Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prolil jsem vodou ty kytku co mam na fotkách a naměřil jsem PH 5,6 stejne jako u destilky EC bohužel měřit nemůžu alespon ne dnes nemam na to doma věci ještě bych se chtěl optat jestli tomu nevadí ta LDPE folie celé to radši vyklidím a pokusím se ji celou odstranit jinak PH vody na zálivku a do zvlhčovačky mám 6,2 samozřejmě odstátou ještě jsem dostal typ na power zyme jestli je tam ta sůl tak prej pomáhá
kluci taky jsem na to prděl a neměřil jsem nic, ale měl jsem uplně stejnej problém. začne to tím že kytka ztrácí barvu od špičky listy jsou nedřív světlezelený, jinak vypadaj zdravě ale zastaví se růst. dva growy jsem takhle zgajloval a nikdo mi nebyl schopnej řict kde je problém
tu folii bych asi neřešil
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
tak tu folii jsem radši právě celou odstranil už mi tam zbývají pouze utahovací pásky z plastu o němž nevím nic dělají je ze všeho možného máte někdo zkušenost nebo používáte je? mám s nima přidělaný filtr a joja na lampě
Jasna otrava...mel jsem to samy,sice v plantaboxu,ale mozna ten sadros bude necim napusteny.Kdybys mel nejakej deficit,nebo chorobu,tak by to odskakaly (pravdepodobne) i puvodni listy klonu.Stare puvodni listy vypadaji v pohode.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
Juan Matus
tak uz tam akorat vidim nižší vlhkost teplota 25 dobrý že by to EC ? PH zálivky držím na 6,2 každej den když připravuju vodu delam na 1 lahvi PH test a odstate jso minimalne 30 hodin tak kde je teda problém?
Juan Matus
tak pořešil no , přesadil jsem z grow-bagů a vypada to že kytky se začínaj vzpamatovávat,ještě radši pár dní počkám nerad bych dělal předčasný závěry,kořeny byly čisté a bílé uvidím a pak dám vědět jak to dopadlo
Zapoměl jsem uvést.. mám aktivní hydro..hnojky ghe( hnojení podle jejich tabulky)..vlhkost 70-90%..400w nlite hps..teplota 26-29 C..
Dnes jsem dal lampu výš a zkusil kytky orosit vodou..ty okraje listů jsou takove sušší nevím proč..