Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedná se o WW od Dutch passion, na officialních stránkách se píše, až koncem tohoto měsíce. Akorát ty deště a vlhka. z Indooru vím, že je hafo náchylná na plísen..
jak už jsem tady psal, lepší sklidit s otrhanými palicemi od plísně ZRALÝ a zhulovatelný, než to sklidit dřív a nezralý, to ti pak bude trochu k ničemu.
P.S.: sorry,ale s tý fotky výše jsem opravdu vůbec nic nepoznal.Už vůbec né WW.Jak to bylo focený,bych teda rád věděl.Trochu mi to připomělo základku a školní mikroskop.Čím je to nasvícený?
Měj te se a sklízejte včas,ať to pak není moc umrtvovací
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Zdarec).. Vím že je lepší sušit vcelku kořenama nahoře, ale chtěl bych se zeptat jestli je v tom fakt nějaký znatelný rozdíl místo toho abych to třeba nastřihal na větve?.. páč moje kytka je tak 2,6m veliká a nevím jestli se mi vleze na půdu a ani nevím jestli ji tam bude možné vůbec přes celý barák přinéstD
U tak velkých kytek a podle možností to samozřejmě nejde ale pokud to jen trochu jde omyju kořeny vodou a věším komplet kytku kterou mezitím solidně ostříhám
ten dojezd do palic zvedá kvalitu.
To Spronty: Vidím to tak, páč to bych domem asi neprotahl.. A smrděl bych od toho a byl bych od toho zalepený celý.. Ale každopádně uvidím ještě.. Ono by to teoreticky jako mohlo vyjít ta výška na té půdě, ale jestli to výjde, tak jenom taktak.. Ale horší je to tam dostat.. Ale zas na té kytce mám takové 2-3 nalomené větve veliké, co mě drží jen špagát, tak ty třeba odseknu z tama a zbytek zkusím pověsit, aby to bylo aspoň trošku takové menší
To vousac: Zdravím.. Omyt jako jen normálně ve studené vodě?.. Ještě jsem slyšel že se ty kořeně vyvařují ale to dělat nebuduD