak uvidíme. Dodání mají obvykle okolo týdne a dávají free seeds a pár blbostí navíc. Klíčivost opravdu vysoká.
„Mnozí, kdo promilovali třeba celý
život, dovedou nás méně poučit o
tom, co je láska, než dítě, které
ztratilo pejska...“ Billy Wilder
Green Gelato - z 5ti semen vyklíčily 4
400 W HPS / 80x80x180
Jednou zaštipnuto nad třetím patrem, cca třetí týden růstu. Přepnuto na květ na konci 5 týdne růstu.
Kytky mají cca 90 cm, silné stonky, hodně listnaté
40. den květu, palice se začínají nafukovat, hodně pocukrovaný, vůně sladká
Zatím spokojenost.
pro mě teda velice příjemný překvapení, velký tvrdý palice, dost silnej zhul a žádná plíseň, za ty prachy paráda, letos je dám znova
akorát pozdější dozrání, sklízel sem začátkem října a ještě to tak 1-2 týdny chtělo, ale už to bylo i ve skleníku moc nápadný, všichni kolem mě skleníky prázdný a já dvě obrovský zelený koule, měl jsem z toho už blbej pocit
pridavam neco do tanku zkusenosti. klicivost jako vzdy na 1*.
Hulkberry- doporucuju, kratka perioda, poctivy stonek, zajimave voni, stav sativovy, silna kytka po vsech strankach.
Somango- opet nezklamalo. doporucuju. netahne se. proste indika jak se patri. smrad omracujici.
Critical- dobre prekvapil, vcelku odolny na ven, slusny vynos, s koncem zari krasne, dobry model, dobra chut, proste jako critical.