Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejvetsi bomba (momba ?), je stara sepultura s maxem cavalerou a soulfly. jinak nej cd je pro me zrovna BENEATH THE REMAINS od Sepultury. to je nejvetsi momba. narez v kazdy note. ale zacinal sem na hip hopu, to uz je davno, pak sem zacal zrat punk no a ted se uz peknou dobu placam v tvrdsich zalezitostech, nejvic mam rad asi H-C.
já jsem pro Rise Against,Chemical Romance a takovýhle záležitosti...:-)
ale to poslouchám,jen když na to mám fakt chuť..většinou,když mi je docela jedno co hraje,tak pouštím punk,rock,hipec nebo techno..jsem hold tak nějak na všechno
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Mommentálně The Best of Latin American: Music from BOLIVIA - PERU - ECUADOR. Z Levných knih za 49,-, ale stojí za víc Poznáte podle indiána v epesním klobouku a s píšťaličkou.
Muzu poslouchat vsechno,ale vzdycky si budu stat za reggae..to je hudba na miste...neni nic lepsoiho nezli si lezet na plazi...popijet kosove mleko a ubalit si nejakeho tlusteho speka...hmmm
ska,reggae, rocksteady kdykoliv a čím víc tim líp
jinak když je nálada tak dub, jungle, jazz....
v nouzi i hip hop(oldschool-De La Soul.....)
atd atd atd .........
já žiju hiphopem!!!!!V noci štrýt a wlak!!!a přes den špeky!!Všechny co dělaj hiphop disciplínZZ těm posílám respekt,.,.at už maluju, repujou ,breakujoUU
no tak já můžu předevšim Nirvanu,jinak metal,punk,sem tam i techno,ale na to musim mít náladu.jinak reggae je pohodička,takový uklidňující..no a český ska!!!
Jo koukám že je tady dost těch co jedou hipec.tak já se přidám.Hopec je fakt w poho,ale poslední dobou sem si k tomu přidal punk.Ale ne takowej ten nejtwrdší já radši punkrock,neopunk a popunk.tak se mějta zdarec
ja pocuvam PUNK! ziadne komercne sracky... jednoducho brutal spinavy nadupany smradlavy punk hardcore grind crust mincecore thrash anarchia bordel prosto to co sa nikomu nepaci ale viem sa bavit snad na vsetko co nie je americky komercny ideal... tunaka v nasom meste si mi pankaci rozumieme s kazdym kto je proti fasistom.
-Punkárny-P.S., Welkej tvrdej Márvin, Dead Kennedys, Houba, Sex pistols, Načo názov, HT, Davová psychóza, F.P.B.
-Skáčka a reggae-SKA-P, Akurat, Bob Marley, Polemic, 8.6 Crew
-A ten zbytek-Chiki liki tua, Už jsme doma, Rage against the machine, Wohnout, ...
Je toho spousta, mám období, kdy poslouchám tohle víc a támhleto míň...podle náladičky
Občas je mi trochu líto těch lidí, kteří ve své jednoduchosti přijímají jen tu hudbu, která se na nás valý každým dnem z televize, rádia...je přece tolik krásné muziky na světě...ale každý podle svého gusta že ano