Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Comeback (hps 70w)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Obecné Comeback (hps 70w) Příspěvek č. 1


Zdravim vsetkych priaznivcov zelene.

Uvodom tohto topicku vam chcem prezentovat nieco z mojej minulosti. Na grower som prisiel pred asi 6timi rokmy a nakazil som sa chorobou ktora este nebola pomenovana (Growmania?)
Grower bol pre mna vzdy zdrojom inspiracie a velkou motivaciou. Napokon nebyt tejto stranky zrejme by som sa nikdy nevratil ku svojmu najoblubenejsiemu konicku.

Pisal sa rok 2002 mne bolo okolo cerstvych 16rokov a “trava” pre mna nebola len oblubeny sposob travenia voleho casu ale skor sposob zivota. Nezalezalo mi len na jej konzumacii ale velmi ma fascinovali sposoby ktorymi sa da tato neobycajna rastlina pestovat. V mojich zaciatkoch boli svelte aj tmave okamziky, zacinal som tym najzakladnejsim sposobom. Naucil som sa ako sad a z jedneho malickeho semienka dopracovat ak velkej rastline a co vsetko raslina potrebuje. Zaciatky boli tazke, moje prve pokusi zacinali na parapete okna v mojej izbe. Niekolko starych fotiek sa zachovalo, prave vdaka groweru J Az mi srdce poskocilo ked som si pozrel fotku mojej “prvej” rastlinky ktoru som sem niekolko rokov dozadu hodil. (skoda ze som sem nehodil vsetky fotky ktore som mal) Cas ubiehal a ja som sa rozhodne nedokazal uspokojit s “pokusmi na parapete”. Ako to tak uz byva zriadil som si “primitivnu” kartonovu krabicu, do nej dve usporky, jednu ziarivku a za pomoci par vetracikou od pc som mal vyriesene chladenie. Z odstupom casu sa na to divam skor z usmevom ale vtedy som nemal ine moznosti a bol to pre mna “velky” zazitok vidiet ako sa mojim rastlinkam dari v malickej skrinke. Netrvalo dlho a vymenil som usporky za sodik (70W) pod ktorym som dopestoval, svoju prvu “urodu”. Mrzi ma ze vsetky fotky z tej doby som mal ulozene na disku, ktory sa odporucal tak nemam ani spomienku na prve “plody” mojej prace. Po tomto mojom “malom osobnom uspechu” sa mi vsak situacia doma zmenila natolko ze som sa mussel rozlucit z pestovanim doma a musel som sa presunut do inych priestorov.
S kamaratom som si prenajal garaz, zohnal stary satnik a 400HPS . Prvy grow dopadol nad moje ocakavania aj ked som nemal k dispoziici kvalitne hnojiva. Rastlinky sa museli uspokojit s beznedostupnymi hnojivami pre “zelene rastliny” na rast a pre “kvitnuce okrasne rastliny” na kvet. Ked uz bol Stvrty grow skoro na konci tak ma hlupost mojho vtedajsieho kamarata donutila zo dna na den “zavrit kram”.
Ako kazdy clovek obcas tuzi po bohatstve a slave, tak aj "kamos" zatuzil po “lahkom zarobku” a chcel predat to co som ja “svojim usilim” tvoril. Zlakala ho vidina penazi a pochvalil sa “nasim malym tajomstvom” par ludom a chcel to zacat predavat. Ja som tento jeho krok nemilosrdne odsudil, zobral som si co mi patrilo a koniec. Jeho egoisticke myslenie mi potom pripravilo vela dalsich neprijemnych a stresujucich situacii. Nakoniec som musel zmenit tel.cislo a keby sa dalo tak sa urcite aj prestahujem. Lenze sa nedalo tak som musel s pestovanim na dlhsiu dobu prestat.

Ubehlo par rokov a mna zasa zacala lakat myslienka “rozbehnut si vlastny grow”. Ale stale som nemal vela moznosti ako ho realizovat . Medzicasom sa objavil jeden mlady chalan ktoreho rovako ako mna viac ako cokolvek ine bavilo “pestovat”, nie pre vysoke vynosi alebo pozitok z uzivania, ale pre potesenie. Mlady neskuseny chlapcisko, tak ako ja predtym skusal co vsetko moze vyrast z jedneho malickeho semienka. Napokon sa aj on dostal k svojmu prvemu HPS kompletu, nie inak ako cezomna. Predal som mu moj 70w sodik, nech aspon on ma radost z pohladu na “zelene krasavice”. Obcas ma az udivovali jeho otazky, s prvu velmi “hlupe” a casom az privelmi “komplikovane” ale snazil som sa mu pomahat a aspon “radov” prispiet . Jeho pribeh pokracoval podobne ako moj, nakoniec skoncil u 400HPS ale napokom musel prestat. Jeho dovody boli ine ako moje ale ani on “nemohol za to ze mu osud neprial”. (Vzdy ked sa nad tymto zamyslam ma napada otazka ktora urcite trapi vacsinu z vas: ”Preco je taky velky problem ked chce mat clovek klud a pohodu, vypestovat si rastlinku a potom vychutnat plody svojej prace?")

Teraz aby ste vedeli preco toto vsetko pisem, uplynul dalsi rok, dva od doby kedy som sa naposledy podielal, aspon radami na pestovani a zacal tusit svoju sancu ja.
Kde inde by sa to malo zacat ako zasa v mojej izbe? V lete som prerabal jeden stary stol, bol uz stary a prehniti ale mal dobru joklovu konstruciu. Tuto konstruciu som sa rozhodol vyuzit a spravit z nej “skrinku” pod akvarium. Vtedy ma este nenapadlo ze by sa tato skrinka raz mohla premenit na “grow box”. Ale ked uz som ju dokoncil a umiestnil na nu akvarium tak som zacal uvazovat o vyuziti vnutra skrinky. Prvych par mesiacov v nej boli skladovane stare skatule a rozne pre mne potrebne veci. Uplynul nejaky cas a mna nahoda opat zaviedla na stranky groweru. Vtedy sa mi nad hlavou rozblikala ziarovka
Okamzite som premeral vnutorny priestor skrinky a s pomocou pera a kusu papiera sa zacal predomnou tvorit nacrt boxu. Varian nad ktorymi som premyslal bolo vela. Ale box nebol jedine nad cim som musel premyslat.
Prva vec ktoru som musel vyriesit je “nenapadne” ale nenarocne “uzamykanie” celej skrinky. Rozhodol som sa si zhotovit urcity druh “zavory”. Nakupil som material v hornbachu a dal sa do prace. Hlinikova tyc a zopar mosaznych “L”iek vela potu, merania, namahy a nenapadny zamykaci mechanizmus bol na svete. Pri pohlade na skrinku neni nic vidiet, iba ja viem ze kluc k jej otvoreniu sa nachadza z boku a ze bez povytiahnutia hlinikovej zavory sa do skrinky nepozrie nikto

Dalsia faza bolo zhotovenie samotneho “growboxu”, opat nasledoval vylet do hornbachu.
Tam som si dal narezat OSB dosky z “lesklim bielim” povrchom. Doma s pomocou vrtacky, srobov a bieleho silinkonu dal dohromady BOX o vnutornych rozmeroch 60x40x40 (VxDxS). Vsetky spoje pred dotiahnutim skrutiek som vytesnil silikonom a predne dvere som pripevnil pomocou pantou. Od tejto chvile som si bol isty ze od mojho “growu” uz neustupim a nenecham sa odradit ani v pripade komplikacii. Ani som sa nenazdal a nastali “prve komplikacie”. Objednal som si pachovy filter, ventilatory, predradnik, tienitko, isoflex, ionizator a EC meter. Zasielka dorazila aj ked som bol trosku zaskoceni, ventilator TT bol sice v poriadku ale chybala mu “klipsna” ktora mala fixovat jednu stranu, pachovy filter bol iny ako som chcel (rovnaky typ ale iny rozmer). A zrazu som stal pred otazkou “Kam to vsechno nacpu???”. Pustil som sa teda do montaze tienitka a obimky pre vybojku, vsetko sa zdalo byt na dobrej ceste. Pri rieseni ventilacie som si zazil celkom “horuce chvilky” ked som pri prvom teste po, dvoch hodinach prevazdky numeral v boxe okolo 45 stupnov. Jednoznacne som musel urobit upravy na ventilacii. Nakoniec som problem vyriesil, ako to tak uz byva najlepsie riesenie byva to najjednoduchsie.
Z koncepcie ventilacie vypadol ventilator TT a nahradil ho mensi a menej vykony ventilator 100VKO. Skusky mi ukazali ze aj tento mali ventilator, je schopny prefuknut uhlikovy filter. Doriesil som umiestnenie uhlikoveho filtra, kde som nakoniec upustil od “isoflexu” a co najviac som skratil “trasu” odvadzaneho vzduchu. Tentokrat smeroval zo skrine cez ventilator rovno do filtra. Avsak ani toto nevyriesilo moj problem s teplotou. Musel som cely “filter” odizolovat polystirenom taka by sa vzuch vo vnutry skrinky nemiesal a aby teply vzduch vychadzajuci z filtra nemal kam inam unikat mimo skrinku, toho som docielil za pomoci “prepadu” a ventilatora na 12v ktory ulahcuje teplemu vzduchu cestu von. Napokon som odhlucnil uz aj tak dost tichy ventilator a vymyslel sposob akym napojim zvlhcovac na box. Dalsie prace boli uz len skor “ladenie detajlov”, zariadil som ofuk v boxe za pomoci 4roch ventilatorov na 12v (povodne urcenych na chladenie AMD QUAD).

Teraz som hrdy majitel "noveho growboxu" v ktorom sa prebera k zivotu jedno stare semeno od uz spominaneho kamosa growera. Toto semeno vyklicilo asi jedine s pomedzi 40 dalsich, rastie sice pomaly ale je zivim dokazom ze box funguje ako ma. Semeno dlho cakalo na svoju prilezitost, teraz ju vyuzilo a s kazdym dnom sa priblizuje k dosiahnutiu svojho ciela. Rovnako ako JA

Toto bol moj pribeh, ak ste si dali tu namahu a precitali si ho tak vam dakujem

Viem ze je toho vela ale ja este musim nazaver dodat nejake fotky ako teraz vyzera moj box a dam aj nejake zhrnute tech. info.

Este to neni ideal, musim nejake dalsie veci doriesit ale je to fajn zaciatok


BOX:
Rozmery: 60 x 40 x 40 (V x D x S)
Svetlo: OSRAM Vialox NAV-T (SON-T)
Ventilacia: 100VKO -105m3/h, 37 Pa
Uhlikovy filter: 160 m3/hod. + Ionisátor IN01
Ofuk: 4x (8x8cm) 12v, napajanie (PC zdroj 300w)

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:21 AM

Old Post 26-11-2008 v 20:59 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 2


Ostatne fotky su v galerke

Momentalna situacia je taka ze mam objednane seeds (indoor mix), tak dufam ze mi pridu. Ale aj tak zhanam nejake klony, dovody nebudem rozoberat ved je to kazdemu jasne

Pre holky uz mam prichystane hnojivo GH Flora Gro, Flora Bloom, Flora Micro.
Zacinam pekne v hline, (vlastny mix: 50% Substrat pre kaktusi, 30% Substrat pre zelene rastliny, 20% riecny piesok (pre akvaristiku 1-2mm)). To som len tak narychlo namiesal z toho co som mal doma, pretoze som nevedel zohnat kokos a semienko uz veselo vyklicilo
Ked mi dorazia semena alebo klony tak uz mam pre ne pripraveny iny smak a to All mix od BioBizz. Ak sa mi bude darit casom chcem urcite presedlat na bubler ale to uz predbieham.

Myslim ze dneska som toho napisal az az tak uz koncim.. idem troska premyslat nad "matkarnov" ktoru si chcem zriadit.

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:20 AM

Old Post 26-11-2008 v 21:03 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 3


AAAA pokracujem

Takze po 20dnoch aktualny stav taky ze "Dneska bol den D" pre moj box... Konecne dorazili prve rezy White Satin (povodne mali byt 4ri) ale prislo ich az 8 ... Zaco chcem podakovat dvom ludom, istej milej slecne growerke a mojmu bratovy z prahy ktory zabespecil transport // mozem povedat ze to bolo celkom narocne zorganizovat ale vysledok dufajme bude stat za to

Aby som len tak nepisal zvasty a pribudli aj nejake fakty tak momentalne v skrini je 8* White Satin a 2* Great White Shark zo semien (mam v plane matkaren tak kym prepnem na kvet chcem mat maminu WS a mozno aj GWS.. sa uvidi) rezy su zasadene v prvotnych 3.5L kvetinacoch po dvoch (aspon lepsie vyplnia priestor ) ked povyrastu tak mam pre ne pripravene finalne 6.5L kvetinace ...

Musel som zmenit ofuk... pc ventilatory nejako neyvdrzali testovacie obdobie (este ze som ich nedal do pc .. odchadzali ako dive ) tak som ich vymenil za sunona ... zapojil som na neho regulator otacok aby som znizil jeho vykon a hlucnost.

Dokupil som digitalny ph meter od adwy (bol v akcii ) taky maly prednezny vianocny darcek pre holky.

Teploty v skriny sa pohybuju okolo 18-29°C cez den a 18-22°C v noci.
Vlhkost okolo 60-80%

Holky su v substrate all mix od biobizz, zatial zalievam len cistou odstatou vodou s upravenym ph na 6.3.. na zrazenie ph pouzivam PH-(grow) od canna ... ale planujem nasadit diamond nectar od GHE ked sa slecny trosku udomacnia .. (necham im par dni na spamatanie sa )

co viac este povedat... sak ak vas nieco zaujma spytajte sa .... pridam nejake fotky narychlo spachane a ak bude zaujem zajtra vam to lepsie pofotim

Growu zdar... snad sa tentokrat dockam nejakej reakcie

PS:

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:20 AM

Old Post 16-12-2008 v 23:00 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 4


Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:20 AM

Old Post 16-12-2008 v 23:02 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 5


Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:20 AM

Old Post 16-12-2008 v 23:05 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
begginer
Stálý Člen

Karma uživatele begginer - 58% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 50  

Příspěvek č. 6

nepříjde ti to nejaký zvadlý ?

Naposledy upravil begginer 17-12-2008 v 20:42 PM

Old Post 17-12-2008 v 19:18 PM
begginer je offline   Profil uživatele begginer   Find more posts by begginer   Foto galerie člena begginer   Click here to Send begginer a Private Message   Add begginer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
.:INDI:.
Stálý Člen

Karma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% Pěstitelská

Registrován: Feb 2008
Příspěvků: 242  

Příspěvek č. 7

podla mňa je to čerstvo zasadené po naročnom prenose takže to chce trošku času toť vše ked sa mylím sorry men :-D

Hlavne si veriť

Old Post 17-12-2008 v 21:17 PM
.:INDI:. je offline   Profil uživatele .:INDI:.   Find more posts by .:INDI:.   Foto galerie člena .:INDI:.   Click here to Send .:INDI:. a Private Message   Add .:INDI:. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 8

heh sak bol to ich prvy den mali cca 3 dni tmy a zimi .. uz to vyzera omnoho lepsie... sak dajte mi chvilku spravim nejake new photos vcera som bol lenivy

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 21:19 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 9


Slecny boli tak dobre a zapozovali mi ... potom sa mi vybili baterky lebo by som ich fotil doteraz

Este stale su trosku "otrasene" ale oproti vcerajsku vyzeraju fantasticky

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 21:54 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 10


tieto dve su take moje favoritky

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:04 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 11


Dalsie dve krasky

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:05 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 12


3 2 1 ... usmev

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:09 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 13


tu su prve dva pary slecien a jedno GWS baby

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:10 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 14


dalsie dva pary slecien ... jedna vyzerala vcera velmi zle myslel som ze to asi nezvladne... bola moc moc smedna skoro ju to zabilo.... ale vyzera ze sa dava dokopy tak jej drzim palce ... a zas sa tam votrelo decko GWS toto je trosku starsie , teda rovnako stare ale rychlejsie klycilo

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:19 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:14 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 15


Toto je ta smedna slecna ktora potrebuje nasu podporu, tak sa nenechajte zahambit

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:18 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:17 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SMOKER
Stálý Člen

Karma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% PěstitelskáKarma uživatele SMOKER - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2002
Příspěvků: 325  

Příspěvek č. 16


je vidiet ze tato genetika sa pekne vetvy ... a to ja rad

A to by bolo na dnesok fotiek dost .... komu nestacilo nejake dalsie su v gallerke...

tak moja cesta za stastim pokracuje musim si davat pozor na to co vsetko ma este caka .... ja sa zasa ozvem z dalsim updatom popripade zodpoviem vase pripadne dotazy ale teraz uz je cas udelat detem papa ...

Growu zdar at nam to roste ....

Naposledy upravil SMOKER 25-02-2009 v 10:18 AM

Old Post 17-12-2008 v 22:20 PM
SMOKER je offline   Profil uživatele SMOKER   Find more posts by SMOKER   Foto galerie člena SMOKER   Click here to Send SMOKER a Private Message   Add SMOKER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:01 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8567810 seconds with 37 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív