Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zamyslate sa otazkou existencie?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Reewer
Stálý Člen

Karma uživatele Reewer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

2 CAESAR: Klidně si tvrď co chceš.. Máš pravdu v tom, že v této věci se nelze dobrat výsledku. Stále budou "nevěřící" a "věřící", stále se budou "handrkovat o lýzátko" a podle mne možná věčně...

Btw - nikde jsem nepsal, že na Boha nevěřím

A je konec

Reewer

Old Post 16-05-2005 v 13:20 PM
Reewer je offline   Profil uživatele Reewer   Find more posts by Reewer   Foto galerie člena Reewer     Add Reewer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

............... Příspěvek č. 98

2caesar: respect to rela.

Old Post 16-05-2005 v 13:32 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Díky, Kolumbijče :-)
To Caesar: Zjevení Jana. Zajimavý téma. Víš něco o kabale? Jako celá Bible i s tímto je zajímavý, že když to čte 10 lidí, každý čte to samé, ale každý v tom vidí něco jinýho.Totéž lze říct i o Koránu, Bhagavad-Gítě a dalších písmech :-)
Původně jsem chtěl taky napsat něco jako závěr, ale tahle debata je zajímavá, takže je ještě brzy...
Samozřejmě existují věřící i nevěřící. Každý dělá to, co je pro něho v daném okamžiku nejlepší (nebo o čem si myslí, že to je nejlepší). Já nevím, co to je, ale věřím mu. Můj bůh jde přede mnou a stará se o to, co budu potřebovat. Proto nikdy nemám ničeho málo, a hlavně, nemám žádný strach a to si myslím moc lidí říct nemůže.
Zajímavý stránky jsou www.pravda.kvalitne.cz ale netvrdím, že je to pravda. Mějte se, smějte se!

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 16-05-2005 v 13:55 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

o kabale toho moc neviem, nedostal som sa totiz k prekladom povodnych textov, len kadejake tie moderne omacky a vysvetlenia. mozes mi prosim kde mozem zohnat preklady povodnych textov? dakujem.

este k tomu bohu, problem v tom preco kazdy o nom nehovori ako o bohu, ale vseliako inac, je preto ze ludia si vacsinou predstavuju boha ako stareho sediveho dedka, ktory sedi kdesi na oblacku... predpokladam, ze vsetci dokonca aj sinuhet veri v existenciu dakeho vysiieho principu(ja ho volam boh). aleob sa mylim?

kdo to na tej stranke napisal? precital som si par riadkov a zhoduju sa s mojim presvedcenim

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 16-05-2005 v 18:23 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Příspěvek č. 101

Já nevím, říká si Štěstíčko a taky si myslím, že z těch, kdo něco tvrdí má velký díl pravdy, ne-li největší. nesmíš ale zapomenout, že je to pouze energetický model. Totéž tvrdí všechny ostatní náboženství, nauky a dogmata, jen to tam musíš chtít najít... Kdo z boha je, slovo boží slyší, že :-))

Old Post 17-05-2005 v 06:38 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

........... Příspěvek č. 102

pokladam jednu o tazku fsem: co si predstavujete pod pojmem BUH????? co pro vas znamena?????

Old Post 17-05-2005 v 09:03 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Příspěvek č. 103

Víš, touhle otázkou se zabývám už docela dlouho. Byl jsem buddhista, křesťan, ateista, esoterik a kdovíco všechno. Teď jsem ve stadiu, že už to neřeším. V mojí hlavě je několik archetypů (není to správný slovo) - rozum (řeší, je-li to možné nebo ne, používá paměť), ego (idea o tom jak se mám dobře. Neřeší,je-li to možné, ale jen jestli to chci a je-li to pro mne dobré. Používá fantazii), mysl (je klidná nebo neklidná podle toho nakolik je akční :-) ego a nakolik to dokážu a chci zrovna ovlivnit), v prostředí mysli se projevuje vůle. Nevím přesně co ji spouští, (často ego, zřídka rozum), ale je nejsilnější, protože je-li spuštěna, dokáže cokoliv...
Ani jeden z těchto archetypů nejsem já - nedokážu se s ním ztotožnit. Jsem nad tím vším a vše to vnímám jako iluzi, klam. Ale co jsem já? Řekl bych, že tady někde jdu k Bohu (nebo tomu, co za něho považuji). Ono když se pak člověk zeptá, je ticho. Ale ani to ticho není konec. Je to šrumec být nevědomý, mezi tím je ticho a pak je taky šrumec, ale tam ještě nejsem. Bůh je tohle všechno, a hlavně je to fuk :-)
Doufám, že to jde pochopit, jednodušeji to napsat neumím

