Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od odo Údajne v Rakúsku môžete pestiť v záhrade, ale nesmie to prejsť do fáze kvetu! Fáza kvetu je nelegálna. :-)
KKs, to je sila toto, ak to je pravda!...
Jednoho času sem v Rakousku žil, čistá dezinformace, bez urážky.
Ano, řeší se to. Každý klon je brán jako dospělá rostlina, zákon to nějak nerozlišuje. Takže nakonec to je možná i horší než mít pár rostlin, které chceš pak sklidit (pokud u tebe nenajdou vzduchotěsné sáčky, váhu a sušené).
V obou případech když přesáhneš 5 rostlin tak to je trestný čin.
I teď po 2 letech je to takhle bráno jak tady píše "Duki"? To se mi zdá přehnaný aby jeden malinkej klon byl chápán jako dospělá rostlina... Vždyť z ní ani nemůžou naměřit THC... Vždyť to může být technické konopi i když není ale kdo to potvrdí? Policie to asi nemůže dopestovat, nebo jo? Jak to teda je, trochu tenhle systém nechápu... Kupuju klony tady už několik let a nikdy mi zadnej matkar nerekl, že by z toho měl třeba nejakej problém...
Podle me je to tak nějak napůl, když budu brát, ze ty co tu píšou o těch vrcholkach kytek, s tím, ze to je v nějakém zákoně (nejsem právník) a zároveň je tu zákon, jak píše chobot, tak teda co z toho platí? Samo jen pokud obě tyto veci jsou zákonem podložené. Já až takhle zákony neznám, ale rad bych věděl, jak by to teda soud posoudil, kdyby byly oba tyto zákony platné? Kdyžtak dík za vysvětlení. Jinak já osobně myslím, ze legální to není, už jen proto, ze i ta matka bude mít víc, než těch 0,3...........23
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23
Dnes mam za sebou prvni soud, za pestovani matecnich rostlin a rizku a naslednou distribuci, realne mi hrozi 8-12let, takze legalni to fakt neni, moje klony 10-15cm obsahovali 2,76% THC…tez jsem si myslel, ze je to legalni a ze maji pod 0,3%
Já mám dotaz k sazenicím. Sazenice THC ještě neobsahují, že? Jde mi o to, co by se stalo, kdyby mi vtrhli benga domu a já tam měl třeba 10 sazenic s tím, že bych si jich vybral 4-5 podle toho jak rostou prvních 14 dní a jak jsou silné a ostatní bych vyhodil. Jde o to, že pokud sazenice neobsahuje THC, mohl bych jich mít logicky klidně těch 10, ne?