Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ bylo to fajn.Jedu moc pěkně jsi jim to řekla"stačí dva prdy a nic mi není a hlavně psychika jde nahoru"
Bylo to hezké a klidné sobotní odpoledne
Jsem rád že se tam sešlo tolik lidí kteří přišli říct své néééé!!!
Žiju ve svobodné zemi která uznává základní lidská práva!!!Pak se tedy ptám proč si nemůžu svobodně pozměňovat svoji mysl!!!???
Každej fotrák může kdykoliv do putiky a tam se "pozměňovat" do němoty co mu hrdlo stačí!!!!A My???Musíme se neustále schovávat jako kdybychom byly něco horšího než banda vylitejch fotrákú kteří ničí sebe a častokrát i svoje nevinné rodiny!!!!!!!!!!!
Jsem rád že se takové věci dějí!!!!!
Děkuji pořadatelům,přítelkyni,přátelům,Velkému Jahovy že nademnou drží ochranou ruku a všem dalším......
Každopádně FUCK OF The SOCI-FASHO POLITICAL SYSTEM!!!!
Za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love
Severočeský tým to nevydržel a po hodině na dešti (a několika kusech pečiva od Ratatoskyně ) se odporoučel zpět do centra matičky Prahy, zalezl do hospod a až do dlouhých hodin večerních nevylezl ven...
Tak moc sem vás všechny chtěl potkat, ale prostě to nevyšlo, no...
Taxnad příště...
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
JJ prej si tam i pohulila !!!!
Ale přesně jak píšeš,čest následovníkovy Velkého Jaha který se nebál,balil (dobře a rychle) a posléze i veřejně do kamery hulil
OOOOOOOOOOO tajný a neohrožený,Máš můj nehynoucí respect a úctu!!!!!
Nechť Velký Jah provází Tvé kroky!!!!
Děkuji samozřejmě také pořadatelům a všem zůčastněným kteří přišli říct svojí přítomností své ne!!!!
FUCK OFF The SOCI-FASHO POLITIC SYSTEM
za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný
ofshoot of
Kwětoň- JJ nejhorší bylo to ticho f autě
Osobně jsem jel kromě vyjádření nesouhlasu se současnou situací,hlawně kwůli poznání dalších growerů,což se mi nakonec nějak vzhledem k vyčerpání severočeského týmu nepowedlo,počasí mě mrzelo,ale náladu mi nezkazilo!!
Kuchta- ty woe tys nám zpalačinkowal řidiče!!!
Každopádně mám dobrý pocit z toho,že si přijde každý rok tolik lidí zařvat NECHTE NÁS SWOBODNĚ KOUŘIT! Příští rok už třeba taková akce nebude zapotřebí.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Příští rok klidně zas, ale ne s takovym průběhem...
Největší mazec EVER...!!!
DUB: ticho sem nevnímal - sem to zaříz
Ale máš pravdu - jaxte vystoupili a já jel jen s UdLem, taxme prohodili 10 slov maximálně - já fakt nebyl komunikaceschopnej...
Sem taky chtěl navázat kontakty, ale jednak kuli týmu (ty palačinky nám mimochodem knockoutovaly řidiče hlavního i náhradního) a hlavně kuli počasí to fakt nějak nedopadlo... Aspoň Pisoára sem meetnul...
No nic, dejte zase vědět, až něco bude, Seveřani přijedou stopro...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jó, byla to dobrá sobota. Ale příště musíme začít trošinku pozdějc
By sem nějakej utahanej. Hlavně po tý palačince v tramvaji to byl kotel. Už sem si taky pomalu chtěl sednout, ale vydržel sem to.
Pak sem prokalil noc na narozeninách mojí sestřenice.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
JJ koukám že palačinky postihly mnoho neviných:vampire!!!!!
Ale i tak,co s Váma holoto jedna.
Jako jinak palačinky jsem dojídal včera odpoledne k svačině a dovečera taky pěkná mimoza!!!!
Každopádně mě mrzí to že nám nepřálo počasí!!!!!!Bylo by to fakt v pohodě ,nebejt tý nadbytečný vody co na Nás Velký Jah spustil.Ale zase na druhou stranu...aspoň ty outy porostou
Jinak příští rok na shledanou s ještě lepšímy palačinkamy.
Za KGT Váš Kuchtěj Nesmrtelný
ofshoot of
jj, velmi good - pocasi ze zacatku lehce na pytel, ale pak uz se to dalo
potkal sem hafec lidi, koupil si novou pyrexku, naky speky asi, vynikajici pokec s tetou Bushkou, uspesne se vyhnul MC Spinovy , dojezd v putyce, uspesne se vyhnuti Kuchtovo palacinkam, probuzeni v Plzni
JJ, sušenka byla de-luxe, v kombinaci s Kuchtějovou palačinkou jistá Hyena byl bez sušenky, tak to ustál mnohem líp a nemusel v tramwaji wotrawowat mládež, aby ho puslila sednout, že jinak womdlí!