Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lysina todle je muj sylvestrovskej blunt..je slepenej ze tri a bylo v nem asi 11g..a zhruba 20 modelu..takze hrozna kase protoze sme ho hulili v 8 lidech..
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r MMM, a mate nekdo zkusenosti s prebalovanim doutniku/doutnicku?
Na webu jsou pro zhulenecky ucely vetsinou doporucovany u nas nedostupny tabakovy produkty.
Blunty mi nevyhovuji a mam pocit, ze tenhle skill mi chybi do meho balicskeho portfolia...
Rozřízneš, vydlabeš, naplníš, hodně oslintáš, hodně tlačíš půlky k sobě a pak se modlíš, aby se to nerozlepilo...
Ucili me to naky ngoove, se kterejma sem delal a vypadalo to jako my prvni pokusy o baleny ciga v devaty tride, akorat to obsahovalo x tolik slin
Blunty sou fajn, osobne sem nemel problem ani s balenim ani se silou (aspon u tech "tabakovejch papirku", opravdovej list sem jeste nemel), ale nejak me nic nenuti dat si ho znova Mozna to zas dneska prubnu, kdyz uz ste mi to pripomneli
Na bluntech je nejlepší, že se z nich daj ubalit 2x až 3x takový brutality, jako z normálních papírků. Ze stovkovýho OCBčka nikdy neumotáte špeka, kterej se dá uducávat palcem
Původní příspěvek od Pflusik Na bluntech je nejlepší, že se z nich daj ubalit 2x až 3x takový brutality, jako z normálních papírků. Ze stovkovýho OCBčka nikdy neumotáte špeka, kterej se dá uducávat palcem
To člověk nesmí mít olšový ruce
Já jsem blunty celkem omezil, protože mi to nedělá dobře na plíce.
Ja to delam ze to poradne cele olizu z obou stran(nekteri cele papirky ale ja jen jak u jointa to cim to budu lepit) a az to davam k sobe tak to jeste jednou cele prelizu na sobe a pak to aspon minutu drzim na sobe s tim ze to kdyztak jeste nekde navlhcim.A taky sem slysel aby se ti nerozjel konec u filtru coz byva asi nejvetsi problem tak to normalne omotej kouskem provazku a zavaz,pomaha to,vlastni zkusenost no a taky dost zalezi na tom jake je to vyroby ty blunty od jake znacky,na tom dosti zalezi
mno s bluntem jsem se jiz setkal mnohokrat ale je to hnus. Nikdy nemicham travu s tabakem to je hnus natoz blant. Nejdriv brrko potom cigarko. a nebo si ubalit brcko do pulky travu a od pulky smerem k filtru tabak clovek si zahuli a pak zakori takovy to 2v1 ale dohromady nehrozi!!!
Nejvic me pobavilo kdyz kamos z prahy zacal balit brko nadrtit kambodzu a zacal sypat tabak. tak mu rikam ty woe jeste to ubali do igelitu a padnu a on jakej igelit a vytahne OCB
Původní příspěvek od ThunderFuck! zdravím
Nejdriv brrko potom cigarko. a nebo si ubalit brcko do pulky travu a od pulky smerem k filtru tabak clovek si zahuli a pak zakori takovy to 2v1
To musí být taky pěknej kekel, když vlastně stáhneš ještě ten travní shit z první poloviny brka, to cígo nemůže bejt dobrý si myslim.
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r MMM, a mate nekdo zkusenosti s prebalovanim doutniku/doutnicku?
Na webu jsou pro zhulenecky ucely vetsinou doporucovany u nas nedostupny tabakovy produkty.
Blunty mi nevyhovuji a mam pocit, ze tenhle skill mi chybi do meho balicskeho portfolia...
Zdar, parkrat jsem to zkousel...No skoda ze ted nehulim kua, jinak bych nafotil vyrobu, ale zkusim popsat:
podelne rozriznu ziletkou a vysypu ten srac zevnitr (tabak). Pak ten "list-dutinku-blunt-neboco" naplnim bylinou a filtrem a lehce zatocim, (melo by presahovat cca minimalne 0,5 cm jako "lepici cast") a pak uz delas jen toto:
Strics do huby, sevres rty, vytahnes, upravis tvar - pomackas a silneji zarolujes.
Toto opakujes tak dlouho dokud se ti to nezda dostatecne pevne a pak nechas uschnout. Vzhledem k absenci lepidla je vsak finalni vytvor lehce nestabilni (v zavislosti na zkusenostech slinice-motace)
Kdo videl film KIDS, tak vi, kde jsem se inspiroval
Zda se ze je to hodne prace ale jde to rychle. Chutove - spis jako doutnik nez brko Hori velice pravidelne, A TO ŠTÝLO VÁM NIKDO NEUPŘE ))