Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konečně jsme se dočkali nějakých pozitivních zpráv. Jak Aurora tak Northern Light se docela slušně rozjeli. Ještě víc podivuhodné je, že ani jedna jediná holka nemá problém s plísní. Když to takhle vydrží tak možná nakonec ještě sklidím pěkný šíšky, kt. /jak je na fotkách vidět/ se začínají formovat. Nu, vše ukáže čas....
gratuluju ke květu .) mimochodem provádíš nějakej prostřih listů? (možná to zmiňuješ někde dřív v threadu, ale já jsu nějak moc unavenej, takže se případně omlouvám
díkes futeW btw. v příspěvku č. 89 - 27.8. jsem docela festovně ostříhal jak listy tak menší a větší větvě kt. měli nedostatečnou výšku. Od země bylo ošmikáno cca 50 cm zeleně.
A nebylo to poprvé, už jsem zastříhával asi 5x listí + nějaký větve. Kdybych to nechal volně si růst tak z toho je jednak šílená jungle a hlavně bych se setkával s nádhernou plísní...
Od jihzápadu postupuje do střední Evropy brázda nízkého tlaku vzduchu spojená se zvlněnou studenou frontou. Očekáváme čerstvý jihovýchodní vítr o rychlosti 5 až 10 m/s s nárazy 15 až 20 m/s. Od středních poloh (400 m.n.m.) bude rychlost větru dosahovat 10 až 15 m/s, v nárazech 20 až 25 m/s.
Jak vidím, tak počasí se na pár dnů umoudřilo a většině lidí to vyvodilo úsměv na tváři. Bohu díky i mě! Holkám ze za těch posledních 14 dní začalo tak dařit, že už voní po celym okolí a hází krásný krystalky přiskyřice. Více snad už ani není třeba psát, vše je vidět na fotkách
Svahadji: Pokud si dobře vzpomínám, tak je to ten děda z reportáže na Nově, co pěstoval kytizz a léčil tim Parkinsona (úspěšně). Pak mu kytizz někdo ukradl a nevim, jak to bylo dál, možná mopslik by k tomu něco mohl napsat, když už to zmiňuje.
Jak píše Rappa, je to člověk s parkinsnovou chorobou. Dokument byl dokonce nedávno znovu odvisílán v pořadu Na vlastní oči. A určitě ještě bude.
O samotném panu Ponikelském vám toho moc nesdělím. Našel jsem alespoň pár starších článků.
Co se za poslední týden událo? Holkám se to sluníčko začlo asi líbít. Za těch pár dní stihli tak nabýt na velikosti, že jsem až zíral. Pryskyřice se ukázala i na těch nejmenších a nejspondějších větývkách. Listy, stonky aj palice jsou bez jakýchkoliv známek plísně bo jiné havětě - sem tam jen nějaká ta housenka. Takže začínám být docela spokojený Jsem moc zvědav jaké to bude za týden. Zatím se ale neodvážím říci kdy bude sklizeň. Akorát vím to, že pokud začně být hnusně, půjdou co nejdřív pod kudlu, abych předešel plísni.
Jinak byly včera naposled pohnojeny, teď už budu jenom vodovat, chcu předejít jakýmkoliv problému s chutí apod. Akorát na poslední týden použiju Final Solution.
Tak více už fotky. Jen dodatek, pozval jsem si kamaráda s tím 9 mpx foťákem, kt. na makro ostří už od 1 cm. Tak jsem zvědav jak se povedly. Každopádně v průběhu týdne se s nima podělím