Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny kvasinkare, uz se na to ptal nekdo na predesly strance ale odpoved sem nenasel - jak ty svine na noc vypnete? a neni teda jedina moznost elektroventil+lahev co2, ventil s flaskou kvasnic je asi blbost. hm tak to vidim ja a proto sem ty kvasnice neskousel- kuli nocni fazi
Co myslite kdybych vytvarel CO2 pomoci plynove bomby? prez rezim noci bych nechal decentne sycet plyn. bombu se zapalenym plamenem, horenim prece CO2 vznika, nevic by byla skrinka i lepe zateplena. Prodavaji se takove stiti pro odraz tepla o prumeru cca 25cm, Takle by se "zaplacly" dve mouchy jednou ranou: CO2 + teplo, v hure zateplenejch mistnostech.
Urcite by CO2 nebylo moc, ale kdyz si spocitate tak by bomba za 300 vydrzela sycet kazdej den po 6ti hodinach dobrejch 20 dni. + K tomu dat treba jeste jiz zmin. kvasinky:-)
Napadlo mě co takhle nalejt do zvlhčovačky sodovku pak to na ně jen fučet.... při květu je to nepoužitelný, ale v růstu by to určitě špatný nebylo... :-)
Jak to tady tak čtu, tak hasiči budou mít asi dost práce :-D Pánové trošku opatrnosti s těma bombama by neškodilo....bouchající plyn není určitě nic pěkného........kazdopádně....jak to je s tím sycením....může se sytit i v květu ? A když sytit tak v noci nebo ve dne.....už bych si konečně přečetl něco od někoho , kdo s tím má nějakou zkušenost, a né pořád: Sytit nesytit, bomba, ne ocet, ne kvasinky.,....napiste nekdo kdo to ma vyskousené.....já sem si tedka zrovna postavil system SODA x Ocet a mám kytky na qětu ,tak by mě zajimalo, jestli to má vůbec nějaký význam..,.thx
koukam že fundované odpovědi se asi nedečkáme, tak sem si dneska nechal naplnit hasičák co2 za 300kč. hned po práci sem to tam napral, takže za par dnu dam vědet jestli to funguje, zatial.
inak uz som videl CO2 tabletky co si mozete kupit za 20 sk jednu tabletku, a ta sa riedy s vodou a postrekava sa na listy , moze sa s nou aj polievat , a jako to je s tym octom a sodou , aka soda? soda bykarbona ?
No a jak by fungovalo CO2 (vyrobeny pomoci octu a sody), kdybych ho poustel do zivnyho roztoku v dripu? Pocitam, ze asi dobre. =o)
Jen nevim jestli to ma v kvetovy fazi jeste smysl...
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...