Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek, chci založit tenhle thread, jelikož chci aby byl nějakej ucelenej celek nejlepších odrůdek na outdoor, pište sem vaše názory na jednotlivé modely, původ semen, průběh růstu, květ, sklizeň. Které jsou nejvitálnější, nejvýnosnější, nejvíc HIGH , postujte fotečky z letošního nebo i minulých outdůůůrků, apod... Vše co se netýká tématu pište někam jinam. Doufám že se tenhle thread ujme a pomůže nejen mě, ale mnoha groverům THX mrakk
Můj favorit je EARLY SKUNK od Sensi seeds. Krásně roste, není až zas takový problém kytka kolem 2 metrů. Pěkné větvení, takže se téměř nemusí zaštipovat. Rostlina je vitální jak v průběhu růstu tak při přechodu na květ. Náchylnost k plísním je minimální a kytka dozrává do pol. října. Palice jsou poměrně tvrdé, nádherně vonící a výnos záleží na velikosti rostliny.High je silné mírně tripové při překouření však stoned.
přátelé, venku sem zkoušel spousta modelú, ale jden je oravdu vyjmečný, je to Himalaya: rostlina dorustá 150cm výšky tak i šířky. velmi dobře větví i bez záštipu, geneticky je připravena rúst až do 2500m nadmořské výšky, zřejmě proto nikdy nebyl problém s dozráním(druhá pol.října). pod širým nebem sem se u ní nesetkal s plísní, ve foliaku či skleníku už ano. Má velmi dobré účinky , ale co bych podtrhnul je naprosto nezaměnitelná chut a vúně. dávám 6 hvězdiček z5ti.
Na outdoor je naljlepsie genetika Passion #1, Purple#1, Purple Star, Shaman a Twilight, ktore by sa dali zaradit medzi modely s vysokymi vynosmi aj v cjladnejsom pasme. Dozravaju neskor a su odolne voci skorym mrazom.
Mal som moznost vyskusat tu genetiku v outdoore 2006 a musim povedat ze neje nutnost to ani velmi hnojit (potom aspon neskube v hrdle).
Další skvělý model je HOLLANDS HOPE, bylo tady o něm napsáno hafo, takže já ho jel od Sensi seeds, bohužel žádný fialový pheno. Nicméně kýtí jsem zaštipovel, takže konečná výška asi 150 cm, šišky pěkné pokryté opravdu mocnou vrstvou krystalů.Kytky bez problému dozrály v druhé dekádě října. Jinak vcelku těžká indika(moc bych nedoporučoval do společnosti), která oddělala nejednoho vášnivého kuřáka. Špek tak pro 4-5 lidí.Náchylnost k plísni u mě nulová!!!
Zdrafim, tak moj oblubeny a aj velmi kvalitny model do nasich pomienok je Khola od Dutch passion. Ma velmi dobry rastovy potencial, dobre sa vetvi. Kvitnut zacina v priebehu augusta...vyplyva na to vela faktorov.kvet ma priblizne 55-65 dni. Je to velmi vdacna odroda. Jej cut byva ovocna jemne nasladla. Jej vynosy pravidelne presahuju 250-300 g
Velmi malo ludi, vlastne skoro nik ju tu na G nepestuje co som sa cudoval. Odolnost voci plesniam je velmi dobra.
Odporucam
Na outdoor, ja pouzívam odrody s tzv. autofloweringom ( kvitnutie nezávisle na fotoperióde ). Nemusí Vás potom kruto prekvapiť, že vaše kitky počas kvitnutia zamrznú! Lepšie je si úrodu naplánovať do max. 10. mesiaca.
Dobré odrody : Ruderalis Skunk, Ruderalis Indica, Mighty Mite, Early Bramble, Ealry, Guerilla Gold
2Bransfer:Ta highway delight se mi moc nezda kamos ji koupil letos v amstru a skoro to nekvete a to ma sklenik
Otestovane modely-Mango,Shaman,Passion1,Early Misty,Early Bud:viz.muj Out
Pristi rok bych chtel zkusit Byddis sisters a papayu.
Passion 1,ten je donasich podminek absolutne vpoho,sice mi nesedi uplne chutove,ale ucinek super.
Mango od K.C.Brains,sice klicivost semen jsem tu uz nekde propiral,ale jinak to sami co passion.
Shaman,ten mam letama proverenej,moje stalice
Early Bud od nirvany,jeduho uz 2hym rokem a maximalni spokojenost
Letos jsem jeste zkousel Caramellu od Homegrown fantaseeds,ale tu nemuzu moc doporucit,sice by v nasich podminkach dokvetla,ale je hodne nachylna na pliusen i kdyz na morave by mohla bejt vpoho.
Co setyce qwality semen od Nirvany,tak ja mam zkusenost dobrou,a konkretne k te Early Misty,myslim si ze se da u nas v pohode pestovat,jel jsem ji loni i letos.Minulej rok me zas tak moc nepotesila páč jsem ji pestoval docela vysoko,ale vynos hodne dobrej a nato ze by chtela jeste 2tydny nechat tak jsem byl z ucimke velice spokojenej,letos jsem ji sklizel uplne dozralou predposledni řinovy vikend.
Pro ilustraci fotky EM z lonska