Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak jako pouzit tu enviro 125w red urcite muzes i pro rust, pokud maj aspon jednu tu zarivku enviro blue, tak ji pouzij aspon na 3 tydny rustu, mozna min. a pak uz svit jen tou enviro, pak akorat zalezi co pojedes za styl. Jestli treba V scrog tak ti staci jen ta enviro, ptz nepotrebujes stinidlo. Ale spoustu lidi tu jede jen pod enviro red. takze tech 1500,- se do toho asi vyplati dat, nez jen kupit 2x zarivku nurture 24w za litr. Myslim ze by to pod ni urcite slo ikdzy me samotnzmu se mi ten rust pod ni moc nezdal, i spoustu lidi mi ze zacatku psalo, ze mi to vubec neroste, ale tak sem to stridal ty dve zarivky a tu enviro, a celkove ten rust nebyl moc dobrej. Nevim cim to bylo, ale rust byl u me celkem spatnej, zda se mi ze kdyz sem prepl na kvet tak se kytky zvetsovali o mnoho vic nez kdyz byly na rustu.
jo bude to urcite to nejlepsi co se da v tvym pripade
Jinak sem dnes prolil vodou+enzymy.
Teplota ve skriny za svetla je 23 stupnu. U lampy samozrejme vic.
Vlhkost okolo 55%.
Chtel sem jit tedka nafotit naky novy bliznicky, ale bohuzel baterky se proti me spikly, a nedovolili mi vyfotit nic.takze zejtra tu urcite bude nakej fotoreport.
Jinak nektery kytky sou celkem dost rozvetveny a uz nemam ty vetve kam strkat aby nestinili tem druhejm, tzn ze ani listy nemuzu jen tak lehce vyplist z pletiva a tim padem sem uz ze vsech peti kytek ufiknul asi 25 malejch listku, cca 2-3cm dlouhy, zajma me jestli je to velka chyba a jestli se to nejak projevi ? mam to delat dal bo to mam nechat radsi stinit ? dik
Mno chloupky se uz pekne vytahujou, palicky se zacinaji prorustat na listy, a meni barvu na takovou sedou ? nevim , na fotak to nejak dobre nezachytim ale myslim ze ty palice budou mit fakt zvlastni barvu, nebo aspon me to zvlastni prijde, ale mozna je to tim ze ten kvet teprve 'zacina'. Potrebuju radu ohledne trhani tech mensich listku ? jo ,ne ? diky moc.
čus máš to pěkný.
hele prosimtě nevíš kolik má to tvoje envrio lumenu? nikde sem to nenašel - ani na stránkách výrobce..tak jestli to nejni napsaný na krabici od ní
dík
Ja si myslím že je to potrebné stále, ved rastliny rastú aj v kvete
UPDATE: To snad nemusím písať, ale pre istotu to sem napíšem, čím silnejší ofuk tím máš palice hrubšie a večšie, raz dal môj kamarát druhému kamarádovy rastlinku, každý mal jednu, taký istý model, jeden ju mal zasadenú vonku na strome kde fúkal silný vetrisko a druhý ju mal doma v boxe kde mal jeden pc vetrák a tak to aj dopadlo, ten čo ju mal vonku mal nošne velké šišky a ten čo mu to ofukoval jeden pc vetrák mal tenulinké šišky
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Lagutoda: Myslím že ofuk palic může zmenšit riziko vzniku plísně ale jistej si tím nejsem. A jakou máš vlhkost v místnosti v který ten box máš? Možná by ti k její snížení pomohl silnější odtah ze skříně. Jinak zatím to vipadá opravdu slibně.
LIX : mno v rustu to chapu, kvuli sirokym stonkum a vubec aby si rostlina zvykla na vnejsi vlivy.
hellfire : mno tak ta plisen mozna no. Vlhkost v mistnosti je asi 58% a ve skriny asi tak tech 65%, ptz kytky si sami udrzujou velkou vlhkost.
to all: pomuze mi snizit vlhkost silnejsi odtah ze skrine ? mam vetraky na pritah i na ofuk spojeny paralelne, takze jak zvysim odtah ze skrine, tak i zvysim pritah.
Jo a este mi nikdy neporadil jak s tim strihanim mensich listku, ptz at se snazim jak chci tak proste ty mensi listky z toho pletiva nedostanu, ptz vetev se zas odtahne od pletiva a list opet vyleze, a stini palickam. Tak nevim jestli je tam mam proste nechat at stinej, nebo vzdycky ten malej odstipnout ? diky
Lagutoda: Tak sem trochu pátral co by ti mohlo pomoct na snížení vlhkosti.
Prodávaj se odvlhčovače: např. tady
Silnější odtah by ti taky měl pomoct. Čím víckrát vyměníš vzduch za hodinu tím líp.
Možná i větší teplota=nižší vlhkost ale do toho bych nešel.