Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od 320D Nedocetl jsem posledni dve stranky, ale tipkovi "dareba" bych neporadil uz asi ani slovo. Chova se jak pica. "k cemu spinaci hodiny, kdyz si to muzu zapinat a vypinat sam"... Kde jsme?
he he a ze by mu dal jeste nekdo ze soucitu karmu?
Původní příspěvek od 320D Nedocetl jsem posledni dve stranky, ale tipkovi "dareba" bych neporadil uz asi ani slovo. Chova se jak pica. "k cemu spinaci hodiny, kdyz si to muzu zapinat a vypinat sam"... Kde jsme?
tak drz picu a nerad demente... stejne o rady od takovych kokotu nestojim... od tebe jsem zatim nic nevidel, takze bych si i tipnul, ze pestujes nejakou no name mrdku na balkone a ted mas nervy, protoze je zima a growit out se neda...
o to vubec nejde, chtely by ze jo, ja se ti jen smeju. hodil si dobrou hlasku do placu
tak mi vysvetli, proc bych to mel prepinat? vyrostou 2x tolik ale to je i ted malo.... tvuj post mi proste nic nerekl, takze bych cekal nejakou srozumitelnou radu a ne zase nejaky post typu: "tywole pico co to tu zas meles za hovna se prober"
Původní příspěvek od Kus hoven nic takoveho jsem ti nikdy nenapsal psat nebudu, a z toho co tu delas, hmmm myslis ze ti nekdo poradi, nevim ja urcitete ne. s TEBOU to nema cenu. spise lituju ty kytky, ze vubec takovy ignorant huli........
Hele chlapi,částí úrody nebo řízkováním si tu přivydělává kde kdo,to bych v případě Dareby nijak nehrotil,ale to že komu neni rady,tomu neni pomoci je tu nad slunce jasný a je úplně zbytečný se tu rozčilovat a dělat přestřelky..
Ten facebook,tomu bych i věřil,ale to je buřt,když je ti ..náct,tak holt může bejt člověk prostě jelito..Nechte ho svýmu osudu,třeba se to do budoucna srovná,jestli ne tak holt bude odejit..
ne opravdu nejsem z facebooku (o fan klubu na facebooku jsem se dozvedel az pozdeji - v ty dobe uz jsem tu byl zaregistrovany a opravdu jsem dal 80 kč za tu smsku, coz je stejne jedno, protoze vy mi to neuverite a budete se na me snazit vybalit ty nejvetsi picoviny, za ktery mi pak vynadate a date 50 K-)... kazdopadne tady resite OT a zatim jste mi nerekli, proc bych mel prepinat na kvet uz takhle brzy, kdyz jsou kytky jeste hodne maly...
Dareba: Líp čti,zdůvodněný to už výše máš,akorát s tim nesouhlasíš,toť vše,tak si to udělej po svým a zklidni se,z takovouhle jakou si tu zatim předved si tvý téma každej odhlásí..
Kus hoven :
Slušný hovno si tu plácnul..Trochu se po Groweru rozhlídni,víc no comment..
zduvodneny to mam takhle: kytky se ti jeste dvojnasobne zvetsi a pak az nahodi palice - jenze s tim zdovjanosbnym zvetsenim by to zase nebyla az takova vyhra, protoze zatim jsou to 15ti centimetroovy prckove...
Čus vybalim na tebe pičovinu jak mraky hej udrž to na rustu a přesad to ven mam neco podobneho každym rokem a věř nebo ne vždy to rozbije méé očekavanííí\!!!
Ne, nepestuji noname. Nepestuji ani nic jineho, ani venku, ani doma... To ale nemeni nic na tom, ze ty jsi nejaky pojaseny pubertak s vidinou 250,- á G, nulovou inteligenci a jeste k tomu se chovas jak hovado... Pokud vim, tak jsem ti ani nikde nenadaval. Srovnani ze se chovas jak pica sice nepotesi, ale asi nad tim tady nikdo, v tvem pripade, ani nepozvedne oboci...
Původní příspěvek od dareba ... kazdopadne tady resite OT a zatim jste mi nerekli, proc bych mel prepinat na kvet uz takhle brzy, kdyz jsou kytky jeste hodne maly...
podle fotek se mi zdá,že maj holky ještě čas.
Fakt se tady na to nemůžu dívat.
Střihni to cca nad třetím patrem,to bude zhruba v polovině kytky a pokračuj na 18ti hodinách než budou mít kytky cca 20-25 cm na výšku(budeš mít více vrcholků na kytku ne jen jeden,páč při výkonu 250W se do hloubky nedostaneš,musíš ty palice rozprostřít po ploše),potom to teprve přepni na 12 hodin
Po přepnutí se ti začnou větývky vytahovat o dost rychleji než teď v růstu,těch i 30 cm udělají během 14ti-21 dní,samo záleží na genetice a hlavně výkonu lampy.
kdy přepnout se řídíme hlavně genetikou,modelem,páč taková nebula poleze o 50% max tak třeba chronic těch 150% dá.Euforia i 300%;zase záleží v čem jedeš.V hydrosystému rostou daleko rychleji.
PS: jinak jsem opravdu nedoufal v to,že se ti ty kytičky vzchopí
Prolil jsi to? Nebo jen ty zaslepené otvory jsi odslepil?
Ty hnusné listy ostříhej,kytce jich tam zůstane ještě dost.
ja si myslim ze tady mas jasne napsano ze mas prepnout, mas "jen" 250w a tim moc neprosvitis, dole to budes mit ridky, to ze to nechas delel na rustu zpusobi mozna tak vetsi kytky, ne vetsi palice, samozrejme brat s rezervou :-) ale s 250w bych si dovolil tak mozna na 30 cm vrstvu palic.. mozna se pletu nebo je to jen muj dojem ;-)
Myslim že Simor radí Darebovi něco jinýho,než jasný hned přepnutí..o dva přísp.vejš.To aby se z toho kluk zbláznil : "vyhoď to do hajzlu pičo"nebo hned to přepni,na co čekáš,si hovado"nebo "zastřihni,roztáhni a teprve pak přepínej" Já se přiklánim k Simorovi,protože radí rozumný věci a nestírá jen Darebu(i když je snim těžký pořízení,co jen dalo práce přesvědčit ho,že 35-40 st.je fakt trochu horko) jak ostatní egoborciradílkové..,alias Brouk Pytlík hadr..
Edit :
Dareba :vidíš ty prázdný díry mezi kytkama?Ty je třeba zaplnit,viz Simorův příspěvek výše,pak přepínej.Nejde o to hnát kytky do půl metru před přepnutím,spíš zaplnit prostor..