Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejcasteji hulim ze skla ci fajky a nejlepsi je vodarna nebo kybl to jsou aspon poradny sluky ale jinac uz jsem hulil uplne ze vseho od zarovky pres stojan na kolo
Zo zaciatku sme stale hulili len s vodneho bonga...teraz uz skor tahavam s fajok, bublacky, s bonga uz len ked je chut... Ale rad si dam s niekym aj cez nieco netradicne, aspon to tak osviezi hulenie samotne..
Taky mám moc rád bongy a všechno na vodní způsob, jinak sklo, nejrůznější dýmky, krásný efekt má kouření z žárovky... Brčka se u nás hulí málokdy - holt Morava....
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
kdyz mam tabak na pridani, tak z bong, jinak slukarna drivko
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
pres vaporizer bych to chtel taky nekdy zkusit,jinak kolik stoji takovy vaporizer,celkem dost co?nejlevnejsi co sem slysel tak stoji kolem 500kc ale musis si to nejak zahrivat zapalovace(moc neprakticke),jinak asi kolem radove tisicu co?
nejradši mám, když kouř bublá skrz vodu, to je potom správnej luxus - vlastním tři velký bongy (cca 30 cm každej), dva malý bongy (takový ty duranový) a několik ručně dělaných dýmek ze kdečeho ( z nich mam nejradši jamajskou napodpobeninu dýmky "chalice" vyrobenou ze skleničky od jogurtu). Když už mam kouřit špeka, stejně to nějak montuju do voďára.
Jak kdy, skleněnka je ale asi tak ideální. Jinak když nebylo ani sklo tak jsme rozhodily prupisku a tahali z tela, což byla celkem prdel, ale ani nevim jak nám tam ta ganja držela )