Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se taky rozhodl, že je třeba něco s tím zbytkovým a jak já říkám "vyvanulým" matrošem urobit.
Je to asi v můj neprospěch hodně primitivní - koupit si šejkr a lis a tím je hotovo, je to spíš z toho důvodu, že nemám čas shánět tkaninu a vymýšlet něco, co je už dávno vykoumané.
Na poprvé jsem dal na mražák 3 roky staré malé paličky a různý bordýlek ze spod přenosek a krabiček modelu Early Skunk. Schválně jsem zvolil tento model, který měl opravdu pramálo krystalů, abych se přesvědčil, jestli to teda funguje a těch 150 micronů co by mělo být v šejkru nepropouští moc bordelu.
No celkem mě překvapilo, že vůbec něco z toho bylo.
Na druhý pokus mám už zamraženo Hashberry čistě jen nadrcené palice, tak uvidíme.
Dnes se to jde zkusit, tak doufám, že budou kámoši spokojeni.
cca. 2 kg mixu palic a listí....fůra prašanu a obrovskej lavór kde se vše mixovalo...cca. 7x přes 2 pytle a výnos něco okolo 150g vysoce zhuloidního plastiku...zmašťuje přímo neuvěřitelně...pro mě osobně je to až zbytečně silný a nedělá mi dobře na mé fajnové plíce...
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Sucha metoda.Listí a listí s paliček.První várka vražedná,prásk,dva a byl jsem hotový a to nejsem žádné béčko a ta druhá už byla slabší no,ale na to že to bylo přez tričko,tak maximální spokojenost
materiálu asi tak 70g zbytku z JH, HB, WR a no name uplnej shit .... ganja+ led + mixér + kybl + síto + pet lahve + plech na pečení + lámací nožík :-) + otevřený krb... Po hodině a půl mixování v nakouřeném stavu :-D jsme přecedili vodu přes síto do kyble... pak ještě přidali vodu a led a udělali znovu.... ten černej humus slili do PETlahev a pařili Tekena přes noc :-D ... pak jsme láhev odřízli nad tou usazeninou a blatíčko dali na plech ke krbu... odpařili a uplacali kuličky.... to co je na fotce tak takový kule byly 4.... je to cca 1,3 cm v průměru.... chuť noblesní, stav pěkně se tahnoucí s rychlým nájezdem
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká