Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no pokusim se to protáhnout do sklepa, ale doufám že to nebude cejtit až domu protože jedna malá větvička mi zasmrděla celý patro
.. za 1 den to nezplesnivý ne ?
je, kruci ale tak ten sklep je velkej a jsou tam čtvery dveře tak to se tam nebude zas tak táhnout ne ? .. nebo nešel by nějak zmírnit zápach ? třeba to nějak překrýt novinama nebo něco na ten způsob
cus....mam venku jestě nejake kytky (byly sázeny docela pozdě a velikost do 1m) a chci se zeptat když se ted uz najednou tak ochladilo venku jestli ma cenu je nechavat jestě zrat...??....prostě jestli jim ta nizka teplota nějak neublíži a jestli to ma ještě nějakej učinek na kvalitu palic.....popř.jak dlouho je nechat v zemi ještě (a ještě jestli nemate vy zkušenější nějake rady (vychytavky) jak zvýšit kvalitu takhle ke konci pěstovaní nebo po sklizení.....)
Původní příspěvek od Psycholog cus....mam venku jestě nejake kytky (byly sázeny docela pozdě a velikost do 1m) a chci se zeptat když se ted uz najednou tak ochladilo venku jestli ma cenu je nechavat jestě zrat...??....prostě jestli jim ta nizka teplota nějak neublíži a jestli to ma ještě nějakej učinek na kvalitu palic.....popř.jak dlouho je nechat v zemi ještě (a ještě jestli nemate vy zkušenější nějake rady (vychytavky) jak zvýšit kvalitu takhle ke konci pěstovaní nebo po sklizení.....)
Zdar. Chtelo by to videt, jak jsou na tom kytky ted. Kdyztak hod nejaky foto. Ja osobne cekam, co to de (teda pokud to jeste neni dozraly), ale vetsinou me donuti to zkosit plisen.
Co se tyce teplot, tak sem mel venku kytky, i kdyz uz pres noc mrzlo. Pak se jim tusim nedostava fosforu a jdou do fialova. Nerekl bych, ze je to na zavadu kvality, ale jak rikam, pozor na tu plisen. Umi bejt pekne rychla svinucha.
Zdar, djV.
jj máš pravdu ted jak přes noc už mrzlo tak jedna kytka mi normalně najednou zfialověla (listy) to teda ješte nevadi?...ale jinak na nich zadnou plisen zatim nevidim.......a jestli jsou už zralý to nepoznam když v nich nejsou seminka....takže je můžu jestě nechat tejden max.2 ??......tady jsou ty fotky nějaky pro orientaci (co myslis na prvni pohled.......bude to makat )
Původní příspěvek od Psycholog jj máš pravdu ted jak přes noc už mrzlo tak jedna kytka mi normalně najednou zfialověla (listy) to teda ješte nevadi?...ale jinak na nich zadnou plisen zatim nevidim.......a jestli jsou už zralý to nepoznam když v nich nejsou seminka....takže je můžu jestě nechat tejden max.2 ??......tady jsou ty fotky nějaky pro orientaci (co myslis na prvni pohled.......bude to makat )
Čas ještě máš podle mě .. akorád tam vydím že ti tam prolezla pěkná housenka po listech Zfiialovění je normálka, tak akorád reaguje kytka na nižší teploty a vůbec to nevadí .. minulý rok borci měly i zasněžené kytky a v pohodě .. pokud uvydíš hnědnutí, to je že t promrzla, ale pokud není moc - tak pohoda. Navíc to máš u baráku.
Hele od kamoše co se v kytkách nevyzná, mě došla zpráva, že bylo -4 v noci, a že teďka je všude po celý kytce jakoby bílý cosi, bojím se, že je to plíseň..Fotky budou zejtra tak su zvědavej
Ještě doplním že je na noc ukládám do garáže (jsou v kýblu)a přes mokré a vlchké počasí pouštím studený ventilátor,díky tomu asi jen 3malé paličky vzaly za své(plíseň)jinak vypadají zdravě.nicméně to chladno jim už asi moc nedá páč jsem si všiml že kytí už jen tak přežívá,má to cenu je ješte nechávat? Zatím díkas,tady ještě jedna Fruit Spirit
Power Flower minimálně týden až 10 dní,fruit spirit minimálně 14 dní s tím počasím to bude náročné no pokud nebude fest mrznout a pršet tak šance tam je :-)