Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rastlinky rastu, maju sa celkom dobre. Palicky su pekne obsypane a aj ked niesu nejake extra "huste" vyzeraju chutne a vonaju velmi krasne.. taka sladka az nechutne sladka vona mne to pripomina vanilku a nikdo iny to zatial necitil takze nic ine to nikomu nepripomina Par paliciek je velmi blizko vybojky cca 3-5cm a preto su cele zlte a ich listy su viac menej do biela .. nemalo by to nejako extra vadit holky inak vyzeraju zdravo a celkom fresh cize zacinam mat s toho celkom pozitivny pocit od nejakeho 30 dna kvetu som z preplachu vypustil enzymi a radsej som zacal po troskach zvysovat davky hnojiva. Holky si zasluzia este trosku prestrihat listy a potom uz budu pripravene na cca 14dni pokojneho kvetu a nejakych 10 dni flushovania ripenom.
Takze uz dost reci, tu su fak[t]y a fo[t]ky!
43. den kvetu
Svetlo: HPS 150w
Teplota den: 28-26°C Vlhkost den: 30-20%
Teplota noc: 20-24°C Vlhkost noc: 40-30%
Zalievanie: Zalievanie cca kazdy treti den, pokracujem striedavo:
Preplach - vodou + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 0.4-0.5).
Krmenie - vodou + Flora grow 0.35ml/L + Flora bloom 0.95ml/L + Flora micro 0.75ml/L + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 1.0-1.2)
Tak dneska mam nejaky cas a som celkom fresh aj ked som od osmej ranna hore a od vecera som este "vyssie" no dobre poviem pravdu som totalne high ale o to tu vlastne nejde prinasam novy update, moc veci sa nezmenilo slecny som trochu prestrihal ale ne moc aj ked by sa to mozno zislo whatever.... nejako to uz vyzera a celkom som zatial spokojny aj ked hustota palic nevyzera nic extra su pomerne riedke ale to som od tohto modelu a podmienok ktorem mam ani necakal. Co sa tyka smradu v 50dni kvetu, tak je to relativne v pohode holky sice vonaju velmi sladko a hrozne chutne ale uhlikovy filter plni svoju funkciu statocne a v izbe pri zavretom boxe neni citit nic .. ked si vecer trosku vegetim z dievcatami tak je ta vona velmi prijemna a jej intezita nieje taka silna ze by prekazala a nejako silno udrela do nosu, skor len tak potichu prechadza okolo
Inak som trochu zmenil plan, a holky od dnesneho dna nastupuju dievcata flushing za pomoci ripenu ktory ich ma pripravit na istu smrt
Flushing by som videl tak na 10-12 dni, RIPen budem striedat s cistou vodou. Ked tak mi napiste ake mate skusenosti s ripenom
Tak uz by stacilo aj tak si nepamatam poriadne co som uz napisal takze si zosumarizujeme
50. den kvetu
Svetlo: HPS 150w
Teplota den: 28-26°C Vlhkost den: 30-20%
Teplota noc: 20-24°C Vlhkost noc: 40-30%
Zalievanie: Zalievanie cca kazdy druhy den, pokracujem striedavo:
Preplach - vodou + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 0.4-0.5).
Krmenie - vodou + Flora grow 0.35ml/L + Flora bloom 0.95ml/L + Flora micro 0.75ml/L + Bio Booster Bloom 0.2ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 1.0-1.2)
Od dnesneho dna holky dostavaju
Krmenie - vodu + ripen 5ml/L (ph 6.0-6.3 a EC 1.8-1.9).
Preplach - vodou (ph 6.0-6.3 a EC 0.3-0.4).