Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 67 68 69 70 71 »
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 1089

nastyan - hm, to je jasný jako facka, ne?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 08-12-2004 v 10:49 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1090

taky sem to pochopil, hned na prvni precteni ;-)

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 08-12-2004 v 18:51 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=Stardust=-
Nový Člen

Karma uživatele -=Stardust=- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1091

Nejbrutálnější zážitek po hulení ???
sem přišel domů a pustil sem televizi...dávali peříčko-no to byl mazec

Old Post 08-12-2004 v 19:06 PM
-=Stardust=- je offline   Profil uživatele -=Stardust=-   Find more posts by -=Stardust=-   Foto galerie člena -=Stardust=-   Click here to Send -=Stardust=- a Private Message   Add -=Stardust=- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 1092

No jo no, onanie je fakt brutální zážitek po hulení.....

Old Post 08-12-2004 v 19:09 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferien
Nový Člen

Karma uživatele Ferien - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1093

no neviem ci je to az take brutalne ale toto leto ked som bola na pohode som pekne vykurena zavolala mame a asi desat minut som jej v kuse hovorila "tak to ti teraz nemozem povedat" ale najviac sa mi pacil stavik ked som bola v animovanom filme- vsetci boli taki farebni :-)

Old Post 08-12-2004 v 19:18 PM
Ferien je offline   Profil uživatele Ferien   Find more posts by Ferien   Foto galerie člena Ferien   Click here to Send Ferien a Private Message   Add Ferien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1094

citace:
Původní příspěvek od Nastyan
Jednou sem sel s kamosema na takovou vopustenou zastavku na brko. Pád 2. brku tam prijeli benga, z prej tam zapomneli nakej chlap, nebo co. Žádný kamos, jak byl zhulenej, tak si ani nevsim, z na nem kamenná zdobená sedadla. Hroznej srumec. Pro sme este pak dostali pochvalu, ze sme se sekněte nic neudelali. :kuřák:

tak tohle byl momentalne muj nejdrsnejsi zazitek po huleni
to jsem fakt nedal..po precteni sem se zacal 10 min nepretrzite chlamat a vubec nevim proc ,no asi proto,ze jsem totalne v p..i ..proste cool zazitek!

Old Post 08-12-2004 v 19:24 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SaTTaN
Nový Člen

Karma uživatele SaTTaN - 0% Pěstitelská

Pohodička prve haluze Příspěvek č. 1095

minuly piatok som zazil svoje prve haluze. po troch pukoch som kazdu chvilu pcul ako sa ku mne plizi had. potom sme si sli s kamosom sadnut na lavicku (asi tak 200m). zdalo sa mi, ze uz ideme aspon hodinu a potom mi doslo, ze cesta je beziaci pas . dostali sme sa na lavicku a ja som zrazu nemohol otvorit oci. snazil som sa jak blby ale jednoducho to neslo. zrazu so mnou zatriasol kamos a mna skoro j_blo (ale aspon sa mi otvorili oci). na to som pocul velryby, tak som si povedal, ze asi budu hned za kopcom, ked ich tak dobre pocujem. zdalo sa mi, ze okolo presiel kamion. potom sme sli na autobusovu zastavku. opat som bol v tom, ze ideme aspon hodinu (150metrov). Na zastavke som zabudol rozpravat. aj ked som chcel nieco povedat, nevedel som ako - hovorit proste neslo (az asi tak po minute). hned na to sa mi zacala vysmievat znacka STOP. to uz je problem, hovorim si, kam to spejeme, este aj blba znacka sa mi smeje. a nie len ona ale potom uz aj kopka snehu a rodina ihlicnanov. potom pozriem do dialky na cestu a tam metrakovy mrtvy potkan. najzarazujucejsie bolo, ze ludia si chodili okolo akoby nic. skoncilo to tym, ze sa zo mna stala hodinka. zacal som sekavo krutit hlavou ako sekundovka. ked uz som bol hodinkou, tak hovorim kamosovi nech sa pozrie kolko je hodin, ci som dobre nastaveny. a to bola posledna haluz v ten den

uz sa tesim na dalsie

Old Post 09-12-2004 v 14:27 PM
SaTTaN je offline   Profil uživatele SaTTaN   Find more posts by SaTTaN   Foto galerie člena SaTTaN   Click here to Send SaTTaN a Private Message   Add SaTTaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esc.dex
Nový Člen

Karma uživatele esc.dex - 0% Pěstitelská

Obecné sex? Příspěvek č. 1096

Lepsi je kdyz ses zhulenej tak jit za svou markou a v nejlepsim snou s*k*t ...nebo poslouchat hudbu nebo hrat nejaky parby ...hey you! Schodnem se na to,ze kdyz ses v jinym stavu,ze vsechno co delas,jis,slysis,vidis nebo citis je cool !! Jiny stavy sou sqely,ale gumuje ti to mozek a podle me tohle je hafo spatny a proto hulim od jedny doby jen kdyz je nejaka party,parby nebo kdyz chcu rict marce,ze snou chcu s*k*t ...jinak sem jednu dobu (delsi) hulil porad do kola: vzbudim se a sem zhulenej ...jdu spat a sem zhulenej. Prosne treba takle to jelo dyl ...no,ale to mate jedno. Jinak..znate to,ze kdyz nekdy dete hulit pozde vecer a pat dete spat,ze se probudite zhulej?! Sila jak prase
jinak hulte !!..( aspon budu nejchytrejsi z Vas )
..by clex

escape crew by dex ...

Old Post 09-12-2004 v 15:03 PM
esc.dex je offline   Profil uživatele esc.dex   Find more posts by esc.dex   Foto galerie člena esc.dex   Click here to Send esc.dex a Private Message   Add esc.dex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1097

Hochu, hochu tys musel byt zmasteny ... Nebo ne?

Old Post 10-12-2004 v 13:27 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1098

Nejhorsich zazitku mam spoustu. Jeden z nedavne doby: jsem s kamosema v hospe zhulenej na sracku, ze nedokazu ani mluvit. Jdu na pokoj, ze to radsi zaspim a kdyz lezu do postele-zvonek. Jdu otevrit a tam stoji buchta jak svin, ze jsem si s ni domluvil schuzku a jestli muze dal. No a ja jsem nevedel jak se rekne jo-total masakr.

Old Post 10-12-2004 v 13:40 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esc.dex
Nový Člen

Obecné :D Příspěvek č. 1099

byl no ...-tenhle prispevek se mi zda jako spam,ale nevim jak bych ti mel odpovedet ...mail sem mi psat nechce
...by clex

escape crew by dex ...

Old Post 10-12-2004 v 18:57 PM
esc.dex je offline   Profil uživatele esc.dex   Find more posts by esc.dex   Foto galerie člena esc.dex   Click here to Send esc.dex a Private Message   Add esc.dex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esc.dex
Nový Člen

no no no ... Příspěvek č. 1100

Totiz jak tak ctu Accipiterej prispevek tak sem si vzpomel na jeden brutalni zazitek,ale nebyl sem zhulenej,ale vozralej...normalka jedem s kamosama na prazdniny do Italie a sme v centrum mesta a dem se vozrat...normalne sem nalitej jak svina ne...jdeme zpatky do hotelu a ja du du du a pak hodim hubu na zem a nemu zvtat...normalne ja zapomel chodit tak tam v 23:3? lezim na zemi a kamosi dou dal pak za 5minut pridou zpatky a rikaj: Vztavej vole!! A ja na ne,ze nemuzu vztat... tak me odnesli az do hotelu

escape crew by dex ...

Old Post 10-12-2004 v 19:10 PM
Didgeridoo
Nový Člen

Karma uživatele Didgeridoo - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 1101

Sme byli jednou s kamosem u nej na chate a byla nam tam kosa, tak sme si chteli zatopit. Chvilku to horelo a prisla chvilka na speka, toho v tomhle pribjehu nemim vynechat. Paradne sme si hulili vo stosest, chvilku sme zapejkaly na bedne a pak to najednou vyhaslo. S kamosem sme na ty zhasli kamna cumneli jak na ducha a pak dostal kamos napad, ze to rozhorime benzinem, tak ja mu na to kejvnul jako ze dobrej napad. Na chvilku si odskocil a asi po pul hodine prisel s kelimkem vod solviny plnej benzinu. Tak sem ho tam hecoval aby to tam konecne nalil, tak uz lil, nejdriv po troskach a kdyz mu v tom kelimku zbylo jeste trochu, tak to tam proste dolil cely. Podpalovacem to zapaloval, byl u toho shrbenej, a nejak to furt nechtelo chytat. Najednou z tech kamen vyslehl takovaj plamen ze to kamose celyho zahalilo, vubec sem ho prez ty plameny nevidel, a ne jako ze bych mnel mit strach, co mu je, ale mnel sem takovej vybuch smychu, ze sem se malem pochcal HAHAHAHAHAHAAH

Old Post 11-12-2004 v 17:06 PM
Didgeridoo je offline   Profil uživatele Didgeridoo   Find more posts by Didgeridoo   Foto galerie člena Didgeridoo     Add Didgeridoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1102

Didgeridoo: hehehe a jak dopadl?

Old Post 11-12-2004 v 20:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1103

Jendou jsem s kámošema dělali mlíko, jakmile jsme to vypili jsme si řekli že to je nějaký ojeb tak jsme šli na balkon smotli jsme brčko do hodky nám najelo mlíko všichni šli domu, jsem zustal doma sám a pak někdo zazvonil chtěl jsem jít otevřít šel jsem asi 1minutu ke dveřím nakonec jsem zůstal v koupelně a seděl na pračce a čuměl do zrcadla.
Dveře jsem ten den už neotevřel. Z koupelny jsem šel rovnou chrápat protože jsem byl totalně na sračky

Live for Peace

Old Post 11-12-2004 v 21:27 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jagod
Stálý Člen

Karma uživatele jagod - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1104

po mlieku: lezal som bezvladne v lese, pristal mi na ruke komar a ja som uz len ako divak mohol citit ako mi prepichuje kozu, ako cuca moju krv, ako sa mu zvascuje brucho ako meni farbu ... bol som z toho dost v prdeli

Old Post 12-12-2004 v 09:52 AM
jagod je offline   Profil uživatele jagod   Find more posts by jagod   Foto galerie člena jagod   Click here to Send jagod a Private Message   Add jagod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 67 68 69 70 71 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás