Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. indoor by Smallbeatle82 600W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8
Autor
Téma 
Gramy
Stálý Člen

Karma uživatele Gramy - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

391 g přesně

Old Post 05-04-2010 v 19:45 PM
Gramy je offline   Profil uživatele Gramy   Find more posts by Gramy   Foto galerie člena Gramy   Click here to Send Gramy a Private Message   Add Gramy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Jo,myslel jsem,že toho bude více,ale i to je pěkné,krom toho nerozhoduje kvantita,ale kvalita.No ne?
Gratulejšn taky přesným tipařům.

Fanánkův out 2010

Old Post 05-04-2010 v 20:01 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 99

Zdravim vsechny co nazhavene cekaji jak jsem na konec tedy dopadl.Vitez uz samo o sve vyhre vi jelikoz jsem mu dal vedet drive nez dam tenhle prispevek.
Jinak s urodou jsem nad miru spokojen.Na svuj prvni grow jsem dopadl si myslim vic nez na vybornou dela mi to 0,805 g/W coz si myslim neni napoprve tak zly.A konecny vysledek je tedy 483g a tudiz v prumeru skoro 50g na kytku no krasa co vic si prat.
A jeste nejake fotecky a znovu snad po lete,kdyz to dobre dopadne.
Tak at to roste

Old Post 05-04-2010 v 21:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 100

a jeste nejake

Old Post 05-04-2010 v 21:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 101

No tak to je special-supr , 98 octanů.. To je noname jak řemen.. Jak ste na tom s kamošem,ohledně pátrání po genetice..? Nějspíš nějaká white nebo silver odrůda..?
Gratulace !!!

Old Post 06-04-2010 v 06:48 AM
Host
Host

Příspěvek č. 102

Jeste k te genetice. Tak No name je Nebula a ty keriky jsou toto http://www.semenakonopi.cz/index.ph...&product_id=152

Old Post 06-04-2010 v 13:45 PM
kauik
Stálý Člen

Karma uživatele kauik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

mas to pěkný brouku chtěl sem se zeptat na toho ultimate takze si mel rezy z fem. matky?? zadny gule se neudelaly ? protoze se bojim ze kdyz si poridim femka a vyselektuju matku ze mi pri stresech udelaj kule a ty pises nizkou vlhkost stres světlem

Old Post 27-04-2010 v 16:12 PM
kauik je offline   Profil uživatele kauik   Find more posts by kauik   Foto galerie člena kauik   Click here to Send kauik a Private Message   Add kauik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romulan
Stálý Člen

Karma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Pekna prace
a at chutna

Old Post 27-04-2010 v 19:48 PM
Romulan je offline   Profil uživatele Romulan   Find more posts by Romulan   Foto galerie člena Romulan   Click here to Send Romulan a Private Message   Add Romulan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cuba
Stálý Člen

Karma uživatele Cuba - 94% PěstitelskáKarma uživatele Cuba - 94% PěstitelskáKarma uživatele Cuba - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Ahoj, moc pěkná genetika a pěst též.. Můžeš podat smokereport? Díky

Old Post 27-04-2010 v 22:32 PM
Cuba je offline   Profil uživatele Cuba   Find more posts by Cuba   Foto galerie člena Cuba   Click here to Send Cuba a Private Message   Add Cuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 106

Ahoj lidicky,
tak jsem zpet po delsim deliriu
Tak trochen k tomu smoke reportu.
IP2000 neboli take Ultimate ma krasne citrusovou az ovocnou vuni.Kour je jemny a velmi lahodny.S timto modelem jsem velmi spokojen.Urcite si ho do budoucna zkusim nekdy znova.Kyticky se odmenili opravdu kralovsky na kazde bylo neco pres 55g
Nebula me hodne prekvapila svou silou.Kour je hodne hutny a pokud si neda clovicek hodne pozor poradnej kaslak ho nemine.Vune me moc nenadchla - rikam tomu,ze to pochcala kocka
Jinak celkovy hodnoceni koureni je velmi uspokojujici a doufam,ze na podzim se tu zase sejdeme s novym roundem a novyma holkama.
Tak pestu zdar a at se vsem dari.

