Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
psyweed: diky, mam z toho zmiesane pocity... trochu to na koncoch schne, a pritom vyzeraju slabo zelene aj im davam dost mierne davkovanie.... dneska som ich vysprchoval, tak snad sa nejaky zbytcky hnojiva vyplavili.... ale teraz na vecer mi to nedalo a 3/4tinovu davku do litra som im dal ;-). uz nabuduce urcite nie... nech sa trochu preberu... Ale je zaujimave ze len jedna (ak47&northermlight) ostatne dve (critical kush) vyzeraju bezproblemov... mozno tiez trochu uberiem... mozno len reaguju neskorsie..
Diky, ....dufam ze to dokoncim lepsie ako prve... :-)...
no ano je to prehnojene .. moje herecky maju rovnake priznaky a viem na 100%, ze to mam prehnojene lebo najprv sa zacali dvihat len zubky na listoch aj na dotyk su ako tvoje take suchsie a jak som ich este viac prihnojil, tak sa niektore listy stocili hned na druhy den pomaly az do rolky a postupne zacali odumierat spicky .. a ako pise psyweed teraz pozeram, ze aj tie blizny zasychaju .. v hline to ide jak spomaleny film
to co im davas im staci/teda trosku ubrat to este chce a zelensie uz asi fakt nebudu .. tu asi najlepsie plati pravidlo, ze menej je viac .. inak sa ti tam rysuju pekne salamky .. drzim palce
Dalsi problem co vidim ze mas rozne druhy...niektore vychytas ze maju cca rovnake davkovanie a aj sa spravaju rovnako. Problem je ked niektore zeru viac a ine menej, potom musis miesat zvlast pre kazdy druh a tym sa ta starost o nieco zkomplikuje.
Extra k tomu je ze niektora pije viac vody ako druha...skus zdvihat kvetinac aby si vedel odhadnut jak moc je substrat vlhky / suchy. Cize ked ti nastane aj toto, tak este aj v inych intervaloch polievas a behas okolo toho kazdy den
vzdy je lepsie len jeden druh / klony, to ti v 90% zaruci ze mozes vsetky rovnako hnojit. pripadne mat uz overene kombo
Ale chapem ze priestor je maly , druhov nespocet a tuzba skusit nove este vacsia
Hlavne si najdi ten enzym nejaky napr 5l Cannazym je dobry cena/vykon, u Biobizz Activera ale robia len 1l a zvysuju sa davky dost...ku koncu lejes jak vodu teda sa to predrazuje.
Kytky jsou shamani od dutch passion, jsou ve skleníku a vypadají takto (jestli to něčemu pomůže). https://i.ibb.co/T1yCFrF/1.jpg
Předpokládám, že nebude problém koupit chemku proti sviluškám / mšicím a pořádně to vystříkat?
Jinak mám v plánu až bude ještě hezčí počasí dát kytky ven, ve skleníku na ně není místo a přerostly by ho, a ti škůdci jsou nejspíš od tam. Má cenu to stříkat teď, nebo počkat cca ty 2 týdny, hodit ven a pak až stříkat?
Nazdar. Tak pôjdem hneď k veci. Moja slečna (cream karamel auto) je v 28 dni rastu. Asi pred troma dňami som na špičkách spodných listov našiel hnedé fľaky. Mám ju pod led lampou ale dával som ju na pár hodín (4) na slnko. Prv som si myslel že je to spalene od slnka ale už 2 dni to mám iba pod lampou a problém sa zhoršuje. Použitá substrat plagron royal mix, zalievane prevarenou dažďovu vodou, hnojivo som ešte nepridaval keďže by mala byť zem predhnojena na 6 týždňov. Led je zatiaľ 45w za pár dni príde silnejšia. Ak by vedel niekto pomôcť budem rád za každú odpoveď. Vopred ďakujem
Môže to spôsobovať aj priamy ofuk na rastlinu? Pc ventilátor vzdialený asi 10cm od rastliny. Ph tester mi pride za pár dni. Zatiaľ len takáto úvaha ma napadla..
Ahoj, dokázal by někdo prosím poradit, co jim chybí?
hlína
Ec 1.8, Ph 6.5 35 květ
canna terra florest 3ml/l cannboost 4ml/l grotek cal max 2ml/l rhizotonic 0,5ml/l cannazym 2,5ml/l
zdravicko .. je to def. vapnika .. z nejakeho dovodu je tento prvok rastline nedostupny aj ked ho je v podstate dost (v hline,v zalievke) - zablokovany prijem .. moze to sposobovat blbnuce pH , prelievanie alebo slabe zalievanie - nerovnomerná vlhkosť v pôde , príliš vysoké hladiny živín NPK ..
mam v podstate to iste a pripisujem to prehnojeniu .. foto
prehnojenie celkovo sposobi ovela viac a aj tazsie riesitelnych "kaskadovytych" problemov ako nedostatocne hnojenie .. viem to uz davno, stale si to pripominam a ? .. aj tak prehnojim
Cyhlm ... ak ich prelejes teraz len cistou vodou s enzymom, tak mozes ocakavat najprv zhorsenie a az potom sa to zastavi ..
mne sa to stalo druhy krat .. najzelensia rastlina .. vysadene hnojky a dostali vodu s melasou a enzym - vyskocil tento def. vapnika a zastavilo sa to tak ako je to na fotkach zo vcera ..
Zdravím všechny,
jsem nováček na tomto webu, a obracím se na vás s prosbou o pomoci. Mám jednu rostlinu na balkoně, roste dobře, ale pár týdnů se objevily na listech takové malé dírky, spíše kulaté, se žlutým okrajem, nevím, jak se zde přidávají fotky, nějak to asi neumím.
Někdo mi s tím pomůže?
Děkuji
Anam