Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jeste studuju takze huleni v praci jeste neresim ale pamatuju se kdyz sem byl kdysi na brigade a sel sem tam vypalenej jak sova makal sem tam u linky na výrobu kávy a to sem vubec nedaval ta linka byla na me pekelne rychla a ja to vubec nedaval vsude mi to padaly sacky s kafem duchodkyne ktere tam pracovaly se na me oprvrzive divaly proste ojeb...
no ja sem byl v patek na takovym jakoby pohovoru kvuli praci. spis to byl ale skusebni den pro obe strany. byl sem celkem solidne vypalenej a dal sem to uplne v pohode a oni o me stoji takze work + drugs = (-:
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Mam storku wo huleni w praci/nepraci, je to tak měsíc, dali jsme s kámošem dovču w pátek a hulili a míchali nejakou music, jenomže mi do toho wolali zákazníci na mob. A jak jsem byl dost high a preferowal jsem spíš tu music, bral jsem to s nadhledem a udělal jsem hafo dealů. Prostě paráda, ještě 14 dní jsem dáwal do kupy to, že jsem poslal asi 10 vlaků všude po evropě a pochopitelně okamžitě vypustil komu a kam... nakonec w poho ale příšte si dám big bachacha...
Hulit v praci se da, po mesici jsem uz nabyl jistotu, ze to nikdo nepozna, takze ani nejsem vystihlej. Mam klidek job u kompu, takze sedim a cumim do monitoru. Ale pokud mi sef dava praci, musim si to napsat, i kdyz je to malickost abych nezapomel, co vlastne chtel )
ja jsem jednou makal na brigade v trideni plastu ..fakt humus nedoporucuju , to byste cumeli co lidi hazej do tech popelnic s napisem plasty
treba kosti ze zabijacky sem tam jednou nasel
jo a taky to byste koukali co udela lahev od mlika kdyz je v ty popelnici na slunicku :-)
jo jinak abych nebyl offtopic jednou tam prisli nejaky typcy a hnedka jak zacali pracovat tak smotli dal sem si par prdu s nima a slo se makat a ta prace mi aspon nepripadl takova vrazedna smradlava(i kdyz nebyl to zadnej buddha nebo tak takze nevim jak by se makalo po skunku)
takze na ubijejici praci fakt doporucuju jak nekdo psal ze treba bagristoj to taky neva ;-) ale bagristi spis chlastaj...
Delam spravce site s cca 140 pocitaci. Muj sef je vcelku debil. Hulit bych si netroufnul. Porad musim mluvit s lidmi a to by pak byly priserne stihy. I kdyz ted si tak uvedomuji, ze stejne mam asi povest podivina, takze by si toho mozna ani nevsimli. :-)
Tenhle thread me prijemne prekvapil rozumnym pristupem a zodpovednosti vetsiny diskutujicich. Asi to bude tim, ze tema prace vyfiltruje ty nejmladsi ucastniky diskusi. :-)
no ja bych hulil v praci nejradeji kazdy den,ale hulit KAZDY DEN ? sem tam si dam.to pak jsou zazitky.mam stavebni firmu,dela pro me asi 50 lidi.zakaznikum se radeji vyhybam,ale vsechny ostatni veci,hlavne problemy,se resi mnohem lepe a v pohode.taky jsou to jedine dny,kdy se na zedniky usmivam...
HAMAN: )) ja chodim zatial len do skoly ale aj tam hulime skoro kazdy den. ale ucitelky uz daco tusia takze musime prestat na nejaky cas riesit v skole a musime za skolou)
Myslim, ze 'ill communication' se tyka chvili, kdy vis, ze o neco jde, kdy se s tim clovekem nebavis v uplnym klidu. Kdyz me na chodbe potka kamos, jsem i zhulenej schopnej si s nim normalne pokecat.
A soustredeni na praci? I ta kratkodoba pamet je zvladatelna - kdyz je joint v ramci mezi. Skanour bez tabaku na pracoviste nepatri =).
Na druhou stranu, je lepsi nehulit kazdy den (nepocitaje v to obdobi po sklizni ) a vyhradit si nejakou fakt pohodovou chvilku. Vecerni, v klidu sbaleny joint, s chvili premysleni.
Mnam
ja musim rict ze sme se na brigádce v jedné nejmenované mladoboleslavské automobilce velice zajímavě nakouřili. Jednoho z nás museli odvést domů (nezkušený hulič) no a my zbilí dva sme posrali asi pět kusů ňákejch pastorků. Ale ňák se to ututlalo takže celkem pohoda...
no ooo, dam si asi aj dnes v praci mam nocnu, jeden starpramen mam uz za sebou asi tak o 12tej si supnem nejakehoho osobitneho prda,he,.dobre je ze tu mam aj repraciky do kompu nejaka cool muzika a bude hej,.
práca je na to, aby sa v nej húlilo
Bohuľiaµ som triezva, tak sa mi ani pracova» nechce a keď som nahúlená tak zase nič nespravím a radąej sa o to ani nepokúąam
Sakra, kedy teda pracujem?
Já se živim jako ridic a bokem se starám o menší wifi síť.
Hulim uz docela dlouho a snazim se nehulit v praci.
JENZE dáte si prda a nekdo zavolá ze potrebuje nekde neco.
Kápnu visine a du na to...
V pripade rizeni me to nedela problemy. Jezdim pomalejc neustále cumim okolo sebe na kazdou znacku se kouknu dvakrát a rek bych ze je to i bezpecnejsi nez kdyz sem cistej. Nekdy se stane ze prejedu krizovatku protoze myslim uplne na neco jineho nebo nevnimam spolujezdce a jen prikivuji na jeho otázky.
Proste kdyz si zahulim tak delam vsechno pomaleji, coz urcite neni v praci dobry. Ale jak me neco bavi (at uz je to prace nebo zabava) tak si na tom ulitnu a de to samo a dokonce lip nez kdyz si nezahulim. Dalsi vec ktera je dulezita pri huleni v praci jsou lidi kolem mne. Pokud jsou zhulený je to v nejlepsim poradku a prace se dari (pokud to nejsou uplne vysmaty mongolove), pokud hulej ale nejsou zhulený uz to neni ono a nakonec ty co nehulej vubec, ty jsou nejhorsi. Tem nemuzes ric ze ses zhulenej kdyz ti obcas neco unikne nebo vypadne z ruky tak pak clovek straci sebeduveru.
>>> ted sem si dal brko<<<
A na zaver bych chtel ric ze pokud jue ta prace fizicky narocna tak
to se hulit opravdu nedá (na to uz jsou jinaci dobrutky ale to uz je zase z jinyho soudku)
Pokud nemusim komunikovat s klienty , tak je to v pohode. Nebo prinejhorsim jen po telefonu, ale i to da nekdy zabrat. Delam kreativni praci na kompu, takze mi to nekdy docela pomuze prilakat napady. Ovsem jindy se mi treba nechce vubec nic pracovniho delat a to je pak horsi. Jsem vicemene sam sobe sefem - pokud bych furt v praci hulil nic moc bych nedomluvil a bydlel bych pod mostem, jedl kameni, no a mozna bych v noci aby me nikdo nevidel vybiral popelnice
Takze hulex v praci neni problem, jen se to nesmi prehanet a chce to vychytat ten spravny okamzik.
.....jsem tu sam, kolega je na dovce nikdo me snad uz nebude votravota, tak si po obidku asi nejakou ziletku dopreju
Měli jsme s kámoškou klubík a stát za barem a vydržet nehulit bylo občas neproveditelné. Zvlášť po sklizni chodila spousta kamarádů a odmítnout se je většinou nedalo.
V dnech kdy bylo málo hostů bych to bez jointa asi nevydržel. Naopak když bylo hodně práce, tak špíček většinou počkal až na konec večera pěkně v klídku, anebo když opadl ten největší nápor.
S počtama a prachama jsem až snad na jednu dvě výjimky neměl problém. Ale asi sem musel vypadat fakt hustě, pačto na to dodneška spousta lidí vzpomíná téměř se slzou v oku. Tančící barman s rudejma wokama
Spíš jsem měl někdy problém s volbou muziky, párkrát jsem uspal většinu hostů nějakejma pomalejma vypejkačkama.
Teď dělám v laborce a v práci nehulim ani nekouřim.