Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ, ozval se mi zatím Armaggedon... 400W metal! Problém bude s předáním, won je asi na Slovensku...
Takže bych rád uvítal, kdyby mi s tím pomoh´ nějakej tuzemák!
Armaggedon stejnak řízky dostane, to jsme se dohodli, ale horší bude ta distribuce. Třeba poslat poštou wětwe přes hranice už je podle mě wo držku...
Jo a jinak - panáčkové - jsem zkoušel přebytečný listí z kříženců, co jsem ořezal z řízků a bude to zajímavý... Hehe - jsem se normálně začal motat a do sraček! Stav jak hustej špek + cca 3 welký wodky!
jo ten armagedon je na prd je to super typ ale slovák:-)) to je pakec a co kabuto nebo maharsi já pomůžu ale chtělo byto neště alespon dva maníky tak uvidíme
Dneska jsem ty potvůrky zasadil. Měly pekelný kořeny, předtím jsem si jich nějak nevšimnul, většinou jsem na ně koukal dost Hehe!
Na obrázku je popsáno, kdo momentálně kde bydli!
Teď budou baštit tejden kořenovej stimulátor, pak dostanou AH pro růst a přepnout bych je chtěl asi na maximálně 16 dnech 18/6. Teď jim svítí 250W MH a 2x18W Special Bio.
Do měsíce by pak podle mě měly bejt nový řízky z původních kytek, který nechám zakořenit a předám je pak Kabutovi!
Podle preflowers se máme myslím na co těšit a ještě bude i ta Maharsiho G13 (poslední obrázek – řízek si už jede jako by se wenku nechumelilo a že tam kua chumelí!)
Mějte se, další zpravodajství bude, až zas UdL unikne ze spárů Cinderelly 99!!!
Co se událo nového… Udělal jsem řízky pro KABUTA, takže tak do 14 dnů bych mu je předal.
Dostane:
2x Federation Romulan x Orange Crush x G13
2x G13 Black Widow x Blue Widow (Flowerman)
1x G13 – Maharsi pheno
2x STL x P99 (Flowerman)
Jelikož jsem ty kytky potřeboval trochu prořezat, udělal jsem řízky navíc. Pro dalšího zájemce, kterej by byl ochoten je dál dočasně zpracovat podobně jako KABUTO, bych tu mohl mít:
1x Federation Romulan x Orange Crush x G13
2x Black Widow x Blue Widow
2x STL x P99
Zbytek bych případně na požádání dodal později…
Jinak jsem dneska přepnul na 12/12, takže uvidíme, kolik tam bude koulařů ... Vegetativní fáze trvala 17 dní, všechny řízky se chytly, některý líp, některý hůř… Počítám, že teď se tak na 3 tejdny zblázněj a vylítnou a pak ukážou pohlaví…
Celkem se potvůrky rozjely, prawda!!! Za ten tejden docela povylítly, trošku jsem některejm zastřihnul perka, protože to už začalo stínit a po předchozí experimentální džungli s Cinderellou 99 jsem se zase rozhodl rychle navrátit ke svým oblíbeným výletům do skříně s nůžkama w ruce! Zastřihoval jsem zatím jen čepele listů (jako při 2. indooru s A11xMTF)…
G13 kříženci jedou fantasticky! To je dobrá zpráva. Špatná je, že tam je jeden koulař! Druhá kytka z odrůdy G13 Black Widow x Blue Widow je podle všeho samec… (foto 3). Takže šlechtitelé a křižitelé - buďte we střehu!
Jinak to jede super, kříženci jedou kultivovaně (na rozdíl od Bahia Black Head – tu zvýšená vzrůstová aktivita stála vršek!), hlavně FRxOCxG13 (už ukázalA pre-flowers) . Tahle odrůda bude menšího vzrůstu, hodně hustý patra, podle mě to bude indoor lahůdka. Uvidíme, jaxe ukáže během dalších dvou měsíců!
Jsem tu s fotečkama. První je jasná samička Federation Romulan x Orange Crush x G13! Jsou tam vidět i pre-flowers! Můžete si wšimnout, že oproti těm zadním (Orange Bud a Bahia Black Head) se drží hodně při zemi a dělá hodně hustý patýrka. Celkově vypadá pěkně macatě, jedna z nejlepších kytek, co jsem zatím doma ve skříni měl! Fakt kultiwovaná mrška! Jo - wedle už je vidět kráter po G13 Black Widow x Blue Widow 02!
Foto nr. 2 je G13 Black Widow x Blue Widow, označení 01. Taky samice. Roste o trošku rychleji než její sestřička, ale třeba na Bahii Black Head rozhodně nemá (ta trochu růstem připomíná Cinderellu a začíná mě to děsit!)…
Třetí foto je z G13BWxBW 01, kde je vidět detail pre-flowers!
Jinak řízky pro Kabuta si jen chrochtaj, takže se těšte! Už se to blíží!
Novinky: řízky už nemám doma! Jsou u Kabuta! Ještě neměly kořínky, ale vypadaly dost f poho… Podle toho, co jsem od pana K. dostal, se u něj budou mít na 100 % moc dobře! Dostal všechny řízky, co jsem předtím dělal. Samci jsou G13BWxBlueW 02 a asi i STLxP99_02 (upřesním). Kytka FRxOCxG13_02 je ještě nerozpoznaná!!! Takže první, kdo ji pojede, by moh´ informovat!
Ve skříňce dneska poyede 15. den 12/12. Kytky už začínaj dělat paličky! Trošku zloběj s vejškou Orange Bud a Bahia Black Head, musel jsem je seznámit s kolínkama! Hlavní stonek od Bahie zkouším nawést na místo, kde předtím wegetil samec G13BWxBlueW… Docela sci-fi kytka, ale daří se!
Federation Romulan x Orange Crush x G13 je jednoznačně nejhezčejší kytka, co jsem tam zatím měl… Macatá mrška! Uvidíme, jak bude makat!