Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asgaroth ... cav kamo to uz tej havede tam mas celkom slusne ... tiez by som povedal, ze su to svilusky.. ale pozeram na nete fotky, ze tie trasnenky/strapky zanechavaju podobne cucance na listoch.. no su ovela vacsie a cierne tie potvorky .. to by si zbadal na listoch urcite ..
svilusky su malicke a volnym okom sa lahko prehliadnu .. tie cucance ale z hora su jasne hned .. no ale aby som sa dostal k tomu co som vlastne chcel .. .. je ich vela.. tak by som radil otrhat najviac napadnute listy aby si ich zbrzdil .. ak ich nechas takto, tak za tie 2 tyzdne (mozno budu potrebovat dozrievat aj dlhsie) co mas do konca natahaju tie svilusky take huste "pavuciny" .. a to ti poviem vobec nieje pekny pohlad .. look https://learngrowingmarijuana.com/s...weed-flowering/
ja som par kuskov tej havede uz odchytil vo vsetkych fazach vyvoja - od malych bezkridlych bledo zltych az po tie male okridlene cierne mozno sa tam nastahovali aj tie svilusky, ale pavuciny som si zatial nikde nevsimol...
no co uz, toto som extremne podcenil, za kazdu cenu som sa snazil vyhnut chemii - par krat som to strekol len canna curom...snad to preziju bez vacsej ujmy...
psyweed - asi to zacnem trosku rosit, momentalne sa mi vlhkost pohybuje do 45%, s tou sirou to radsej skusat nebudem ako poznam moje schopnosti tak by som neprezil ani ja ja som absolutny zaciatocnik, teda minuly rok som si prvy krat vonku vypestoval take zakrsky a samozrejme z mojej lenivosti som kvetinace nevydenzifikoval len som z nich vysypal substrat a dal novy a je pravda ze cca mesiac boli vonku a az potom som kupil stan...chyba im snad tych 10 dni tak to snad vydrzi, nabuduce budem pedantnejsi...
psyweed: díky dám teď dle dávkování 2ml/L a pak preventivně jednou týdně 1ml/L pro jistotu. Myslím si, že přebytek pod ledkama nehrozí. btw: activera? K+
na fotce to není tak dobře vidět, ale listy žloutnou (od spodu) a jsou na nich hnědý tečky, který se většinou začínají dělat od středu.
Svilušky to nejsou, zespodu na listech nic není.
Původní příspěvek od asgaroth ja som par kuskov tej havede uz odchytil vo vsetkych fazach vyvoja - od malych bezkridlych bledo zltych az po tie male okridlene cierne mozno sa tam nastahovali aj tie svilusky, ale pavuciny som si zatial nikde nevsimol...
no co uz, toto som extremne podcenil, za kazdu cenu som sa snazil vyhnut chemii - par krat som to strekol len canna curom...snad to preziju bez vacsej ujmy...
Stoji to sice nejake penize, ale na druhou stranu mi to udelalo i krasne zelene listy a od pohledu to kytkam svedci. A po sviluskach na kytkach v indooru i outdooru ani pamatky 👌🏻
googlil jsem, a vypadá to, že by to mohlo být tímhle - hnojil jsem kristalonem a možná víc, než bylo potřeba. Navíc jsem zalíval spíš míň než víc, takže spodem vody moc nevyteklo, na déšť jsem kytky schovával. A tak je to teď zasolený a ta kytka z půdy nemůže brát živiny, a tak požírá sebe sama, a tím chrání listky okolo míst, kde se budou dělat pálky. Dává to smysl? Nutrient lockout.
Tak jsem to pořádně prolil čistou dešťovkou (tou zalívám normálně), měřil jsem PH výtoku a bylo okolo 7, tak jsem do 4 litrů vody dal lžíci a něco octu, aby se to PH trochu srazilo a bylo okolo 6.
Koupil jsem alga bloom a malý balení alga grow, a malej calmag. Teď to nechám proschnout, a pak po malých dávkách zkusím přidat nějaký živiny.
myslíte, že to dává smysl? budu rád za jakýkoliv postřehy a tady
Jundr9 -- za me kytky maj hlad .. Nedostatek skoro vseho bych rek.. A kristalon na weed ? co to je.... Neznam :-D. A ano za me to smysl dava..zhruba.. At se dari
googlil jsem, a vypadá to, že by to mohlo být tímhle - hnojil jsem kristalonem a možná víc, než bylo potřeba. Navíc jsem zalíval spíš míň než víc, takže spodem vody moc nevyteklo, na déšť jsem kytky schovával. A tak je to teď zasolený a ta kytka z půdy nemůže brát živiny, a tak požírá sebe sama, a tím chrání listky okolo míst, kde se budou dělat pálky. Dává to smysl? Nutrient lockout.
Tak jsem to pořádně prolil čistou dešťovkou (tou zalívám normálně), měřil jsem PH výtoku a bylo okolo 7, tak jsem do 4 litrů vody dal lžíci a něco octu, aby se to PH trochu srazilo a bylo okolo 6.
Koupil jsem alga bloom a malý balení alga grow, a malej calmag. Teď to nechám proschnout, a pak po malých dávkách zkusím přidat nějaký živiny.
myslíte, že to dává smysl? budu rád za jakýkoliv postřehy a tady
Jj, ten kristalon je na kkt, ale někde píšeš, ze jsi nějaký hnojky dokoupil, tak to ponhnoj tím a uvidíš. Nebo jak píše ZOO68, dej jim postrik s hnojivem a uvidíš co ty listy. Každopádně jeden rok jsem to měl podobný a bylo to určitě tím krystalonem, v té době jsem myslel, ze jim to bude stacit😀. Hodně štěstí a měj se.....23
edit: teď jsem to četl, tak být tebou dokoupim nějaký lepší hnojivo a podle me mas po problému.
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23