Old Post 05-05-2010 v 07:47 AM
Host
Host

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od kauik
mas to pěkný brouku chtěl sem se zeptat na toho ultimate takze si mel rezy z fem. matky?? zadny gule se neudelaly ? protoze se bojim ze kdyz si poridim femka a vyselektuju matku ze mi pri stresech udelaj kule a ty pises nizkou vlhkost stres světlem

netusim jestli to bylo z fem. mutry,ale nejspis jo,protoze sem videl na netu jen fem. semena Ultimatu

Old Post 05-05-2010 v 07:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 108

Zdravim vsechny zahradniky
a chtel jsem jen jeste jenou vsem podekovat za komentare i za karmu.
Nekteri z vas si mysleji,ze jsem to nedelal poprve,ale opak je pravdou.
Je pravda,ze se zahradnicenim uz mam nejake ty zkusenosti,ale tohle jsem si zkusil poprve.Takze jeste jednou diky a v zari se tu uvidime kazdopadne znova.Bud znova se sestikouli nebo podle toho jak dopadne snuk1 mozna pod ledkama.
Takze at to roste a pak chutna

Old Post 08-05-2010 v 11:56 AM
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

citace:
Původní příspěvek od Smallbeatle82
a konecne 37.den
jinak o holkach toho moc nevim....rizky jsem bral pres kamarada,ktery uz pestuje nejaky ten rok a ten to ma take pres nekoho takze jsem se po tom moc nepidil...
jen me uz nebavilo nekoho neustale dotovat penizi za to,ze si chci dobre pokourit a tak jsem si udelal vlastni grow a doufam,ze budu mit aspon do zimy co kourit :-)

Do zimy XD, jo jinak ohledne toho IPecka, IP muze bejt IP2000 nebo Ingemar's Punch. Ingemar je delanej spis na outdoor, dvoutisicovka spis na indoor,pisa jeden paaan zasveceny XXX

SmokeHillz

Old Post 03-07-2010 v 15:43 PM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

mas to hezky osypane

Old Post 06-07-2010 v 12:17 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lopatak
Stálý Člen

Karma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% PěstitelskáKarma uživatele lopatak - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Zdravim krasny palice a model taky krasny...... jen at chutna a vrat se zas at je na co koukat

peace a at se dari

mladej věk a hodně drog

Old Post 02-10-2010 v 05:33 AM
lopatak je offline   Profil uživatele lopatak   Find more posts by lopatak   Foto galerie člena lopatak   Click here to Send lopatak a Private Message   Add lopatak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

2round by Smallbeatle Příspěvek č. 112

Zdravim vsechny priznivce meho prvniho growu.Jsem rad,ze se vam libil a jak jsem slibil,do zimy se vratim....

Moje dalsi kolo jsem rozjel uz v zari a to s feminizovanou genetikou od bulldoga v sestave
5x Jack Herer http://www.bulldogseeds.nl/shop/indica/jack-herer.html a
5x Bullshark http://www.bulldogseeds.nl/shop/indica/bullshark.html
Holky vypadaji opravdu nadherne....oproti rizkum co jsem mel minule i kdyz byli luxusni se pest ze semen neda vubec srovnavat.
Na vic jsem se byl podivat na Cannabizzu a tam jsem dostal celkem naloz hnojiv od vsech ruznych znacek,takze jsem rozjel i takovej malej test hnojiv na stejny genetice,aby se dalo srovnavat.
Abych to tedy upresnil,tak 2x jack + 2xbullshark dostavaji komplet od Atami ta sama sestava 2x jack + 2x bull. komplet od Hesi a 1x Jack + 1x bull. maji mix slozeny z plagronu a advance nutriens.
Na konci growu zjistime kdo na tom byl nejlepe,ale zatim vede jednoznacne Atami....no uvidime co s nima udela jejich zazrak Bloombastic
Jelikoz jsem v praci tak fotky nepridam,ale v patek se muzete tesit na novy thread i s fotkama.
Tak zatim cus vas brouk

Naposledy upravil 24-10-2010 v 20:17 PM

Old Post 14-10-2010 v 02:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-10-2010 - 1. indoor by Mathyus 2x 200w CFL - 3 odpovědí
10-08-2006 - 1st Indoor [Smell's 400W] - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás