Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growery a dekuju za tuhle skvelou stranku, ktera mi moc pomohla co se vybavy pestirny tyce..faq sem si nekolikrat procet a nenasel jsem tam odpoved na tuhle otazku: Kdyz chci pestovat v hline tak muzu dat naklicene seminko do rockwoolu a potom to cele zasadit do zeme? neni mi totiz jasne z ceho bude ta rostlinka zit po tu dobu co je v rockwoolu v kterem nejsou zadne ziviny...seminka mi uz zacinaji pomalu klicit a potreboval bych poradit
Původní příspěvek od barbareK. Zdravim vsechny growery a dekuju za tuhle skvelou stranku, ktera mi moc pomohla co se vybavy pestirny tyce..faq sem si nekolikrat procet a nenasel jsem tam odpoved na tuhle otazku: Kdyz chci pestovat v hline tak muzu dat naklicene seminko do rockwoolu a potom to cele zasadit do zeme? neni mi totiz jasne z ceho bude ta rostlinka zit po tu dobu co je v rockwoolu v kterem nejsou zadne ziviny...seminka mi uz zacinaji pomalu klicit a potreboval bych poradit
Bude žít z vody,na začatek to stačí,jak prokoření dej to do soilu.
ve FAQ je napsano ze by hlina nemela obsahovat urcity veci nevzpomenu si na vsechno ale urcite to bylx zizali hovinka a ja mam hlinu all mix ktera ma vsechny tyhle veci proto sem jeste koupil ten rockwool
ok diky za odpovedi bylo to fakt rychly zkusim to 50 na 50 pulku dam do rockwoolu a pulka pujde pekne do hliny.
Původní příspěvek od barbareK. ve FAQ je napsano ze by hlina nemela obsahovat urcity veci nevzpomenu si na vsechno ale urcite to bylx zizali hovinka a ja mam hlinu all mix ktera ma vsechny tyhle veci proto sem jeste koupil ten rockwool
No bejt tebou hodím do hned do hlíny,než napřed do RW,ale každej to delá jinak....