Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto č.1: Takže to vemu odzhora doleva, papírky většinou používím nekonečný ocb, lahoda, mam rád tu dýlku , když si vzpomenu, jaxme kdys slepovali pět smokingů, ale byla to sranda. Pak tu máme tři filmovky, dvoje nůžky, ty vlevo používám pro brka a ty vpravo na lednice . Tady moje oblibena šluknička se zajímavým filtrem (viz foto č.2) s víčkem níže. A tady sem dostal baterkozapík (viz foto č.2). Ještě uprostřed popelník s brčkem a cígama (eh, celkem rád bych přestal s cígama, ale když vysedávam u netu přes noc, tak se to holt neda )Všechno to leží na mym oblíbenym podkladu, ketáku vod jedné holandské fy z holandu v češtině (s přesnym dávkováním všech jejich produktů a infa o nich, speciálně pro můj oblíbený gshop .
Foto č.2: Změna pouze u toho baterkozapíku, menší odklopená část je baterka a ta větší je zapík (takovej s tou spirálou rychle hořící). A pod ní je vidět filtr tý šlukničky.
Jinak drtičku sem si chtěl pořídit, ale nějak sem se na to vysr... Eště tam chybí filtry, používám už dlouho reklamni různejch (většinou e-) gshopů nebo vizitky mý matky . Tak to by bylo vše, sem zvědav na další fotos a infos. Tak uro pacifice
Dovezl sem si z Djerby tyto 3 krasavice, ta největší má cca 90 cm a stála mě 2 flašky vodky (asi po hodině smlouvání :-)), prostřední 1 flašku vodky, ta má cca 50 cm a ta nejmenší (za flašku ferneta) má asi 38 cm. Dohromady mě tedy vyšly asi na 400,- za chlast, což je, myslím, hodně slušná cena. Na "rodinném" fotu jsou ještě zabalené tak, jak sem je koupil. Všechny slouží výtečně a jsem rád, že je mám, platit za ně nehorázné prachy tady u nás je dost nesmyslné, (i když někdo bohužel nemá jinou možnost) a pro ty, co to tady prodávají je to hóóódně moc výdělečná činnost. A taky pěkné svinstvo. Ta nejmenší se dá v Tunisku pořídit tak za stovku, ani ne. Ale za chlast je to lepší
jelikoz jsem ochrance dobrych tradu ak to zase obnovm....a panove a holke prilozte taky jeste zepar sluken..at je nejaka inspiracka..a jinak tato dymka je moooooc stara a moooooc kruta..
Dřív se měl problém se sklenenkama-pac mi vydrzela vzdy tak tejden-asi pred 3 rokama sem se nudil ve skole na praxi a tak sem zhotovil tuto náhražku=>jak řikám mam ji přez 3 roky a vpoho
cest.tak tady vám přihazuju schéma na mojí sklenenou turbínu,to sklo jsme sehnal z Tesly...je to odřezek obrazovky (ten konec,a je krásne rozšířený)...tak
Bratr mi rozeskal karafu u vodní dýmky. No při uklidu podkrový jsem narazil na moc hezkej demižónek .
Ergo: tohle to s toho vzniklo
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Jake je vase nejoblibenejsí nádobičko? abych zacal ja tak moje momentalne nejoblibenejsí je tato vodni dýmka a nejpouživanejsí medena trubicka zmacknuta na jedne strane cvikackama takže plne nahradi sklenenku, vydrži věčnost a pořad nepraská. bohužel ji tu nemam jak dát když ji vyfotim tak s toho nic nebude a když ji naskemuju tak je romazaná.