Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no neviem ci je to az take brutalne ale toto leto ked som bola na pohode som pekne vykurena zavolala mame a asi desat minut som jej v kuse hovorila "tak to ti teraz nemozem povedat" ale najviac sa mi pacil stavik ked som bola v animovanom filme- vsetci boli taki farebni :-)
Původní příspěvek od Nastyan Jednou sem sel s kamosema na takovou vopustenou zastavku na brko. Pád 2. brku tam prijeli benga, z prej tam zapomneli nakej chlap, nebo co. Žádný kamos, jak byl zhulenej, tak si ani nevsim, z na nem kamenná zdobená sedadla. Hroznej srumec. Pro sme este pak dostali pochvalu, ze sme se sekněte nic neudelali. :kuřák:
tak tohle byl momentalne muj nejdrsnejsi zazitek po huleni
to jsem fakt nedal..po precteni sem se zacal 10 min nepretrzite chlamat a vubec nevim proc ,no asi proto,ze jsem totalne v p..i ..proste cool zazitek!
minuly piatok som zazil svoje prve haluze. po troch pukoch som kazdu chvilu pcul ako sa ku mne plizi had. potom sme si sli s kamosom sadnut na lavicku (asi tak 200m). zdalo sa mi, ze uz ideme aspon hodinu a potom mi doslo, ze cesta je beziaci pas . dostali sme sa na lavicku a ja som zrazu nemohol otvorit oci. snazil som sa jak blby ale jednoducho to neslo. zrazu so mnou zatriasol kamos a mna skoro j_blo (ale aspon sa mi otvorili oci). na to som pocul velryby, tak som si povedal, ze asi budu hned za kopcom, ked ich tak dobre pocujem. zdalo sa mi, ze okolo presiel kamion. potom sme sli na autobusovu zastavku. opat som bol v tom, ze ideme aspon hodinu (150metrov). Na zastavke som zabudol rozpravat. aj ked som chcel nieco povedat, nevedel som ako - hovorit proste neslo (az asi tak po minute). hned na to sa mi zacala vysmievat znacka STOP. to uz je problem, hovorim si, kam to spejeme, este aj blba znacka sa mi smeje. a nie len ona ale potom uz aj kopka snehu a rodina ihlicnanov. potom pozriem do dialky na cestu a tam metrakovy mrtvy potkan. najzarazujucejsie bolo, ze ludia si chodili okolo akoby nic. skoncilo to tym, ze sa zo mna stala hodinka. zacal som sekavo krutit hlavou ako sekundovka. ked uz som bol hodinkou, tak hovorim kamosovi nech sa pozrie kolko je hodin, ci som dobre nastaveny. a to bola posledna haluz v ten den
Lepsi je kdyz ses zhulenej tak jit za svou markou a v nejlepsim snou s*k*t ...nebo poslouchat hudbu nebo hrat nejaky parby ...hey you! Schodnem se na to,ze kdyz ses v jinym stavu,ze vsechno co delas,jis,slysis,vidis nebo citis je cool !! Jiny stavy sou sqely,ale gumuje ti to mozek a podle me tohle je hafo spatny a proto hulim od jedny doby jen kdyz je nejaka party,parby nebo kdyz chcu rict marce,ze snou chcu s*k*t ...jinak sem jednu dobu (delsi) hulil porad do kola: vzbudim se a sem zhulenej ...jdu spat a sem zhulenej. Prosne treba takle to jelo dyl ...no,ale to mate jedno. Jinak..znate to,ze kdyz nekdy dete hulit pozde vecer a pat dete spat,ze se probudite zhulej?! Sila jak prase
jinak hulte !!..( aspon budu nejchytrejsi z Vas )
..by clex
Nejhorsich zazitku mam spoustu. Jeden z nedavne doby: jsem s kamosema v hospe zhulenej na sracku, ze nedokazu ani mluvit. Jdu na pokoj, ze to radsi zaspim a kdyz lezu do postele-zvonek. Jdu otevrit a tam stoji buchta jak svin, ze jsem si s ni domluvil schuzku a jestli muze dal. No a ja jsem nevedel jak se rekne jo-total masakr.
Totiz jak tak ctu Accipiterej prispevek tak sem si vzpomel na jeden brutalni zazitek,ale nebyl sem zhulenej,ale vozralej...normalka jedem s kamosama na prazdniny do Italie a sme v centrum mesta a dem se vozrat...normalne sem nalitej jak svina ne...jdeme zpatky do hotelu a ja du du du a pak hodim hubu na zem a nemu zvtat...normalne ja zapomel chodit tak tam v 23:3? lezim na zemi a kamosi dou dal pak za 5minut pridou zpatky a rikaj: Vztavej vole!! A ja na ne,ze nemuzu vztat... tak me odnesli az do hotelu
Sme byli jednou s kamosem u nej na chate a byla nam tam kosa, tak sme si chteli zatopit. Chvilku to horelo a prisla chvilka na speka, toho v tomhle pribjehu nemim vynechat. Paradne sme si hulili vo stosest, chvilku sme zapejkaly na bedne a pak to najednou vyhaslo. S kamosem sme na ty zhasli kamna cumneli jak na ducha a pak dostal kamos napad, ze to rozhorime benzinem, tak ja mu na to kejvnul jako ze dobrej napad. Na chvilku si odskocil a asi po pul hodine prisel s kelimkem vod solviny plnej benzinu. Tak sem ho tam hecoval aby to tam konecne nalil, tak uz lil, nejdriv po troskach a kdyz mu v tom kelimku zbylo jeste trochu, tak to tam proste dolil cely. Podpalovacem to zapaloval, byl u toho shrbenej, a nejak to furt nechtelo chytat. Najednou z tech kamen vyslehl takovaj plamen ze to kamose celyho zahalilo, vubec sem ho prez ty plameny nevidel, a ne jako ze bych mnel mit strach, co mu je, ale mnel sem takovej vybuch smychu, ze sem se malem pochcal HAHAHAHAHAHAAH
Jendou jsem s kámošema dělali mlíko, jakmile jsme to vypili jsme si řekli že to je nějaký ojeb tak jsme šli na balkon smotli jsme brčko do hodky nám najelo mlíko všichni šli domu, jsem zustal doma sám a pak někdo zazvonil chtěl jsem jít otevřít šel jsem asi 1minutu ke dveřím nakonec jsem zůstal v koupelně a seděl na pračce a čuměl do zrcadla.
Dveře jsem ten den už neotevřel. Z koupelny jsem šel rovnou chrápat protože jsem byl totalně na sračky
po mlieku: lezal som bezvladne v lese, pristal mi na ruke komar a ja som uz len ako divak mohol citit ako mi prepichuje kozu, ako cuca moju krv, ako sa mu zvascuje brucho ako meni farbu ... bol som z toho dost v prdeli