Old Post 17-05-2005 v 10:54 AM
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Ja osobne verim v boha lebo verim aj v spravodlivost,vela ludi rozprava o poslednom sude kde budes sudeny za tvoje pozemske ciny no newim.Vsimli ste si ze na svete sa f poslednom case stavaju obrovske tragedie ako napr Tsunami,zaplavi,hurikany, a ine katastrofy mozme to brat ako dosledok toho ze si nevazime svoju vlastnu zem,(globalne oteplovanie el nino) no mali by sme si uvedomit ze my vytvarame podmienky ci uz prirodne alebo zivotne pre tych co pridu po nas.Vela ludi je zaslepenych svojou vlastnou existenciou a to nespeje k dobru.Verte tomu ze ak Boh existuje urcite nieje na nas hrdy...PEACE...

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 19-05-2005 v 09:03 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaagermeister
Nový Člen

Karma uživatele jaagermeister - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

A co takhle přiznat si, že smrtí pro nás všechno končí. Že po smrti už nic není?

Old Post 19-05-2005 v 12:25 PM
jaagermeister je offline   Profil uživatele jaagermeister   Find more posts by jaagermeister   Foto galerie člena jaagermeister   Click here to Send jaagermeister a Private Message   Add jaagermeister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

to odporuje zakladnemu zakonu, zakonu zachovania energie. ked zomre tvoje telo, tvoja vola zije dalej

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 19-05-2005 v 12:30 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

............... Příspěvek č. 107

2landrover: tak tyhle souvislosti bych moc dohromady nedaval. to mi pride trochu jak od svedku jehovovych.......
2jaagermeistr: ale tohle co ja vim tady nikdo nezpochybnuje. ja osobne sem presvedcenej ze az zemru tak nebude nic. ale to se stejne jednou dozvym...............

Old Post 19-05-2005 v 12:33 PM
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

citace:
Původní příspěvek od jaagermeister
A co takhle přiznat si, že smrtí pro nás všechno končí. Že po smrti už nic není?

tak tipické.

Old Post 19-05-2005 v 12:43 PM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

.............. Příspěvek č. 109

2shotone: ty si uz davno mrtvej. je jasny ze ma kazdej svuj nazor. predpokladam ze ty taky. ale ten sis nejak musel vytvorit. tohle je jenom diskuse. to nema nikomu nazory vyvracet. je mi jedno ze tebe nezajima co se s tebou stane. a jak tenhle svet funguje. ale jak vydis tak par lidi jo. tak se sem neser kdyz nemas zadnej smysluplnej prispevek.
i kdyz. taky nazor.

Old Post 19-05-2005 v 16:13 PM
Sniper2
Nový Člen

Karma uživatele Sniper2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Zivot je jen matrix,ne vazne,asi na tom neco bude proc tu jsme,ale urcite nas nestvoril buh,spis nekdo jinej,mozna mimozemstani.

Hodie animi mostri, postridie orbis

100001 1101001 1110100 1110101 1110010 1110101 100000 1010100 11001100 1000001 1001010 1100001 1101110 1101001

Old Post 19-05-2005 v 16:39 PM
Sniper2 je offline   Profil uživatele Sniper2   Find more posts by Sniper2   Foto galerie člena Sniper2   Click here to Send Sniper2 a Private Message   Add Sniper2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

povedala stara baba dole v dedine ze ta vsechna pravda lezi ve vine.

Old Post 19-05-2005 v 16:51 PM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Příspěvek č. 112

Souhlasím se vším, co bylo řečeno. Po smrti nebude nic. Nic je všechno. Hurá!!

Old Post 20-05-2005 v 06:55 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás