Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale vubec ne , to musíš hodit do 100g H2O 63,02g cukru a krásně tím potřít jednu hranu a dokud je to vlhký tak to smotnes a hotovo jenom nechachat zarámovat.
Rozhodně jsou podle mě nejlepší červené smoukingy, ale zelené jsou taky v klidu. A OCB jsou asi lepší než hajzl papír, ale mít je nemusim. Když nejsou papírky tak si klidně nabiju fajfku.
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR
Taxem neska zasel do svy oblibeny trafy a koupil si cébéčka a chtel sem i filtry a prey uz ye namay...pac za to muze ten podelaney zakon, a filtry uz se nedelay...yanom prey mely doprodat zasoby a novy uz nebudou...ale prey ta firma ye bude delat s bezovim listem ...tak sem honem letel do Praglu este do yedny yiny trafy a tam sem yim koupil celou krabici (takovy zasoby pred valkou...no a yestli filtry uz nebudou, tak se na to vyseru, i na fsecky papirky a budu hulit fayi...pac abych pred kazdou hulidbou schanel kus tvrdyho papiru a nicil si kalendare, vupcanku, krabicky vo sirek petitisicofky, listky na metro a dalsi picoviny...faq pak raci tu fayu...
No u me to zalezi na odbobi. Ted je sklizen takze pokud mam tu moznost (fakt se tezko shaneji) pouziju cerny rollovaci OCBicka. Neni vetsi radost nez 20 cm dlouhy brko... ;-)
Kdyz ale neni jina moznost tak zelene smokingy- jsou poradne siroke takze z nich jde udelat fakt raketa... A jeste k tomu jsou z hempu- co vic si prat??
A nejni to jedno ?? kdyz nejni nic na wyber a je nouze , toz beru to co je a je fakt ze Zlatyy Zmokingy maj skoro wsude, ikdyz ty zrowna nemusim
zalezi taky co se chce motat .. se zlatejma se raketa proste neudela .. tze Zeleny Smokinky , OCB .. ale globalne je to uplne jedno , hlawne ze je co do nich nacpat :-p
až půjdete někdy do hyper tak se koukněte do tech trafik co tam maj protože mě se tam podařilo objevit velice luxusní modré gizy-v životě jsem o nich předtim neslyšela-ale luxusně tenkej papír, balí se do nich jedna báseň a jsou dostatečně široký na větší brka škoda že jsem je tam už neviděla
No tak sem se po delsi dobe podival na tohle tema a pridal sem jednu anketu... "Jak balíte?" ... no v tý první zatim vedou OCB - black a to s 12ti hlasy, na druhý příčce jsou Smoking - gold s 5ti hlasy. Ankety najdete na
==> http://aidam.wz.cz/anketa.html <==