Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od Host CANNABOOST je pozoruhodně účinný univerzální stimulátor metabolismu, použitelný v zálivce nebo postřikem. CannaBoost zvyšuje schopnost rostliny provádět fotosyntézu, čímž přispívá k lepší funkci metabolismu rostliny. To má za následek rychlejší růst a větší plody.
CANNABOOST není hnojivo, ale stimulátor metabolismu, proto podporuje účinek ostatních CANNA produktů, jako je PK 13-14 apod.
[b]Dávkování
Třetí týden (po přepnutí na 12 hodinové osvětlení): 10 ml na 10 L zálivky.
Čtvrtý až šestý týden: 5 ml na 10 L zálivky.
Od sedmého týdne až do sklizně: 5 ml na 10 L zálivky.
Cena
1599,-/1L
Ja mám poprvy ted od canny ,kdyz se podíváš na tubulky co jsou na netu tam píšou 20-40,na lahvi myslim je 20ml..sem začínal s 20 na 10l,ted to solim právě vtom 4-6tydnu,,pak prostě vysadis 2 tydny jen voda i 3 nejlíp ono si to pěkně vytahne vsechny ziviny jeste z minula si myslím ,,jako ja mel bionovy předtím a spokojenost ,,uvidim jaký bude vysledek ted pak asi az hodnotit.no 5ml mi prijde málo to tvuj odhad tak bys to hnojil nebo jak to myslis?
musím včil dat za pravdu soudruhovi sportovně založeném v oboru rybářského práva
b(.)(.)bstery nebo chtele-li boobstery, jsou již známá léty prověřená praprašulinovina od lidí na lidi
rychlo-vykvašené samozvané legendy s full equipem na startu(záruka na g/w, hyper chuť, masterpiece, love do kapsy) si jistě pochvalují své
Původní příspěvek od The OG tož ba!
............
........za mě blbost vyhozené prašule
Ano, přesně tak! O kolik je tedy lepší výsledek? 3,4,5%, nebo ani hovno? Nikdo to nikdy na ničem neprokázal. Neviděl jsem nikde porovnávací pěst se základem a s boostery, což by měla být ta nej reklama pro všechy výrobce. Je to hra na ješitnost. Já na to mám a je to prostě bomba, že?! Kdo umí, ten pěstuje masakry se základem.
Jednou jsem testoval power planty ve dvou nft vanach. Jedná jela jen se základem, do druhé jsem dával green sensation. Je pravda že ten green udělal probarvenějsí palice a chutnalo to jinak, ale výnos byl stejný. Plus mínus autobus v tomhle určitě nic zásadního. Odzkoušeno, vyřazeno, zapomenuto a už nikdy nepoužívano.
Zlepšovat se dá jinak než těma srajlema
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání