Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Delim na lampu a wenek....vzdycky se ptam co to je za odrudu....jako je to strasne spletity tohle resit, podle me to je dano tim, kde zijes, s kym se bawis, ... pak tu ''slovesnost'' pouziwas jako ostatni... ToT muj postreh ...Peace!
u nás je to také že sprostý ludia..... slovenčina (OUTDOOR), skunk či skéro (INDOOR)....o vzorkách tu ľudia nemaju ani šajnu, hlavná vec že sa "skuria"....len tak pre informáciu gram skééra tu nezoženiete za 15eur-20eur....debilita 1. stupňa....
U nás to lidi dělí podle města, kde to koupili, viz. "Vietnam". Málo kdy narazim na nějakej kloudnej podlampovej výpěstek. Natož aby dotyčnej věděl, jak se ten model jmenuje. No a bavit se o tom chodim sem, protože v mém okolí není nikdo, kdo by o tom alespoň něco trochu věděl.
No a dělit to na IN/OUT ? Proč ne taky to jde, ale není to moc vypovídající.
Toť můj názor.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Letos mi vyšel jeden šnycl z outdooru tak dobře, že budou mít naši kluci z vydlákova problém si to zařadit :-))
Jinak s wohnoutama jen IN/Out, se sofistikovanějšíé obcí pěstitelskou odrůdy, hnojky a tak :-)
Původní příspěvek od crackonos Letos mi vyšel jeden šnycl z outdooru tak dobře, že budou mít naši kluci z vydlákova problém si to zařadit :-))
hehe, teď sem si zpomněl na vtipnou situaci, když sem asi před 14. dněma vytahl v hospodě letošek sklizený v červenci. hoši z teho byli mírně v rozpacích
prostě je bud dobrá nebo špatná tráva...jinak co nesnáším je to když z okolí někdo dojde a řekne že má lampy z prahy...jako tohle mě dokáže rozesmát...jen si říkám jaký je rozdíl mezi lampou z prahy a lampou z ostravy? :-D jak už tady bylo zmíněné záleží na genetice...
U nás sa to delí na out a in.No niekedy sa tomu hovori aj "slováč",akože pre out.Ja by som to delil takto: no name,orig. zo seed banky,sposob pestovania(amatér,profík).Ide aj o to,ako sa o svoje rastlinky staráme! Nech vám rastie! :-)