Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny,
prosím o pomoc identifikací problému.
Moby dick, 30 dnů v květu 15 dnů na Guano Kalong Květ.
Mám podezření na nedostatek Dusíku, nebo přelití?
Zálivku dávám PH 6,8 -6.7. Každé 3. hnojení (zalévám obden) jsem přidal trochu Guano Kalong růst (pměr 1/3) do zálivky aby neměla nedostatek. Dávám 1,2ml na litr. Přišlo mi že ze začátku měli okvětní lístky zežloutlé konečky, ne spálené.
Je to na jednné kytce, která je hned pod zvlhčovačkou a nebyla nikdy tedy tak suchá jako ostatní. možná došlo bohužel i k přelití.
prosím poraďte.
Pokud by to byl dusík, stačí dát plnou dávku Guana na růst pro zlepšení?
nazdarek komunitto.mam 600w koule 2ks.faze kvet 45den.a mam velkej problem na niektore kytky zacali od spodnych pali usichat.vsetko dodrzuje.ja myslim ze boli napicu klony
Taky se mi objevil menší problem.
začalo to u starších listu.všechnosem otrhal a aplikoval ridomil gold!
ph6.light mix.ec 1.8.třetí týden květ .bohužel se to šíří jako mor....už to začíná přelejzat I na nové listy.
otázka je jasná ....je to plíseň ????
Případně co byste poradily.jestli se to nezastaví tak je to tak do 14 dnů mrtvý ..
Původní příspěvek od kuba Taky se mi objevil menší problem.
začalo to u starších listu.všechnosem otrhal a aplikoval ridomil gold!
ph6.light mix.ec 1.8.třetí týden květ .bohužel se to šíří jako mor....už to začíná přelejzat I na nové listy.
otázka je jasná ....je to plíseň ????
Případně co byste poradily.jestli se to nezastaví tak je to tak do 14 dnů mrtvý ..
Zdarec groweri,dělají se mi hnědé skvrny uprostřed listů-mezi zilkami jsou jakoby nekroticka místa a nemůžu přijít na to,co to způsobuje?zajímavý je,že se to vyskytuje jen na odrude Chronik a jen u největších listů ve vrchní části rostliny.V boxu mám ještě euforii a ta jede nadherne...jedu to v hlíně,svitim 6koulí a hnojiva Bcuzzem podle tabulk,ph cca 6-6,5...teď jsem 25.den v květu.
Zdravim
asi před dvouma týdny se mi na listech outdooru začaly oběvovat hnědé tečky všiml jsem si že se tvoří na žilkách....poté list začne žloutnout a uvadne....pročítal sem různé tready ale nikde jsem nenašel nic stejného...asi neumím hledat prosím poradíte mi? kořeny vypadají v pořádku... hnojil sem terra bloom 2,5ml/l + Pk13/14 0,1ml/l ted jsem toho radši nechal a je to beze zmeny.
Původní příspěvek od kulich22 Zdarec groweri,dělají se mi hnědé skvrny uprostřed listů-mezi zilkami jsou jakoby nekroticka místa a nemůžu přijít na to,co to způsobuje?zajímavý je,že se to vyskytuje jen na odrude Chronik a jen u největších listů ve vrchní části rostliny.V boxu mám ještě euforii a ta jede nadherne...jedu to v hlíně,svitim 6koulí a hnojiva Bcuzzem podle tabulk,ph cca 6-6,5...teď jsem 25.den v květu.
Díky za rady
zdar nemáš tuhle kytku zrovna přímo pod lampou?vypadá to jak vyšisovaný od světla..
To Modelar:zdarec,kytky nemám nějak moc blízko lampy.cca 45-50 cm je vzdálenost od vybojky,kde mám 28C,takže to asi nebude ten problém,ale díky za reakci...napadá ještě někoho jiná příčina?