Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zacinal jsem kristalionem a pres wuxal super se dostal k AHckum, ktery posledni dva roky nahradil plagron.
Musim teda uznat, ze pod AHckama to rostlo o poznani lip a celkove mi rostlina prisla i vytalnejsi. Ale, je to chemickej hnus, coz se pozna na vysledny chuti a rozhodne to nebude zdravy
.
dobrý deň všetkým growerom, mam na Vás prozbu o radu...mam tu hnojky ako Vermesfluid, BioBizz Bio-bloom a BioBizz TopMax, použival som ich dve sezony dozadu, a neviem či ich mam pouzit aj teraz, či niesu nahodou uz pokazene, neskladujem ich nejak špecialne a nechcem ich vyhadzovať z kazdeho mam len tak polovicu minul a na dalsie niesu financie...poradte podla čoho zistim ze uz niesu pouzitelne...dakujem
podla mna najlepšiee hnojivooo suuu hovna od zvery(diviak,srna.....)
asiii takkk prii tomto som mal moje najlepšieee kultivary...takže zobereme lopatkuu a ideme na hovna!!!
Mam dotaz,doufam,že mě hnedka nepošlete někam:-D Mame tu na vesnici asi 5let starej kravín,chci se zeptat jestli hovna co se tam všude válej jestli budou ještě k něčemu? Dík za odpovědi
raStaVK
No tak nějak sem to myslel,oki zkusim je určitě lepší než nic,ale říkam si stejnak,jestli v tech hovnech ještě neco je,aby to ty kytce pomohlo,přece jen pár let už to tam leží:-D
Letos zkusim asi Biobizz na květ, ale i ty Algy Bloom jsou hodně v poho, prostě cokoliv z mořských řas, na růst mi příjde pecka rybí emulze, nevim, to hlavní bude v substrátu, biohnojvech
hnojit bio nebo chemkou tot otazka , dle meho bych tohle rozhodnutí nechal na kazdem individualne, podle faktoru jez budou nas grow provazet. Myslím tím, ze kdyz víte ze shanet hovna bude problem nekde ve meste nedej boze stím delat doma bordel a jeste se stím tahat kdesi nakopec tak zvolíme raci hnojiva a ulehcíto praci která probíha na vetsí urovni a i finalní produkt tomu bude odpovídat. Tadyk taky zalezí na zkusenostech a nejen s chemkama . Bio je uzasna vec pokud je zaklad uz nalezite obohacen o nejake to guano tak to byvaj stromy jak hromy bio je levne , uciné , a přirozené ...pokud chces nadpřirozené tak chem. peace
poradte niekdo hnojim verminom univerzal a pestujem out ale v kochliku ,ake hnojivo by bolo lepsie pouzit pre lepsiu silu ale nejake take co sa da zohnat aj v nejakkom zahradkastve a ci nevadi ked k danemu hnojivu pouzijem aj prhlavu diks.
Ja um. hnojiva nepouzivam, kdyz uz tak kristalon start,....ale jinak jen bio.....podle me nejlepsi co jsem vyskousel je slepici hnuj v kombinaci s konskym. Staci jen trochu se zalivkou a kytky krasne rostou a vypadaji zdrave ;-)
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Původní příspěvek od MathiuG a co takto nejaky fosfor keby som ho zohnal v zakladnej forme dalo by sa stym nieco robit?
Myslim, ze je 100x levnejsi, rychlejsi, ucinejsi a praktictejsi koupit nejaky normlani hnojivo. Kristalon se taky da pouzit a neni drahej.
Resp. je rozhodne levnejsi nez schaneni cistyho fosforu. Krom toho hnojiova jako samotny neobsahujou pouze cistej fosfor samozrejmn :-D
Jeste dusik, draslik a jiny stopovy prvky, mineraly atd atd.
Zdarec ja teda už patej rok pěstuju pouze outdoor vždycky z řezů a ve skleníku,a pokaždý sem celkem spokojenej v rámci svejch možností,ve fázi růstu používám kristalon start a na květ kristalon plod a květ a celkem se mi to osvěčuje a skoro nic to nestojí:-)pak ještě přihnojuju konskejma lejnama když nějáký najdu