Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
steve je to pekne k+
budem sledovat dalsie pociny+berem si udrziavanie ph+ k srdcu lebo posledne kolo som to nesmierne poj....
a co sa tyky tej ventilacie ja si myslim, že regulator otáčiek sa skôr použije na zníženie hlučnosti ventilatora, a ja by som skor do boxu dal spinaciu zasuvku z termostatom ktora ti bude riadit ventilator podla potreby, sice lepsia by bola takato zasuvka v kombinacii termostat/hydrostatom/spinanie tuto kombinaciu by som bral aj ja tu je odkaz na tu spinacku z termostatom http://www.regulus.sk/elektronicke-termostaty.html
Nůžky f prdeli, všechno volepený jako prase smradu jako mrtě!! No znáte to co Vám budu povídat!!
Takže po celkovém návážení uvážení a převážení jsem bay voko navážil 250,4 gééééééééé!! takže pro mě veliká spokojenost!!!-- ale když na to tak koukám přijde mi že toho je mrtě!!! vážil sem to na malý mrdce
Chuťově PECKA!!! I ostříleným gurmánům to chutnalo stav HIGH !! Posléze mírný útlum bez vykydnutí!! pecka!! Slušnej drti mozek...občas sem zapomínal i mluvit ale jinak v pohodě...takhle se to těžko popisuje to víte samy nejlíp! )