Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to ano, nemaliby nas vodiť za nos... mno dobre ale hadam nepojdem do brna kvoli hnojkám,... maju otvorene ci nie????? by som zaplatil hned na mieste ak tam teda tie hnojky maju...
Sú to zmrti, objednával som veci a mesiac nič ani odpoveĎ NA posraný mejl. fon nikto nebere alebo ma zruší. Sú to cocoti strašný, ktorý to majú husto v pixi. Srať na nich!!!
postovne sa rata na kila takze ked si objednas neake hnojivo tak to hnojivo ma aj neaku vahu a dos velku vahu a to uz je neaky masaker mam stim skusenosti takze viem ako to chdi.chod teda vlakom je to blizko u stanice.a vela sa dozvies od predavacov ale ti sam musis vedet co je pre teba najlepsie.
Cus growery Tak odkazy uz dako nefunguju asi skrachovali nevim ja nist.. hhee... ale zato je dalsi SK Growshop www.biobotanik.sk Tak skusenosty ziadne,,, ale na jar im hadam dam zarobit, ked budem hnojky objednavat... Ale tie ceny by mohli byt aj nizsie, sak sme na slovensku - plati nizke penazi malo...