Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 CAESAR: Klidně si tvrď co chceš.. Máš pravdu v tom, že v této věci se nelze dobrat výsledku. Stále budou "nevěřící" a "věřící", stále se budou "handrkovat o lýzátko" a podle mne možná věčně...
Díky, Kolumbijče :-)
To Caesar: Zjevení Jana. Zajimavý téma. Víš něco o kabale? Jako celá Bible i s tímto je zajímavý, že když to čte 10 lidí, každý čte to samé, ale každý v tom vidí něco jinýho.Totéž lze říct i o Koránu, Bhagavad-Gítě a dalších písmech :-)
Původně jsem chtěl taky napsat něco jako závěr, ale tahle debata je zajímavá, takže je ještě brzy...
Samozřejmě existují věřící i nevěřící. Každý dělá to, co je pro něho v daném okamžiku nejlepší (nebo o čem si myslí, že to je nejlepší). Já nevím, co to je, ale věřím mu. Můj bůh jde přede mnou a stará se o to, co budu potřebovat. Proto nikdy nemám ničeho málo, a hlavně, nemám žádný strach a to si myslím moc lidí říct nemůže.
Zajímavý stránky jsou www.pravda.kvalitne.cz ale netvrdím, že je to pravda. Mějte se, smějte se!
o kabale toho moc neviem, nedostal som sa totiz k prekladom povodnych textov, len kadejake tie moderne omacky a vysvetlenia. mozes mi prosim kde mozem zohnat preklady povodnych textov? dakujem.
este k tomu bohu, problem v tom preco kazdy o nom nehovori ako o bohu, ale vseliako inac, je preto ze ludia si vacsinou predstavuju boha ako stareho sediveho dedka, ktory sedi kdesi na oblacku... predpokladam, ze vsetci dokonca aj sinuhet veri v existenciu dakeho vysiieho principu(ja ho volam boh). aleob sa mylim?
kdo to na tej stranke napisal? precital som si par riadkov a zhoduju sa s mojim presvedcenim
Já nevím, říká si Štěstíčko a taky si myslím, že z těch, kdo něco tvrdí má velký díl pravdy, ne-li největší. nesmíš ale zapomenout, že je to pouze energetický model. Totéž tvrdí všechny ostatní náboženství, nauky a dogmata, jen to tam musíš chtít najít... Kdo z boha je, slovo boží slyší, že :-))
Víš, touhle otázkou se zabývám už docela dlouho. Byl jsem buddhista, křesťan, ateista, esoterik a kdovíco všechno. Teď jsem ve stadiu, že už to neřeším. V mojí hlavě je několik archetypů (není to správný slovo) - rozum (řeší, je-li to možné nebo ne, používá paměť), ego (idea o tom jak se mám dobře. Neřeší,je-li to možné, ale jen jestli to chci a je-li to pro mne dobré. Používá fantazii), mysl (je klidná nebo neklidná podle toho nakolik je akční :-) ego a nakolik to dokážu a chci zrovna ovlivnit), v prostředí mysli se projevuje vůle. Nevím přesně co ji spouští, (často ego, zřídka rozum), ale je nejsilnější, protože je-li spuštěna, dokáže cokoliv...
Ani jeden z těchto archetypů nejsem já - nedokážu se s ním ztotožnit. Jsem nad tím vším a vše to vnímám jako iluzi, klam. Ale co jsem já? Řekl bych, že tady někde jdu k Bohu (nebo tomu, co za něho považuji). Ono když se pak člověk zeptá, je ticho. Ale ani to ticho není konec. Je to šrumec být nevědomý, mezi tím je ticho a pak je taky šrumec, ale tam ještě nejsem. Bůh je tohle všechno, a hlavně je to fuk :-)
Doufám, že to jde pochopit, jednodušeji to napsat neumím
Ja osobne verim v boha lebo verim aj v spravodlivost,vela ludi rozprava o poslednom sude kde budes sudeny za tvoje pozemske ciny no newim.Vsimli ste si ze na svete sa f poslednom case stavaju obrovske tragedie ako napr Tsunami,zaplavi,hurikany, a ine katastrofy mozme to brat ako dosledok toho ze si nevazime svoju vlastnu zem,(globalne oteplovanie el nino) no mali by sme si uvedomit ze my vytvarame podmienky ci uz prirodne alebo zivotne pre tych co pridu po nas.Vela ludi je zaslepenych svojou vlastnou existenciou a to nespeje k dobru.Verte tomu ze ak Boh existuje urcite nieje na nas hrdy...PEACE...
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
2landrover: tak tyhle souvislosti bych moc dohromady nedaval. to mi pride trochu jak od svedku jehovovych.......
2jaagermeistr: ale tohle co ja vim tady nikdo nezpochybnuje. ja osobne sem presvedcenej ze az zemru tak nebude nic. ale to se stejne jednou dozvym...............
2shotone: ty si uz davno mrtvej. je jasny ze ma kazdej svuj nazor. predpokladam ze ty taky. ale ten sis nejak musel vytvorit. tohle je jenom diskuse. to nema nikomu nazory vyvracet. je mi jedno ze tebe nezajima co se s tebou stane. a jak tenhle svet funguje. ale jak vydis tak par lidi jo. tak se sem neser kdyz nemas zadnej smysluplnej prispevek.
i kdyz. taky nazor.