Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Měl někdo problémy s policíí?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
šoušolín
Stálý Člen

Karma uživatele šoušolín - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

pred mesicem nabehli kamosi do bytu,ale ne kvuli nemu ale jeho bratrovi,kterej v tom byte varil peri..no a v tom mu vychytali skrin(docela velkou)se sestikilem,kytky v kvetu..no sebrali mu fsechno vcetne lampy,a jako vyjadreni ted dostal ze se vetsina materialu spotrebovala u expertyz(mame tu asi pekny zhulky,ty policajty),takze nic,akorat lampu mu nedaji...a to mel pred timhle uz podminku..

Old Post 24-01-2006 v 19:50 PM
šoušolín je offline   Profil uživatele šoušolín   Find more posts by šoušolín   Foto galerie člena šoušolín   Click here to Send šoušolín a Private Message   Add šoušolín to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

ad Icyho Může mi kdokoliv pomoct? (jde o žiwot Příspěvek č. 98

citace:
Původní příspěvek od Icy
Byl sem natolik znechucenej některýma z příspěwků, že už sem se sem dlouho nedíwal.
Je mi 18. Ještě jednou díky wšem, co mi pomohli a přeju wšm haters ať jim zaskočí špek w krku.
Tímto powažujte diskuzi za uzawřenou, prosím už nepřispíwejte...

je možný, že nám zaskočí špek v krku, díky za přání
jsem ráda, že nám děkuješ za pomoc, já děkuju Tobě, žes zafungoval rozumně a nedal 14letýmu mrňousovi mlíko s trávou - tráva v jídle, jak jistě víš, se hooodně těžko dávkuje - furt nic, tak se furt pije víc a víc, a pak už s tím nic nejde dělat

Old Post 24-01-2006 v 20:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

my sme třeba žrali ve škole houby (pod 18)....

anebo chlast o volne hodine ze kamo hodil na PCs ucebne kosu a kvuli smradu sme se museli presunout... samo prooser...

pohoda.. .... typky vyrazili za podurmanové poplácání ředitele na rameni že tam má popel...a následné vpadnutí do cizí třídy s učitelem a turecky sed na katedře....

(doufam ze me nekdo nenarkne ze si vymyslim !!! )

Old Post 25-01-2006 v 19:17 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

tak mna raz chytili s kamosmi ked sme fulali na cintorine cez den(velka chyba)a nejaka posrana babka na nas zavolala zelenych ze tam fetujeme....cca za 10 min nas cakalo velke prekvapenie ked zrazu nebehol jeden zelenač(ten isty ktory ma zobral asi pred 10dnami za bitku)samozrejme ma spoznal..........nastastie ja som nemal nic ale tak kamos mal asi pol pitla blueberry tak mu dali na vyber(domov alebo policajna stanica).....vybral si domov.....najvecsia haluz bola ze mal doma zasadene nejake tie kitice....jedine stastie bolo to ze cestou k nemu mali este poplach v skolke tak stihol zavolat fotrovi......nakoniec nam ani jemu nedali zeleny nic ani dokonca zapis takze sme mali stastie..aj tak su zeleny kokoti.....keep growing

Old Post 04-02-2006 v 09:21 AM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

brain washed blind idiots.... huste vam to vyslo... kdyz vas fizli znaji tak je to potom blbe jim lhat a rikat neco co vsichni vi ze neni pravda... citim se u toho blbe.. a vim ze mi to nekdy daji vyzrat

Old Post 04-02-2006 v 10:58 AM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Ja jsem mel neco s italskejma bengarema, nebyl to zadnej problem asi schyza byla.. Byl jsem s kamosem v naky hospode - takova pekna venkovni hospudka uprostred olivovejch haju.. Kamos najednou pritah naky italsky kundy a ze prej nas zvou na speka... sli jsme na docela dobry nenapadny misteckoa ze prej to mam ubalit. Na podlozce jsem mel pripravenej tabak a nejednou mi do toho nekdo zacal svitit baterkou, tak jsem byl rad ze na to dobre vidim, otocil jsem se a nademnou stal policajt, podival se na to - nastesti videl jenom tabak, kdyz odchazel tak neco nahlasil do vysilacky. Z ty schyzi jsem to dal radsi dodelat naky italskymu typkovi. kdyz to dobalil, prisel tam dalsi policajt ale celkem mladj.. Zacal se tam s tim typkem hadat o tom speku, nakonec mu ho dal. .. V tu chvili NEJVETSI SCHYZA CO BUDE! Ten bengar ho podpalil, pohulil si a spokojene odesel

Omlouvam se jak se tady dlouho vykecavam, ale kdyz jsem zhulenej tak rad vypravim takovyhle prihody.

Old Post 11-02-2006 v 18:46 PM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Si dělal bordel před diskoškou co ?

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 16-02-2006 v 19:42 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kenstrm
Nový Člen

Karma uživatele kenstrm - 0% Pěstitelská

policieee :D Příspěvek č. 104

Mno stalo sa to asi pol roka dozadu. Ked sme s kamaratom, uz znacne ovplyvneni alkoholom a THC asi otretej hodine rannej prechadzali cez cestu na nasom sidlisku. A ked som ja prechadzal cez cestu, kamarat na mna zavolal a vtedy, ked som sa za nim otocil som vrazil do auta, a ohol som mu spetak. A ja ako spravny obcan ( ) som zacal spetak davat do povodneho stavu. Doteraz neviem preco, asi mi to v tu chvilu prislo spravne. A vtedy si to tam masirovali po ceste policajti, a asi si ma vsimli, tak zahli smerom ku mne, ja som sa postavil medzi dve auta, oni ma svojim zablokovali, a kamarat zacal utekat. Tlusty policajt zacal behat za nim (samozrejme ze ho nechytil), a zatial druhy policajt (pripadal mi viac behuschopny) skusal, ci niesu nejake auta vykradnute a zacal sa ma pytat, preco som vykradal to auto a podobne kecy. A ja som mu samozrejme hovoril, ze som nic nerobil a pod. A ako naschval, na tej skodovke bola povytiahnuta guma na skle (ako ked sa vykrada auto). Ten druhy policajt sa zatial vratil a zacali sa ma pytat, preco kamarat utekal ked som nic nerobil. Dovod? Asi 3g skunku v krabicke od cigariet, na ktore som vtedy ani nemyslel. Tak ma poziadali o doklady a aby som vylozil vsetky veci na kapotu a vtedy som si spomenul na moje "cigarety" a nevylozil som ich, vylozil som len krabicku s normalnymi cigami, opreli ma o auto a zacali ma prehladavat. Asi sa policajt trochu nasral, ked citil, ze mam nieco vo vrecku na koseli. Tak mi povedal nech to vyberiem, a zacal sa ma pytat, preco nosim dvoje cigarety a pod. Opisali si moje udaje, a povedali mi, ze nebudem mat ziadne problemy, ak im jedne cigarety dam. Tak som nevahal a dal som im tie normalne. Potom policajt chytil druhy balicek (nemal som vtedy najprijemnejsi pocit) a nastastie ho len pokrcil a zahodil a povedal, ze tie su moje, nech prestanem fajcit. Nakoniec prislo par hadok ohladom toho, ci som pil a pod. Nakoniec sadli do auta a odisli a ja este asi 30 minut v trave hladal moj skunk. Takze nakoniec vsetko dobre dopadlo.

Old Post 09-03-2006 v 20:40 PM
kenstrm je offline   Profil uživatele kenstrm   Find more posts by kenstrm   Foto galerie člena kenstrm   Click here to Send kenstrm a Private Message   Add kenstrm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

Seděli sme z kámošema v autě na kopci nad naší ulicí a hulili sme nějaké venkovní skéra..Byla tam i kámošova holka která po letech začla hulit.A jak byla tak vyhulená tak vytla autorádiu a ešte mi sebrala z ruky ovladač.A byli sme v prdeli...všichni jsme kouřili a hulili a okna auta stažené.Hudba se linula ven a na to že byla jedna hodina ráno a všude kolem důchodci,bylo to zralé na benga.nemohli sme ji podmanit aby to zeslabila..to byla zase prdel:-Djak se 4 lidi snažili ztišit rádio:-D....Byl tam tehdy i muj bratranec.sedel vzadu u okna a ja u prostred vedle druheho kamose.Před tímhle vším sme umotali pořádného špeka a po několika prdech sme ocenili jeho kvality.Jelikož byl bratranec překouřený a už nechtěl hulit,típl sem to asi v půlce že to můžem, dohulit později.Stáli sme z autem na asi 400metrové ceste rovne vzhuru,takze sme videli ze jede auto...Rikam ze srandy:"už sou tady"Teda ty benga..no prdel byla že to byly fakt benga..hezky nam zablokovali odjezdovou cestu autem a už si to šinuli k nám:-)první věta byla divná,asi si mylseli že jsme nějakí díleři nějakých sraček.ptali se na koho tam čekáme a tak sme rekli ze sme sli jen na cigo sendout do auta(ridič byl po pivku a nemá přední SPZ )Druhý bengál se naklonil do okýnka spolujezdce a jen říká:"Takže marijánka jo?"no jo celé auto vonelo docela lahodne.Nemel sem u sebe ani obcanku ..Ale byli sme celkem kousek od baráku tak nás za 20minut pustili..Docela mazec..Jak sem sedel vzadu uprostred a jen sem cítil jak se mi klepou nohy. Rikal jsme si ze jsem klidny a ze to nemuze takhle fungovat..:-DPak sme prisel na to ze se klepe kamos na kraji a bratranec taktez....Vsici meli adrenalin jak svina..no jo ale bylo to v klidu..benga odjely a my sme si dorochňali špeka8-)

Old Post 09-03-2006 v 22:39 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

tenhle thread chce obnovit zajimavy pocteni
tak prvni usmevna historka-kousek od skoly po vyucovani sme s bandou bavime se hulime atd..pak potkam kamose profesora no a jako at du s nim sice sem nechtel ale jak ukazal nabite sklo tak sem ho nemohl nechat samotneho prijdem na autobusove stanoviste (jak znamo tak na zastavkach se nesmi kourit) no a stalo tam policejni auto.tak se postavime tak aby nas nevideli a hulime a hulime najednou se podivam a auto se presunulo na nasi uroven tudis na nas meli primy vyhled ukazali at jdem k nim(oba sme meli plne plice a nemohli jaxi vyfouknout ikdyz sem to po troskach upoustel..) kamos to strcil do kapsy a na policajty ukazal prazdne ruce jakoze nic nema tak sme sli kolem nich jakoze pryc a ten policajt povida-to cigo ti propali kapsu to sou ale..my celkem vystresovani a oni si mysli ze je to cigo
jinak si ted moc nevzpominam vtipne historky s bengama ale treba takhle sedime nekde u hospy s pivkem a jede policejni auto a policajt se uplne diva na kamose ten na nej taky a policajt povida:ty se s nama nebavis? a kamos povida-od czteku ne (bylo to lehce po zakroku na lonsky cztek)

Old Post 14-09-2006 v 19:59 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 107

