Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hip hop je podle me docela dobrej. rap je lepsi (např. tequilla sunrise od cypresshill!) ale jedno vim urcite. nejlepsi je ragga jungle! vsichni si stahnete uk apachi­ fx - original nuttah. Je to fakt vyborny!!!
Jasneee, Bob Marley, ale tiez Jimi Hendrix, The Doors, Ozzy, v poslednej dobe System of Dawn a z domacich Polemic, Vidiek. Cesky Tata Bojs sa mi tiez na Pohode pacili
To neni o tom ze kdyz to posloucha kazdy tak ja to poslouchat nebudu. Je to spis o lidech me se zda ze 90% lidi co znam a chodi na party maji uplne vyčištěno (nemyslim konkretne Tebe). Me to pripada jako ze tydle lidickove proste maji radi techno protoze to je IN - a pak sekundarni veci - pekne se zfetujou, zapichaj si, seznami se z novyma lidma a...............potom hudba.
Cela kultura teto muziky mi pripada silene jednoducha, umela, sterilni...a trochu uniformni (i kdyz se mnou urcite nebudes souhlasit). Ted tebe nebo koholiv neurazim jenom vyjadruju svoje pocity. Tou kulturou myslim i vystřihovánky typu TripMag /i kamos co se pokousi delat do DJingu rika ze to je brutalni sracka/.
Trocha offtopic:stejny pocity zacinam mit uz i z travy kdyz vidim co huli za vymaštěnce......
To kolik utrati clovek na party neni meritko kvality-spis jak to je/neni o penezich-myslim ze se o tom nekdo zminoval a jestli ne tak sorry.
OK 10,000 kHz od Air bych klidne zkusil kdyz mi reknes kde to sezenu:-) Co sem treba slysel Koma-tsu to nepovazuju za hudbu set trva cca hodinu ruch, ruch (5-7 minut) nejaky prechod a znova asi by mi upadla hlava.
Junksdred: si delas srandu a ja to nevedel no zacinam vazne uvazovat o navsteve festaku-i kdyz bez Maxe uz to neni ono
PS: asi to vypada ze sem sezral vsechnu moudrost sveta, ale asi nekdo na koho se divam jako na maximalniho blba me vidi uplne stejne (a dokonce ma mozna pravdu)
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Delpe: no jasně, tak si ho vyjadřuj, v tom ti nikdo nebrání. Ale proč šmahem odsuzuješ fůru lidí (který navíc ani neznáš) a tváříš se jako že jedině tvůj názor je ten správný?
jo, delphe pohoda, jsem rád, že se spolu bavíme jako dva normální lidi...
S tou zprofanovaností asi vim co mysliš, některý lidi taky moc nemusim ale s tim nic neudělam a je mi to celkem jedno - i v 60.letech byli víkendový hipíci, který navlíkly butikový hadry, nebyla tam podstata, ale proto nebudu odsuzovat všechny hipíky...
Jestli jseš z plzně, tak ti ty Airy nahraju a někam přinesu (mam teď zkouškový, málo času, ale určitě by to šlo zařídit)..
Borifielde> ty se mi tady navážíš do mýho milovanýho Airu, to tě budu muset.........asi vopravdu rozsekat v tom pantíkovi ve fotbálku, hrál jsem tam chvilku v pátek, myslim, že jsem i vyhrál
sakra 1/2 minuty od C, já sem tak minuty 2.... Co s tim uděláme?
Možná ho moc neznáte ale to co zkládá to je nejlepší techno co sem složil.
Jinak poslouchám jungle to je mazec.
Hip hop
D&B
Brake beat "viva la OLD Chemical Brothers"
House "málo"
Techno
Pink Floyd
Punk "někdy"
Ale ne zasraný fašounský písně o barevnejch lidech
Jo,techno není všechno ale když někde hraje Toky( http://www.livemix.sk/mixes.html )tak mám pocit že ten typan vidí až na dno mý prohnilý duše a dokáže mě rozhejbat.Jinak v poslední době jsem přišel na chuť písni Ikarie XB 1 z alba Sursurrate od Ecstasy of saint Theresa-ta hláška Uletěli jsme miliony kilometrů...jsme téměř na konci cesty...plynou léta a děti se budou učit že jsme byli první co se vydali do vesmíru..
a ve finále ta harfa(Bedřich Smetana-Má vlast-Vyšehrad)...gggut.
Pak je taky dobrej vál Harry Belafonte se svou písní Go down Emanuel road,Banana boat atd..
Maggie: no comment
Dude: ja si myslim ze se vzdycky nejak domluvime ne
Ondrash: neni to horky - spise takova chladna vymena nazoru
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Ja si myslim ze k nadupanymu brcku ja SKA jako
delany,dobry je i reggae,jungle,drum&bass,hip-hop...
proste proti gustu zadnej disputat tak proc se hadat ne?
Jo ja zeru teda PUNK, Takovy NVU, Sanov, Totaci, Visaci a dalsi nemaj konkurenci.
Taky si rad poslechnu treba Floydy, nejlepsi je The Wall.
Jinak se da poslouchat i regae a ska to se hodi kdyz jsem vypalenej az moc a nezvladam uz pogovat
jo ten hlas je fakticky z filmu Ikarie XB 1 ,vynikajici cesky sci-fi,zdenek liska myslim k tomu delal hudbu rekl bych dosti odvaznou a ta harfaa , tu meli jako znelku na radio2 vltava a ted je tam nejaka jina ,ale tamta byla lepsi.chtel jsem napsat z ceho to je ,ale uplne mi to vypadlo ,snad priste...
Už jsem zjitil z čeho ta harfa v EOST je - Bedřich Smetana-Má vlast-Vyšehrad.
Slušnej nářez je taky Z českých luhů a hájů-jenom bych to pojmenoval Psychopat už je za dveřmi.
mno a znate psychedelickej trance a goa??? na zhulenost je to vyborny... hodne pasazi a zvukove spletitejch kolazi :-) doplnenejch o 4/4 techno rytmus. Ale priznam se ze kdyz sem hodne vypalenej tak si spis poslechnu ambient nebo chillout a hiphopem taky nepohrnu :-) respect all styles