Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dravec no spis mne jde oto, jestli jeste ve fazi rustu prepinat na sodik, tu usporku jsem mel hlavne kvuli zbytecnosti pouzivat sodik hned od seminka
jo jo taky me to napadlo -ale typos(kolega)me odradil tim že mi řekl že jo to zdlouhave (nez to doroste) a vetsi riziko na onemocneni ..tak nevim
Zasadil jsem bílou vdovu - semena za pár kaček z aukra. A mám problém kytka se mi nedostatkem světla hodně vytáhla do výšky,Vadí to? Kytka má cca 13 cm a teprve se začíná větvit. Teď už má světla dostatek.
Zdravim te..Jestli muzes tak ji presad a dosypej hlinu.Ale i bez toho by to melo bejt v pohode.Jinak k tem seminkam z Aukra..Budes na 90%zklamanej..Je to tam samej podel.Mel jsi uz radeji koupit od Natural,Fair seeds.Ale to je na tobe
Ahoj, doporucuju zasypat po prvni rozvetveni a bude to v poho jinak vyse zminene natural seeds jen doporucuju, ted mi od nich roste prave WW a nadhera. Zacatek tretiho tydne a maji do 10cm a dela se treti patro s natural seeds mam jen pozitivni zkusenosti drzim palce
Není to taky tím že je to 60% sativa a 40% indica?ale než sem zařídil světlo tak se takle vytahla pošlu foto. je pravda že ty semena z aukra ani z akce semímka seniorum moc neklíčí z x semen 2 rostliny doufám že budou v pořádku.
Foto posli, urcite to pomuze, ale zaklad je, ze jakmile mas pocit, ze je treba kyticku podeprit, je neco spatne (99% na strane pestitele) zaklad je svetlo dostatecne nizko u kyticek a idealne i vetracek nastaveny primo na kyticky
Zdravím vás, už dlhšie hľadám tu na groweri tému na môj problém ale neúspešne. mám semiačka od sensiseeds modeli Purple bud, super skunk a early skunk, dal som ich do malých kvetináčov a pred tým klíčili v rašelinových tabletách na klíčenie. Rastliny sú momentálne pod sodíkovou výbojkou 220, kde ich chcem nechať narásť do výšky asi 25cm a potom pôjdu von. môj problém je v tom ,že rastliny sa ťahajú strašne do výšky a doslova sa ohýbajú. podoprel som ich ale dalej neviem čo s tým.
každá rada alebo skúsenosť pomôže. Dakujem vopred.
svetlo je príliš vysoko... a máš tam ofuk?? ak nie tak preto su slabé a ohýbajú sa.
daj to svetlo nižšie!
a nehovor že si to tu na groweri nenašiel
čau