Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
14. den kvetu......
teplota u vrsku 26stupnu.
Teplota roztoku 20stupnu
vlhkost 50-60%
Hnojky Ah dle tabulek nak vet + phytamin , eccelerator , enzymes, PK 13/14(25ml na 100litru vody)
vlhkost 50-60%Nejake momentky pred prostrihanim spodiny a otocenim bublaku o 180stupinku...taky AK sem presenul na druhou stranu a pootocil. Nekdy v tejdnu to vyfotim,.......
Foto1:Celkovy pohled
Foto2:Stonek leve misty
Foto3:Stonek prave misty( peknej zastipek ne?)
Foto4:Holota nalevo pred prostrihem
Foto5:A dalsi napravo
Foto6:Koreny klasny.....
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Tak kyticky byly den bez svetla abublani......hold problemy s elektrikou...dnes uz jsem jim pres noc svitil normalne 12 hodin....tedka maj tmu a vecer se stehujou ke kamosoi. Asi jen na par dni nez budem mit v cajku elektriku. Takze to necham asi provizorne u nej rust pod 400W zatim mno. Nebude to mit nakej vliv???
Původní příspěvek od Jpt Tak kyticky byly den bez svetla abublani......hold problemy s elektrikou...dnes uz jsem jim pres noc svitil normalne 12 hodin....tedka maj tmu a vecer se stehujou ke kamosoi. Asi jen na par dni nez budem mit v cajku elektriku. Takze to necham asi provizorne u nej rust pod 400W zatim mno. Nebude to mit nakej vliv???
Zdar konecne nejaky foto ,jak se ti to pekne palickovati aspon pro muj klid ted vim ,ze se mi ta genetika nikak zprznit nepodarila vid.Tak preji uspesny kvet a tak vubec..Par vitek na zaver,nechci ti do toho prilis kecat pac kazdy growa vi vetsinou sam nejlip co ma delat ,ale doporucil bych to krapec prostrihnout ,aby kazda bakule mela dostatek svetla popr, to nejak roztahat jeste..ale jinak penky kvetky fakt zjo vid at to kvete
Pjsky: Oduvodnis to nebo jen placas. Tvoje rady sou pro me docela zbytecne kdyz nemas oduvodneni....
Tekknou: Jou jou palickovati to pekne.....poslu i fotoz....az o vikendu....jinak AK uz zacina cukrovat a je videt ze oproti misty ma jasne navrch....o neco vetsi palky a hlavne voniiiiii
Jinak protrh probiha kazdy den co jsem u kytek.......aby bylo videt na vsecky palice....vsak uvidis na fotkach....
Jinak Tekknou.....asi si pak od tebe vezmu na druhej round naky AK pac se me fakt libi rust i kvet tyhle kytky....
Pjsky: Mno ja tim myslel jesli nebude mit vliv jednodeni tma. Blbe sem to formuloval...moje chyba...
Mno o rozdilech mezi 400W a 600W neco malo wim.......
Jinak kdyz uz na blbou otazku blba odpoved:
urcite nevis kdy se tak doporucuje zbavit se razantne listu?
wim chlapce.....koukni do FAQ
Jo jinak transport do new prostor se zatim nekonal...kyticky jsou porad pod 600W...
27.den kvetu
dlouho uz nebyly fotky tak neco dohazuju........na tu dobu se mi zdaj palicky malinkaty ale treba se to jeste nafoukne mno....
Foto1:Misty
Foto2:AK-48
Foto3:Makro AK....uz pekne cukruje
Foto4,5,6: Misty
Jpt:
čau ,pěkně ti to kvete.Jenom jsem se chtěl zeptat,v předchozím příspěvku jsem četl ,že jim ještě pořád dáváš phyt-amin jj?No nevim spíš bych už jim ho nedával vůbec,kor když už je to takhle v květu viď,jo a jedna technická neboj se to od spoda trochu prorvat ,máš to pěknej prales,no co ti budu povídat lepší bude,když bude mít každá bakule dost světla a zároveň, nebude stínit jinejm šiškám,jo a koncentraci hnojiva se myslim taky nemusíš bát trochu přiostřitpěstu zdar,ať to zraje
Tekknou: Phytak uz nedavam tak tyden.... bojim bojim plisne sisek...¨Spodek je protrhanej docela dost hodne...priste to vyfotim.-...ono je to husty jen takhle nahore...pak je tak 25cm masa zeleni a pak uz jen holy stonky..¨
Jinak hnojky leju v plny koncentraci a PK uz jsem daval 40ml..
a jak ty jsi na tom s rezama?? AK od tebe se me mrte moc zamlouva.....peknej rust a sisky se delaj taky hezky......jeste uvidim co to bude delat po sklizni ale tak verim tomu vic jak ty Misty...ne ze by nebyla pekna ale to AK vypada lip¨.....ten cukrik na nem ....ahhhh
Tak ptz nam vypadl internet tak jaksi nemuzu postnout new fotoz. Tenhle report pisu z kavarny. Kyticky se maji cile k vetu....dostavaji uz plnou palbu hnojek od AH a jeste k tomu PK. Navic sem protrhal hodne brutalne listy takze uz zbyly jen holy palice s malejma listkama.....stejne je to furt dost husty pac sisek tam je pozehnane....
Ted uz vim ze pri prepnuti na kvet sem uz neme stipat...zastipky vyjeli cca o 10 cm a tak sem se pripravil o dlouhy salamy...
Jinak hodnotily sme to s kamosem a AK vypada nadmiru luxusne...zacina bejt pekne tvrdy a plny pryskirice..
Zato Misty me moc radosti nedela....vypada spi jako sativa...patra daleko od sebe a palice se furt poradne nenafukujou..
Jinak dneska si jedu pro FS takze AK pocitam jeste cca 7 dni hnojky a pak FS....misty necham tak 18dni a pak FS...Newim newim jesli to teda vydrzi pac uz zacina mit par chloupku hnedejch....vypada jako by to uz rada zabalila....
Původní příspěvek od Jpt ....vypada jako by to uz rada zabalila....
Kytky klamou telem, jak zensky
me zacal MasterKush [indica] hazet hodne hnedych chlupu uz pred trema tydnama... a pohled pres sklo odhalil dokonale pruhledne trichomy.
Kdyz se divam tedka [nejvetsi trichomy jsou na malych listkach, nikoliv na bliznach] tak uz je vetsina krasne mlecna a jak vsichni a vsechno tvrdi: ted je nejvic THC.. a i tak sklizim az za tydnen, jeste me ceka flush.
takze lupu a spotovat?
39.dne kvetu
TAkze dneska sem neco nafotil a tak posilam fotoz....
Kytky byli protrhane asi pred peti dny. Vic uz protrhavat nehodlam...
Vlhkost se drzi kolem 50%
A teplota nejde pres 27 u palic coz me velmi tesi.
Jinak AK uz asi pozitri dostane FS a misty ho bude nasledovat o tejden pozdejc.....
Zatim vede jasne AK ekre ma lusxusni tvrde palice ktere jsou mrte ocukrovane...zato misty je trosku proridla...nejde tolik do sirky...ale cukru ma taky dost.
Foto1-Misty + AK( vpravo dole)
Foto2-Prorhanej spodek
Foto3,4,5-Naky palicky misty
Foto6-AK