Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdareq, celkem slušný téma, když jsem se dobral od začátku až sem... V životě jde bez hulení zvládnout vše a to co nejde, to musí člověk stejně překousnout,...Mno ale s hulením? Spoustu věcí člověk může prožít emotivněji a procítěněji... Rád jedu na Šumavu na ryba po rybách si dám s kámošem brko a koukám na vodu, obecně vzato jako rybář u každý řeky hulim rád a pak sleduju vodu, jak běží podobně jako náš život. Spálenej jak paprika taky rád posloucham muziku.( K této pozn. Jednou jsme s kámošem jeli v Praze z Bohnic na Holešárnou, to ještě nebylo prodloužený metro a to by jste nevěřili, jakej karosa má zvuk....tutututuutututu...byli jsme úplně na kaši), jinak jsou i věci z druhý strany života, třeba po smrti jednoho kluka z naší party,...jsme po pohřbu obešli naše nejoblíbenější místa a vždy dali pár prdů z nostalgie.
Baví mě bejt zhulenej v bazénu, jízda tobogánem pod vlivem THC je supr A hrát Kula World na PSX, to je potom pravej požitek z hraní, když objevujete nový dimenze
Původní příspěvek od p4rk3r Baví mě bejt zhulenej v bazénu, jízda tobogánem pod vlivem THC je supr A hrát Kula World na PSX, to je potom pravej požitek z hraní, když objevujete nový dimenze
jeeje kula world sem hraval deset let zpatky a porad mam na nej moc krasny vzpominky
tak si neumím bez brčka představit, že bych vydržel večerní přesčasy s notebookem ve vifi baru (přes den v práci nehulím). po večerech pod vlivem THC vymyslím nejlepčí věci (interierový design). hodně mi pomáhá...