Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes som cital jeden denik a bol tam tento clanok >>>"Zda sa ze fajcenie "travy" je ovela nebezpecnejsie,ako sme si mysleli.Moze vyvolat schizofreniu a rozlicne psychozy.Podla najnovsich zisteni viac ako tri stvrtiny pacientov,ktori sa liecia na psychozu,su fajciari marihuany.Britski vedci sa domnievaju,ze medzi fajcenim marihuany a vzinkom dusevnej choroby je naozaj suvislost.Podobny nazor vyslovil aj riaditel Centra pre liecbu drogovych zavislosti Lubomir Okruhlica.Mysli s ze u ludi,ktori maju predispozicie na vznik schizofrenie,moze uzivanie marihuany spustit tuto tazku dusevnu chorobu."
zahulil sem si poprvy snad v 8 tride...byl sem totalne vyschyzlej taksem potom asi 3 roky radsi nehulil...potom sem zacal ale ne tak ze jednou za tejden ale kazdej den aspon 2 speksny...naucil sem se hulit a neschyzovat se zbytecne....mel sem potom fakt dobry stavy...vytlemy treba na pulhodky ani sem nevedel cemu se tlemim...jenze po roce kdyz sem hulil zacalo me to uz ubec nebavit...byl sem uz totalne zvyklej a nic se me nechtelo...byl sem dycky spis zaseklej nez abych byl energickej a lital bych nekde...tak sem prestal hulit...uz je to doba co sem prestal...ale presto si obcas dam..jen tak naky ty svatecni speky....hlavne kdyz se kali a nejses moc nakalenej tak je nejlepsi si dat jen tak 3 prdiky a mam zase kecavou a proste klidek...
mno halucinogeny a psychicky poruchy sou celkem svazany. jako pravda je, ze maruhuana sama o sobe snad zadny vetsi problemi by vyvolat nemela, pokud k tmomu clovek nema vetsi sklony, ale jak uz to u hulicu byva, maji tendenci zkouset i jiny drogy. pak uz je tpo horsi. ja si tedka rikam, ze kdybych to neprehanel a nezkousel i jiny drogy, tak bych si mohl bez problemu kdykoliv zahulit. mno ted uz nehulim, pac uz ani to mi nedela moc dobre
lidi kdyz jsem zhulenej a mam fakt nejake masakry tak se aji dobre dojebaval fakt jako i debky hulim treba jednou az 5 6 dni nijak to enprehanim a vidim ze sjem celkem v pici .... kdyz vystrizlivim tak si ot tak nepripoustim ale je to tak propadam ve skole ale ja to beru furt v poho ale enni kdyz sjem zhulenej tak em to fest sere strizliveho skoro vubec.... mno asi jsem magor!
krabishak>
1) Pokud mas z travy psychicky problemy, tak nehul.
2) Pokud propadas ve skole, tak se zacni ucit nebo prestup na lehci skolu (pokud nejsi na zakladce)
3) Pokud sem chces i nadale prispivat, procti si prosim toto
2Krabishak: ja mozna vim vcem je problem. Mel sem podobny problemi.. je to o tom, ze ti utika zivot mezi prsty. Musis ho pevne uchopit. Vysrat se na huleni dokud nebudes mit vsechny povinnosti splneny. Ve skole 100% projiti, atd.. Pak si budes aji ty stavy vic uzivat
Dobrý den,
přeji vespolek.
Takk sem si řekl, když jsou ty Vánoce tak si trochu užiju...a tak se i stalo
staré časy se oprášili...hulení plálo...dalši hezké odpoledne
Po 4měsících a 20dnech (ve skutečnosti je to o něco déle a tady u tohoto čísla sem si úlně jistý že to tak je) jsem si zase jednou zapálil materiál ve skleněnce
no a tedka už zpět k chlastu a čeká nás silvár a pak .. další půlka roku *bravo* (ironicky)....
No nic hezký svátky at už hulíte či ne ;-)
Sháním modré neony na škodu 120, značka: "Spěchá".
Když si dáš něco takovýho s nějakejma depresema, nečekej, že se Ti pak ten stav bude líbit... Spíš pootevřeš dveře do svého vnitřního pekla.
Všetko som si prečítal, a musím sem napísať, čo sa i včera stalo. Sem-tam si dávam nejaké to hulivo, max. 2x do tyzdna. Včera prišiel za mnou človek, že vie zohnať Orange Bud, že či sa neposkladám, tak ja že Ok. Fajnovo som si prišiel domov, doma nikdo. Tak som si zatvoril všade dvere a dal som 2 šišky cez Plechovku (Doteraz lutujem, preco tak vela). Najprv to bola pecka, v pohode, také uvolnenie a proste klasika. Potom, ako som sedel u PC ( asi po 15 min. ) mi začalo také náhle dunenie do hlavy, niečo ako mravenčenie a pomalu sa to stupňovalo. Ja, že asi nejaká haluz, tak som neriešil dalej. Potom to začalo stále viac, ja som to už nemohol vydržať... začal som počuť divné zvuky, začal som sa báť, keď som zavrel oči, tak som mal pred sebou divné obrazy a desné predstavy. Potom som sa snažil ukludniť, tak som niečo zedol. Asi po 10 min. som to všetko vygrcal (náhle mi prišlo zle) a totálne som ból v piči. Kamarát mi povedal, že to ból prehul (BadTrip). Ja som ból akokeby uväznený v svojom vnútornom pekle. Všetky moje nočné mory ma akokeby prenasledovali. Potom som sa už aj modlil, aby to už prestalo. Bolo to najnepríjemnejšie, čo som zažil. Začal som rozmýšlať nad smrťou a podobne, nad sebou samím v tom strašnom dunení. Bolo to peklo. Ešte 2 hodiny potom som sa triasol v posteli a nevedel som zaspať zo strachu... že sa už neprebudím. Toto naozaj neprajem nikomu. Proste vtedy som si povedal, že nikdy nebude húliť.
Môže to byť tým, že som pred tým húlil iba nejaké tie out modely a naraz som sa prehúlil ? Alebo ešte rozmýšlam, že či to nemohlo vzniknúť z mojej vtedajšej nálady. Mal som takú nahovno náladu, takú malú depresiu. Proste to nebolo ono. Alebo sa mi vyrútili moje všetky obavy ? Alebo to bolo z tej samoty ?
Teraz sa bojím, že či mi toto včerajšie "svinstvo" nemohlo vyvolať nejakú skrytú duševnú chorobu. Pretože to bolo nad moje sily. Naozaj, poradte, možno som to proste prehnal a zanechalo to takéto následky...
jj, suhlasim, to bude prehul. aj ked neviem teda odkial tiaketo stavy Disaster pozna - pokial viem, Disaster sa nedokaze prehulit :-D
z hulenia som sa poblil jediny raz, po par krutych kybloch (uz po prvom som bol na sracky). Boli to stavy s intenzitou aku popisujes, ale kedze som mal lepsi set&setting, nebolo to take hrozne.
Nabuduce ked budes hulit, zacni s malom, nech nie si z toho vyklepany, a uvidis ako to na teba bude posobit, pripadne si daj s hulenim par dni pokoj. Fear is the mindkiller...
infe kdosi mi o tom povidal no a taky jsem jednou zacinal. Z huleni jsem se nepoblil ani jednou max tak z kombinace huleni+chlast. Jooo krusny zacatky:-)))