Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já osobně bych od Sensi čekal stabilitu. Nějaké zlé jazyky říkaly, že do nefeminizovaných semínek dávaj pět feminizovaných a pět vybíraných samců, že se to dá nějak poznat. No nevím, možná kec, každopádně u Jamaicy se minimálně u jednoho samce sekly:p.
Jde o to, že i levnější banky stojí zato. Opravdu hodně mě překvapila už zmiňovaná Budha seeds. Kytky celkem velký a když pálku zmáčkneš prstem, zbavuješ se pryskyřice a jejího aroma z toho prstu celé odpoledne.
Když mrkneš na Grower, tak nepatří mezi nejprofláklejší banky. Loni sem od nich jel skunk#1 a dobrý hulení. Jsou to ty levnější semena, z druhý strany toho nebylo zrovna moc a zhulovalo to spíš přiměřeně.
Ale Jack Flash je asi jinde, tak přeju velkou úrodu a hodně kvalitních řezů.
Zdar!
Tak sem rozjel Afghan #1 regular, z 10 semen 9 prcků venku, jen doufám že bude dost samic ať je z čeho vybírat
Jinak Jack Flash vypadá slibně!
Edit: tak už vylez desátej Afghán, takže stoprocentní klíčivost!
Čaute tak ja mám zmiešané pocity..
Skunk č1....feminized 5ks-klíčivosť mizerná..za 4dni sú vonku 2kúsky(tera už tretie..pardooon),kurňa nechápem.Čím je to "značkovejšie" tým je to horšie..
White russian od kamoša 5ks- za 2dni 5/5 vonku
zkusil jsem poprve skunk 1 fem 2y 5ks a do 4 dnu vylezly vsechny hlina tma optimalni vlhkost jedno bylo posekane a o dva dny pozdeji ale uz jede taky a brzo je dozene
zdravim lidi objednal jsem si od sensi seeds skunk kush 10ks fem. poslal jsem love obalkou,nevíte jak dlouho trvá než jim to příjde?? v žádným grow shopu jsem tenhle model nenašel tak jsem to objednal přímo od sensi.
ja mel od sensi ww,wd,pp, fse feminizovane a vzdycky vylezli vsechny.ted jsem zkusil dutch a abych pravdu rekl,taky vylezou skoro vsechny9¨/10 ale ty seminka jsou o proti sensi takove prtavee.mel sem moznost srovnat power plant od sensi a od dutche,sensi jasne lepsi,kytky vetsi pevnejsi.
Původní příspěvek od mott došel mi Indoor mix, 40 semen.
Klíčení - polovina rockwool kostky, polovina toalet. papír nebělený (chlor atd.). Teplota cca 25°C. Udržováno v rozumné míře vlhkosti, RW na světle, toal. pap. ve tmě. Rozdíly žádné.
Výsledky (bída) do 14 dní:
25 semen ani nepuklo
10 semen puklo, klíčky se zasekly a uhnily
5 semen vyrostlo v kytí...
Jaké máte zkušenosti vy se Sensi??
hele Sensi sou komercni a proto maj taky astronomicky ceny a ne proto ze sou nak extra dobry.Doporucuju Mr.Nice ikdyz je teda dost limitovanej a teda nedela feminizovany,protoze rika ze je to pro liny growery
ja sem ted sadil feminized mix - 5 semen sem zasadil - jedno nevyklicilo, jedno puklo, ale nevzeslo a z jednoho se mi podaril mutant - zbytek je fajn. Na to, ze jsem dal za 20 seminek 700,- jsem spokojen. A hlavne se tu nebavte furt o tom kliceni - toto je pouze jedna cast pestovani (ikdyz hodne dulezita). Spise me zajima hotovy produkt, jak bude vypadat.
ad komerce: tohle neni o tom kolik to stoji, ale o tech genech, ktere jsou pouzity. Tady si myslim, ze ma sensi docela pekny vyber ve sve vlastni zahrade a klidne si priplatim. A pokud si kupuju seminka rovnou ze stranek sensiseed a mam problem s klicivosti, tak neni problem jim napsat reklamacni mail a je zde moznost zasilky novych semen, teda alespon takto to prohlasuji na svem foru.
Taky jsem na to chtěl reagovat, ale nechtělo se mi.
Nevím co máte proti Sensiseeds, mám od nich už delší dobu Big Buda, vyselektil jsem si Jacka Flashe, teď selektím Afghani #1 a jsem max spokojenej!
Big Bud, z 10 semen 8 venku a vybíral jsem z šesti samic.
Afgháni #1 z 10 semen 9 rostlin, vybírám ze čtyř samic.
Jack Flash, to jsem měl trochu smůlu, těch bylo 8 z 10 a bohužel jen tři samice, ale nakonec to dopadlo relativně dobře.
A hlavně už ty semínka neklíčím, dávám je rovnou do hlíny.
Tak ať se daří kolegové.