lukapa
Stálý Člen
|
Taky přidám zkušenost. Teď už moc nehulím, většinou o víkendu když jsem v draku tak si dám jednoho práska před kómatem, nebo jednou za čas příležitostně. Chlupatí mě chytli na odlehlé silnici, kde není provoz tak si na mě dali záležet. Po dýchání prý jestli jsem ochotný podstoupit test na omamné látky. Tak jsem začal lovit v paměti a vzpomněl si, že den před tím jsem měl jednoho práska hašiše, tak jsem se začal kroutit a oni prý když odmítnu, zákaz řízení 2 roky a pokuta 40-60 tisíc. Tak si říkám no paráda..udělal mi stěr a během té doby co mi kontrolovali výbavu a papíry mě omývalo při představě řidičák a zbroják zase v hajzlu. Nakonec chlupatý povídá, že nějaká trošinka na tom testu je, ale že to nemá cenu ani jet na krev, tak mi dali aspoň litr pokutu za prasklinku na předním skle, abych nebyl moc šťastný. Otázka jestli tam fakt něco bylo, nebo to řekl když viděl jak se mi do testu nechce...Každopádně mě ty samé kurvy chytly za dva dny znova a zase mi dali dýchnout líznout, ale to jsem byl už vycvičený takže vše v pořádku, jen si chtěli chlupatí s někým povídat..
PS: výmluva.. v hospodě to všichni kouřili, možná jsem se toho nadýchal jako Tomáš Enge nezabrala..
|
70w sodik--Bubble gum
70w sodik--Heavy duty fruity
|