Nazdar všem Growerum!Mám takový problém,nedával sem si pozor až to přišlo.U nás na sídlišti se prodavá.Na tom by nebylo až tak nic špatného ale mám kámoše který taky "vydělává" ale pojdme k věci.Kamoš neměl co do plic tak mě poprosil jestli mu nemůžu prodat paličku na 2 sklíčka.Já sem souhlasil že jo at mě počká za 15 minut u svého domu že mu to donesu.(mezitím co sem byldoma, ho vyslýchal týpek z kriminálky že pry ví že se tu prodavá ,kdo to je atd.)Tak sem přišel k tomu vchodu stál tam kámoš,druhý kámoš a ještě jeden týpek kterého sem vubec neznal a vypadal poněkud "Free" ale byl to člověk z té kriminálky.Já sem nevěděl že tam stojí ten týpek od poldů(kamoši mě na to ani neupozornili) a se slovy "Ty si chtěl za 50 na sklo?" sem mu paličku dal do ruky(byla tma) a odešel sem pryč(PENÍZE SEM NEVZAL PROTOŽE SEM NECHTĚL,PŘECE NEJSEM DEALER:rocket A další den sem se dozvěděl že to byl typek z kriminálky a že se ptal i po mě kdo sem atak.Chtěl to po kámošovi,ptal se co sem mu dával a podobné. Bojím se že z toho bude průser,i když sem v životě nikomu sagl neprodal.Doufám že ten z kriminálky to neviděl že sem mu daval paličku.Když ho předvolají tak mam strach že na něho budou fyzicky tlačit a tím nabonzuje polovinu sídliště a tím padem z toho budu mít bordel i já.
Budu muset říct že sem mu dával cigárko nebo tak něco.

Prosím poraďte mi jak by sem se měl v této situaci zachovat
Každé rady si moc cením!

KEEP GROWING!!!

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 19-09-2006 v 16:58 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 108

1.s provarenyma tipkama nebo s tema,kteri obcas hodi rec nebo davaji kafe s klukama od kriminalky nejlepe NIC NEMIT.
2.kdyby si te pozvali,vsechno poprit.Nechytli te za ruku jejich chyba

Old Post 19-09-2006 v 17:44 PM
kubakubykula
Nový Člen

Karma uživatele kubakubykula - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

http://www.novinky.cz/krimi/zacina-...6285_t8e3j.html

fujtajbl, doufám, že mi nevyhmátnou mojí holčičku )
(krásná Papaya .) )

Old Post 20-09-2006 v 20:11 PM
kubakubykula je offline   Profil uživatele kubakubykula   Find more posts by kubakubykula   Foto galerie člena kubakubykula   Click here to Send kubakubykula a Private Message   Add kubakubykula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubakubykula
Nový Člen

Karma uživatele kubakubykula - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

hu ! ) nekdo to sem hodil ve stejnou minutu jako ja... tak sry... kdyztak to pls mázněte OP ....

Old Post 20-09-2006 v 20:13 PM
kubakubykula je offline   Profil uživatele kubakubykula   Find more posts by kubakubykula   Foto galerie člena kubakubykula   Click here to Send kubakubykula a Private Message   Add kubakubykula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 111

,,urychloval rust pomoci sodikovych lamp,,

Old Post 20-09-2006 v 21:06 PM
dreambox
Nový Člen

Karma uživatele dreambox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

du si takhle skontrolovat policko, zastavim se u ty nejkrasnejsi samicky - ocichavam -tak jako objimam -vysilam k ni pozitivni vlny a v tom me v kapse vrni mobil !
sem v dobre nalade, tak to vemu a nejaka pani se pta: ste ten a ten? ano , bydlite tam a tam? ano , narezen tehdy a tehdy? ANO vo co de kua ? Tady pi Ypsilonová, kriminální policie
polil me pot !!! jen se rozhlizim, odkud me sledujou
-pak z ni vylezlo ze vola ohledne kdysi davno stare zalezitosti, kdy mi nebylo doruceno zbozi .... a ostatni podali hromadne trestni oznameni atd ......
ale ten prni sok nikomu nepreju

Old Post 21-09-2006 v 19:40 PM
dreambox je offline   Profil uživatele dreambox   Find more posts by dreambox   Foto galerie člena dreambox   Click here to Send dreambox a Private Message   Add dreambox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás